Selamm,
Sevginizi paylaşmak sizin için zor mudur? Kendin olmanın hafifliğini yaşamaktansa, bazılarının kendisini bu konuda çok kastığını görüyorum.
Sizde durumlar nedir?

Selamm,
Sevginizi paylaşmak sizin için zor mudur? Kendin olmanın hafifliğini yaşamaktansa, bazılarının kendisini bu konuda çok kastığını görüyorum.
Sizde durumlar nedir?

Karşımdaki insanın sevgisinin samimi olduğunu görürsem hiç olmadığım kadar sevgi dolu olurum. Şaşırtabilirim bu konuda karşımdakini çünkü ilk başta azıcık mesafeli duruyorum. Sıcakkanlıyım aslında sevgimi paylaşmayı çok severim. Sevgi paylaşılmadan olur mu hiç?
Yani o sevgiyi paylaşmamak ve çok sınır koymak sıkıcı olur açıkçası.. Biraz ruh ve duygu katmaktan zarar gelmez. 🤣☺
Çekinmekten ziyade sevmeyi bilmek. Sevmeyi öğrenmeye çalışıyorum aslında.
Bazen hayatta çok sevginin olduğu bir ailede büyümeyebiliyoruz ki her ailenin ilişki dinamiği farklı. Ve sevmeyi de o insanlardan gördüğümüzü uyguluyoruz.
Ben biraz o içinde bulunduğum aile sisteminin sevgi anlayışından çıkarak kendi sevgi anlayışımı bulmaya çalışıyorum, paylaşmaya çalışıyorum o yüzden sevgimi. Bu konuda ne kadar iyiyim ne kadar bunu düzelttim çok da değil ve hergün yeni birşeyler öğreniyorum açıkçası.🌸
Teşekkür ederim 🙏
Hayır, sevginizi paylaşmaktan çekinmem. Sevgi, bence insanın en güzel hislerini ifade edebileceği şeylerden biri. Paylaştıkça, daha da büyür ve derinleşir. Korkulacak bir şey yok, aksine sevginizi ifade etmek insanı özgürleştirir. Gerçekten sevdiğinizde bunu gizlemek, bir nevi kendinize haksızlık olur.
Cevap
9Cevap
ben sevdiğim kadına sonuna kadar paylaşırım sevgimi ondan çekinmem söylerim seviyorum diye gizli yaşamam.
Seviyorsam sevgimi gizlemem sevdiğimi söylerim ve yaşarım. Hislerimi net karşı tarafa geçirdiğimi düşünüyorum.
Hayır sevdiğimi hissettiririm ben
Hayır aksine sevdiğim zaman aşk, arkadaşlık olsun bunu belli ederim, söylerim. Sevdiğim zaman da abartarak severim 😂
"Ben sevgimi gösteremiyorum" cümlesini yaşayıp, kuranları da lanetliyorum burdan sjdjs
Çok kötü bir cümle ya..
Genel anlamda insan sevmiyorum ama hayvanlarla paylaşıyorum. Satılır mı😅
Sayılır mı demek istedim 😅😅
Sevgi satılır 😅
Ben satar satın alırım 😅
Çok iyi bir satışçı olduğum için 😅
Soruyu yanlış okudumm sevgilinizi paylaşmaktan çekinir misiniz diye okudum soruyu🤣🤣 yorumlara bakıyorum millet ne ga*at olmuş en çok görüşlerini beğendiğim kişiler bile şok geçirdim sonra soruyu bi daha okuyunca anladım ahhahahahhdhf
Hayır çekinmem bazen pişman edenler oluyor ama içimizde tutmaktan iyidir yinede
Kesinlikle
Kasıyorsa gerçekten gösteremiyorsa karşı tarafla ilgilidir bu.
Bazen karşı taraf öyle mesafeli olur ki hiç bir şey yapamazsın. Kalbin ile mantığın çatışmasıdır aslında bu.
Geniş ve gevşek değilim çok şükür. Bu kafaya sahip insanlarla da muhatap olmam. Mide bulandırıcı.
Yooo, seviyorsam son damlasına kadar belli ederim ama şöyle bir durum var kimse benim sevgimi ve beni hak etmiyor 💅🏻😌
Hayır gerçekten seviyorsam bunu bütün benliğimle hissettiririm. Hissettirilen sevgi daha derin ve içsel oluyor..
Sen sevgini gösterdikçe karşı kişinin bir tarafları kalkıyor kendini bir şey sanıyor o yüzden göstermem sevgimi
Normalde zor ama bir kere actiysam kendimi zorlanmam sonrasinda
İfşa edilmek normal yani
Yoruma dikkat et bence
Çekinmemeli , seversem çok severim fena severim, karşimdaki bütün sürprizlerime hazır olsun🙂
Sevgimi de sevdiğimi de keyfim ve kahyası ile paylaşırım sadece.
Asla çekinmem. Sevsem öyle paylaşırım ki sevilmekten bıkar karşımdaki
bence zor olamamalı indan kendisini kasmamali doğal bir ilişki yaşama taraftarıyım.
hayır tabiki çekinmem
Sevgi gösterilmek ister
Hayır paylaşmayan aldatıyodur zaten
Çekinmem, direkt bam bam bam 💥
Öyle bir durum olsa hayatta kısıtlamam kendimi..
Davranışlarımla gösteririm genelde
Evet
Hayır çekinmem
Hayır
Hiç çekinmem
Biraz zorr
Asla çekinmem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?