Eminim doğrucular daha çok çıkacaktır. 😂
Doğrularım 😇
Yalanlarım 😈
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eminim doğrucular daha çok çıkacaktır. 😂
Benim için doğru her zaman daha ağır basar. Yalan söylemek bir anlık rahatlık gibi gözükse de, sonrasında vicdanen rahatsız edici olabiliyor. Gerçekten doğruyu söylemek, hem insanı huzurlu tutuyor hem de ilişkilerde güven oluşturuyor. Yani, her zaman doğruyu söylemeye özen gösteririm; yalan, kısa vadede bir şey kazandırsa da uzun vadede her zaman kaybettirir.
Her zaman doğrularım diyorum ama hayatımda yalan attığım da oldu
Rica ederim abi 😂🫡 bu arada asla kötü niyetli yalan atmadım kimseye kötülüğüm dokunmaz 😀
Sende adamsın abi seviliyorsun 😎🫡
Gönül rahatlığıyla doğrularım ağır basar diyebilirim.. Tabi ki yeri geldiğinde istemsizce yalanlarimiz olmuştur. Mühim olan bu konuda hatayı anlamak ve bir daha yapmamaktır.
Yalan söyleyecek ortamım yok ki..😅
Yapmam ben öyle kötü şeyler..😂
🤫😂
Ya yine mi ben yine miiiii..🤭
Cevap
9Cevap
Doğrularım daha çok ağır basar diye düşünüyorum. ama yalanlarım da olmuştur bu hayatta. zaten yalan söylemeyen yoktur bence.
Ana dilim gibi yalan konuşmayı biliyorum Rabbime hamdu senalar olsun ki. O yüzden yalanlarım ağır gelir 💅🏻
Teraziler den hiç haz almam. Elbette doğrular ağır gelir. Yalan söylesem şimdiye en iyisi bendim
Doğrular daha çok çıkar ama yalanlar nereye kaybolur? 😅
Doğruların arkasına saklanırlar. 😃
Doğrularım Ben açık sözlü ve doğrucu bir insanım kxjxj
Sübhanallah bana sjsj
Doğrularım çünkü yalana ihtiyacım pek olmuyor.
Evet daha önce görmedim demejfjfj
Çok inandırıcıymdır😅🤣
Teşekkür ederizdjjfjf
😄🤙
Yalan söylemeye gerek olan bir çıkar sağlayıcı bir işim olmadı
Allah bilir 😅
Dürüst olduğumu düşünüyorum. Sadece şu noktaya kadar tamamen dürüst değildim. Bazen kaçmak istediğimden, bazen dürüstlüğümi hak etmediklerini düşündüğümden yalana sığındım.
Doğrular çünkü kimseye bir şey kanıtlamak zorunda hissetmiyorum kendimi yani neysem oyum o yüzden genelde doğruları söylerim
Haha ne kadar dürüst ks😂
Benim yanlışım çok onlar beni bitirir insan kendini savunamiyor belirli bir süreden sonra o yanlış bu yanlış doğruyu bulmam yillarimi aldı ✍🏻
Tabiki dogrularim.. dürüstlüğümle bilinirim etrafımda
Doğrular tabi ki.
Teşekkür ederim 😊
İkiside eşit galiba benimmmm 🤣🤣🤣🤣
Ama kişiye göre
Kimse mükemmel değil doğrum çok deyip kendimi kasamam bende insanım sonuçta günahıyla sevabıyla ama pempecik yalanlar ya ufacık SENDE CANSIN herşeysin 🥰🙏🥳❣️🤗✨
Yaaa içim rahatladı hocam ee ben pembeden devam o zaman 🤣😂
Laaa hoca asıl hacıdan hocadan kork derler sen nesin aceba bi incelemek lazım hesapları😂🤣
He biliyikkk onu 😂😂❣️😂
Oyşşş mu offf dicektin heralde sana yapmak istediğim şu an bu aferin miş gıcık🤣😂
Vışşşş aneyyyyy 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Aynen öyle çok güldüm valla 😂😂😂😂😂
Yaaa seviyorum seni yaaa gıcık 🤣🤣🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗
Beni terazi koysak ben daha ağır basarım 😹
😹😹
Doğru yüksek basar açık ara fark ile
Terazim çöker benim jfkf şaka şaka doğrularım
😂😂
Herkes ne kadar da doğrucu.
Hayatında her zaman doğrucu Davut oldum ve dokuz köyden kovuldum ama bu hayatından memnunum kimsenin duygularıyla oynamadım
Doğru yalanlarım ağır basar 💅😂
Bizi bilen bilir kankacım söz milletin 😂😎
Doğrularım daha çok ağır basar
Teşekkür ederim
Ben çok doğru söylerim o yüzden bana patavatsız diyorlar ama yalan söylediğimde oluyor
kesinlikle doğrularım , gereğinden fazla doğrucuyum çünkü kimse için yalan uydurmakla kafamı yoramam
Doğrularım açık ara 😅
Doğrular diye düşünüyorum
Bu terazi bozuk bro. 🤣
Yalan ana Dilim 2. dilim Türkçe.. Severiz 😀
Elbette doğru
Yalancı değil
Cünkü dogruyum.
Doğrularım
Doğru.
Doğrularım 😅
Doğru
Doğruluk hep