Bence sevgiyi göstermek, özgüvenin bir göstergesidir çünkü kendine güvenen biri, duygularını açıkça ifade edebilir ve başkalarıyla samimi ilişkiler kurabilir. Sevgiyi hissettirmekte önemli, Güzel sevmek sizin için ne?
Yorum ve fikirleriniz gelsinnn

Bence sevgiyi göstermek, özgüvenin bir göstergesidir çünkü kendine güvenen biri, duygularını açıkça ifade edebilir ve başkalarıyla samimi ilişkiler kurabilir. Sevgiyi hissettirmekte önemli, Güzel sevmek sizin için ne?
Yorum ve fikirleriniz gelsinnn
Farklı şekillerde göstermeye çalışırım karşımdakini iyice tanıdıktan sonra onun da istediği şekilde sevmeye çalışırm yoksa istediğin kadar çabala karşıdaki almaz. Herkesin sevilme şekli farklıdır. Bazıları hizmet yardım bekler, bazıları takdir edilmeyi ve övülmeyi sever Kimisi de temastan dokunulmaktan hoşlanır, hediyeleşerek maddi somut bir şekilde sevilmek isteyenler de var. Ve genelde insanlar sevilmek istedikleri gibi sever bu yüzden karşıdakine odaklı olarak sevmek daha sağlıklı olacaktır. Arkadaşlarım tarafından her zaman sevildim çünkü hep dikkat ederek onları anladıkları dilde sevdim ama hiç istediğim gibi sevilmedim böyle olmayınca da içsel tatmin olmadığı içn ilişkin uzun sürmüyor. Bununla ilgili kitap bırakayım tüm ilişkilerinizi düzeltme konusunda yardımcı olur diye umuyorum. Iyi okumalar😊.Sevginin Beş Dili/Gary Chapman
Teşekkürler 🍀
😊😊
Düzelteyim kitap ismi: "Beş Sevgi Dili" olacak dogrusu😅
Videolar da eğlenceliymiş. Ne yere bakan yürek yakanmışsın sen. Sinsi prens. Bir insanı gerçekten seviyorsam içimden geldiği gibi sevgimi gösteririm ama bak içimden geldiği gibi. Öyle yapmacık hareketlere girişmem. Nasıl hissediyorsam öyle davranırım.
Geç dalganı 🍯 prenses smskskk
Cevap
3Cevap
Sevgilim olsaydı tabi ki de.. sevgimi her şekilde ona gösterirdim.. sevdiğim kadını mutlu etmek için.. ve huzurlu olması için
Sevdigim kisiler sevgimden rahatsiz bile olur 😅. Sevgiyi göstermek, gösterebilmek çok güzel birsey.
Sevgiden Rahatsız olmak kapatılmalı sjjjssj
😅 Katiliyorum
😂😂😂😂bu vidiyoyu görmüştüm
🤔🤔😒Soruya gelecek olursak
Her zaman değil
Sen herşeyi gör zaten jffjfdj
Pin ne?
Seviyorsam göstermeye çalışırım ama çalışırım işte... Pek beceremiyorum sevdiğimi göstermeyi.
Hak eden biriyse gösteririm
Hak etmeyense dnsnjs
Avucunu yalar
Ksjssj
Çiçekler hep sevgi doludur
zamanına göre gösteririm evet
Evet gösteririm
Varsa gösterilebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?