#highlighterr

Asik olduğumu gizlerim ama normal erkek arkadaşımsa veya ailemden biriyse , dostumsa o kişiye hiç çekinmeden her fırsatta söylerim ona onu sevdiğimi...☺ Çünkü yarın veya 5dk. Sonra onun hayatta olacağının garantisi yok bu yüzden yanımdayken sevgimi dile getirmek isterim.
Ben sevilecek bir özelliği olmayan, hanımlar tarafından da haklı olarak sevilmeyen bir adam olduğum için hiçbir hanımefendiyi kendimle iğrendirmek istemem. 😊 Bütün hanımefendiler en yakışıklı en kaslı en havalı en zengin eşlere layıktırlar. 😊 Ben de sevgimi sokak hayvanlarına doğaya ve çiçeklere gösteriyorum. 😊 Halime bin şükür. 😊
Ben sevgisini göstermeyen insanı bencil bulurum benim görüşüm. Ben sevgimi sonuna kadar gösteririm onu görsel bir şölen haline getiririm hayat bu yarın olmayabilir değer verdiğim birine sevdiğim birine sevgimi saklamak yanlış olur
Cevap
23Cevap
Çekinme değilde kolay gösteremem o an sarılmak istesem bile beceremem biraz soğuk davranmaya alışkınım
Çekinmem neden çekiniyim sevgi göstermek çekinecek bir şey değil ama sevgi göstermeninde vakti zamanı yeri vardır
Hayır çekinmem ve sevgimi gösterememek beni rahatsız eder. Bunu içimde tutamıyorum. Yer, zaman, mekan fark etmez. Ben bir yolunu bulurum.
Belli ederim tabikide sonra bakarım karşılık yoksa orda bırakırım
Açojsmzlüyümdür söylerim gerçi bakışlarında da çok iyi anlatırım:)
Ben de saklayamam ama bazen çekinirim bilmiyorum 🤷🏻♂️
Hayır. Verdiğim değeri ve sevgimi göstermeye çekinmem. Aksine severim.
Hayır çekinmem ama kisiye göre bazen geri durabilirim
Karşımdakine bağlı o da bana aynı şekilde değer veriyorsa sevgimi gösteririm hiç çekinmem
Kızı bulsam sevgi yumağıma saracam da yok ya hagsdssd
Hiç saklamak yarın geç olabilir imkan varken göstermek lazim
Gosterilmeli yoksa pismanlik
😂😂
Evet çekinirim ve utanırım sevgi veya şehvetten isteyemem bu yüzden evlenemeyebilirim bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum bir sebepte bu
Sevgimi göstermekten değil tutsağı olmaktan çekinirim
Bende saklamam 🙂seviyorsan gosterebilmek lazim sevgi kolay bulunmuyor
Hayır sevdiğime karşı çekinmem.
evet milletin içinde göstermem
Hayır, çekinmem. Bu konuda cömertim 🤗
Çekinmem ama göstermek için de çabalamam
Evet duygusal konularda kara kutu gibiyimdir
Saklarım seviyorsa o gelir söyler düşüncesindeyim
Gösteririm sonuna kadae
Sevgimi göstermeyi severim.
Hayır hatta bazı günler abartılı gösteriyorum😀
çekinmem fazlasıyla hissettiririm