- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yılGençlik yıllarındaki enerji genellikle daha yüksek olur, ama zamanla yaşam tarzı, stres, uyku düzeni ve fiziksel aktiviteler gibi faktörler bu enerjiyi etkileyebilir. Eğer o enerjiyi geri kazanmak istiyorsan, birkaç öneri şunlar olabilir:
Düzenli Egzersiz: Fiziksel aktivite yapmak, kan dolaşımını artırır ve endorfin salgılar, bu da doğal bir enerji kaynağı sağlar. Egzersizle kaslarını güçlendirirken, zihinsel enerjini de artırabilirsin.
Yeterli Uyku: Yeterli ve kaliteli uyku, enerjinin tazelenmesi için oldukça önemli. Belki uyku düzenini gözden geçirip, iyi bir uyku alışkanlığı edinmek faydalı olabilir.
Sağlıklı Beslenme: Doğal enerji veren gıdalarla beslenmek, vücudunun daha verimli çalışmasına yardımcı olur. Özellikle protein, sağlıklı yağlar ve kompleks karbonhidratlar içeren dengeli bir diyet önemlidir.
Zihinsel Sağlık: Stres, kaygı ya da olumsuz düşünceler zihinsel enerjini tüketebilir. Meditasyon, derin nefes alma egzersizleri ve mindfulness (an’da kalma) gibi rahatlama teknikleri, zihnini ve dolayısıyla enerjini canlandırabilir.
Sosyal Bağlantılar: Pozitif insanlarla vakit geçirmek ve sosyal bağlarını güçlendirmek de motivasyonu ve enerjiyi artıran bir faktör. İyi arkadaşlıklar ve sağlıklı ilişkiler seni daha canlı ve enerjik hissettirebilir.
Yeni Bir Hobi veya Aktivite: Kendine yeni bir hobi edinmek veya yeni bir beceri öğrenmek, hem zihinsel olarak uyarır hem de motivasyonunu artırır. İlgi alanlarına odaklanmak, enerjini artıran bir etken olabilir.
Bu adımlar, eski enerjini geri kazanmana yardımcı olabilir. Her şeyin bir zaman alabileceğini de unutmadan sabırlı olman önemli. Şu anda enerjini geri kazanmak için bir adım atmak adına herhangi bir şey denemek ister misin?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. 30 yaş sendromu falan değil. Daha çok genç sayılabilirsin. Ama anlattıkların bana yabancı gelmedi. Hiç bir şeyden zevk alamama, hiç bir şey yapmak istememe, kimseyle konuşmak istememe, sadece miskin miskin evde vakit geçirme isteği, hiç bir şey yemek istememe veya her tür aburcuburu yemek isteme, bunların hepsi depresyon belirtileri. Müjde kuzum. Nur topu gibi bir depresyonun var. Ortam değiştir. Güzel bir duş al. Zorla kendini. Güzelce giyin çık. At kendini dışarı. Ortamı değiştirerek başla. Çok candan olduğun bir arkadaşınla birşeyler yap.
04 Yorumla
Soran1 yılÇok candan arkadaş 😂😂 ay bir gülme geldi.. en son ki candan arkadaşım sırlarımı kızdığında tak tak yüzüme vurdu
Soran1 yıl8 yılda tanıdığımı sanmışım.. neyse depresyon mu diyorsun yani yaşla da ilgisi var gibi
Gizli Üye(36-45)1 yılBu çok normal olabilir 30 yaş sendromu değil bu. deri değiştirmen gerek gibi bir şey. Ben 41 yaşındayım neyseki bunun ne demek olduğunu öğrendim. Misal bende 30 yaşıma geldiğimde aynı senin gibi oldum çocuğuma evliliğime herşeye sahiptim üstelik. Sadece değişmen gerek yenilenmen bunu sen secebilirsin. Eğer atlatamazsan bu yıllarını alabilirde.. Ben dil öğrendim. Sigarayı bıraktım. Sonra köpek aldım kendime. Statumu yukselttim aradığım buydu level atlamak. Kendine yetememek. Bunu yetirmen gerek. Güncelleme gibi düşün insan kendisinden bile sıkılır monotonlasir bu tekrar eder. Bazıları yanlış yerlere sapar ama bu senin kendi elinde. Ben bu gelişime maruz kalınca her şey oturdu. Ve dünyanın en huzurlu insanına döndüm sonra 38 yaşlarımda tekrar atak yapti. orada da çocukluğumu hissettiren şeyleri yakaladım kartpostal yapımı kelebek çerçeveleme , vs kitaplarda okuduğum yerlere gitmek. roman yazmaya karar vermek. kendi bedenini konrol etmelisin duygularını. O zman tam oldun demektir. başardığını göster kendine
32 Yorumla- 1 yıl
Güzelmiş ilham verici :)
Bu enerjiyle alakali degil maalesef. Artik barda sana abla diyorlar onlar icin yasli geliyorsun ve disaridada artik genc gibi takilamiyorsun. Eger o donemleri doya doya yasadiysan ne mutlu sana yok yasamadiysan hep o zamanlara gitmek isteyeceksin. Yasli deylsin tabiki ama artik o kadar gencde degilsin maalesef. Aynisi bendede var yani seni anliyorun
12 Yorumla- 1 yıl
Hayat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. O eski enerjini geri getirmek için önce yaşam tarzına bir bakman lazım. Daha sağlıklı beslen, hareket et ve uyku düzenine dikkat et. Eskiden daha aktif ve belki de daha az stresliydin, şimdi de üzerindeki yükleri azaltmaya çalış. Zihinsel olarak genç kalmak da önemli, yeni şeyler dene, rutinlerini kır, hayatına biraz heyecan kat. Enerji sadece fiziksel değil, ruhsal olarak da iyi hissetmen lazım. Keyif aldığın şeylere daha fazla vakit ayır, kendine zaman tanı, o eski enerjin geri gelir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yaştan sonra insan duruluyor eski neşesi heyecanı olmuyor maalesef dingil bir hayatın içinde buluyor kendini belki spora giderek ya da sevdiğin bir aktivite ile uğraşarak bir renk katmayı deneyebilirsin
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılbence vitaminlerinize baktırın
10 Yorumla
1 yılHiç zorlama geri gelmez, o zamanlar çünkü üniversite okuyordun cıvıl cıvıldın ben de öyleydim kanım kaynardı hezer tozardım arkadaşlarımla takılırdım hatta yurtdışına gittim orada da çok güzel anılar biriktirdim ama zaman geçtikçe hele ki iş hayatına da atılınca, hayat yükü sorumluluğu arttıkça ağırlaşıp duruluyorsun artık hayattan beklentilerin, düşüncelerin, fikirlerin kısacası her şeyin değişime uğruyor. Bu zamankarda artık bu zamankarın tadını çıkarıp evlenip yuva kurmak gerek başka yapacak bir şey yok
00 Yorumla
1 yılYanlış anlama ama stresten olabilir benimde evden çıkasim insan yüzü göresim yok akşam sabaha kadar uyumuyorum sabah yataktan çıkmıyorum anne baba ayrı baba başkasıyla evlenmiş anne içki kulaniyor ben bir kıza inandım hayatıma aldım ilgi yok değer yok sevgi yok
114 Yorumla
Soran1 yılStres var eskiden de vardı ama beni yavaslatmıyordu
- 1 yıl
Annem babam ayrı sevdim kız beni askerde terk etti askerden kaçtım onun için uzaktan bir baskasiyla el elle gördüm uzun zaman kimseye güvenemedim sonradan güvendim insan da beni kullandı baba başkasıyla evlendi anne desen ickici ben napayim
Soran1 yılBenim ailevi sorunlarım daha büyük anlatsam haline şükürler edersin
- 1 yıl
Bende sana onu diyecektim herkes kendi yaşadığını bilir yanlış anlamazsan tlegram varsa ordan sesli konuşalım bende sana anlatayım tabi vaktin varsa inanmıyorsan da canın sağolsun zorlamam burdan kimseye güven olmaz çünkü benim de öyle arkadaş çevrem yok çünkü
Soran1 yılKonuşacak bile enerjim yok desem😂
Soran1 yılYaw sen sorunlu musun herkese telegram dağıtmışsın 😂 istemiyorum diyorum
- 1 yıl
Ama sende bir konuş adamla 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Sorunlu olmakla ne alakası var halimden anlayan bir insan olsun istedim her şeyi dikkat etmişsin ya yaşadım şeyleri de anlattimi dikkat etmişsindir
Soran1 yıl"Burdan bir kizla tanıştım şu an yanımda uyuyor " yazmışsın sen beni aptal mı sanıyorsun.
- 1 yıl
Tamam yanımda kız olduğunu soylicek kadar samimiyim evet burdan bir kızla tanıştım ve inandım güvendim ama sonra beni kullandığını fark ettim insan oğlu hep böylesiniz dimi hemen yargilarsiniz
Soran1 yılSiz erkekler çok tehlikelisiniz mağdur ayağına bile yatıyorsun. Yazık kafana
- 1 yıl
Mağdur ayagimi bir kes yaaa bak ağır konusucam sana sen paronayak filan misin benim neler yaşadığımı bilmeden ne konuşuyorsun o küçük beynini biraz zorlarsan yalancı birisi olsam yanımda kız var demezdim dürüst olmazdım hayatımda kimse yok derdim insanları burdan yargılamak ne kolay dimi asil senin kafana yazık insan oğlu işte ne bekliyorsun ki herkesi hayatına aldın şeref yoksunlariyla karıştırma kimin ne derdi var bilemezsin
Soran1 yılSeni görünce halime şükürler ettim. Kafa yanmış seni muhatap almak hata. uzaa... Ağır konusacakmış çokta umrumdasın ezik
- 1 yıl
Ezik olan sensin daha konuşmadin bir insan için hemen kafandan senaryolar yazdın insan kendi yaşadığını bilir senin demenle kötü birisi olmam ben böyle yargilicana anlat derdin insan gibi anlatırdım ben mağdur ayağına yatmadim yatmam sadece beni anlayacak dinleyecek ilgi sevgi gösterecek birisi olsun istedim o kadar şimdi burada birisi hemen seni yargılasa sen napardin söyler misin
- Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle 30 yaş sendromu katılıyorum sana önceleri bende senin gibi şeytanın bile aklını çelemeyeceği adamları yoldan çıkarır eğlenceme bakardım bi gün orada bi gün burada ama 30 a girdikten sonra ev iş iş ev çevremdekiler beni birşeylere çağırmaktan bıktılar artık çağırmıyorlar çünkü gitmiyorum shshsh kafam kaldırmıyor artık bazı şeyleri
00 Yorumla
1 yılBen de 30 yaşındayım ama hem kafa olarak hem yediğim içtiğim şeyler 30 yaşında değilim 18 yaşında falanım biraz alkol kullanmamak gerekiyor sigara kullanmamak gerekiyor abur cubur kullanmamak gerekiyor yani vücudu yormamak gerekiyor sonuçta bu da bir eskiyen bir şey vücudumuz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal bir süreç.. O'jyor öyle geçişlerde sonrq o enerjin geri geliyor.. Zaten farketmez sürecine girmişsin.. Sonra adım atma geliyor.. Sonra gene o enerjiyi yakalıyorsun.. Hayatın rutinleri yasqdigin o geceleri bilmen sıkılman muhtemelen uğradığın zor durumlar bunu hissetmeni sağlıyor.. Enerjiden ziyade heyecanı yitiriyorsun :))
00 Yorumla
1 yılValla onu bende çok yaşıyorum birilerinin abi demesi zoruma giderken bir şey yapma isteği de kalmadı hem 30 Yaş sıkıntısı hissediyorum hemde hiç 30a yaklaşmamis gibi garip. Bir şeyler yapmama şeysi ekonomi mi yoksa yasla mi alakalı çözemedim
17 Yorumla
Soran1 yılBana da abla diyorlar 😂onu sıkıntı yapmıyorum artık
- 1 yıl
Ben aşamadım hala ya zoruma gidiyor,😂
Soran1 yılBenden büyük kişiler abla diyor kız benden büyük herkesin içinde abla dedi baktım yüzüne ters ters. Küçükler dese sorun yokta benden büyükler deyince ayar oluyorum
- 1 yıl
Bilerek yapıyorlardır onlar ksikanip modunu düşürmek için demek ki taş gibisin 😂
Soran1 yılTaş gibi değilim normal biriyim. Soruyorum insanlara kaç gösteriyorum 25 26 diyorlar
- 1 yıl
Merak edildiniz. Boy kilo nedir
- 1 yıl
Kim kızdırdı seni
1 yılAynısı yaşıyorum bende eskiden üşenmezdim giderdim. Ama şimdi ya o yol çekilmez, halim yok gibi bahanelerim var, sanırım hayattan beklentimiz kalmadı mutlu olmayı unuttuk bizi ne mutlu ederdi ya da ne bilim yaşadıklarımız mi ağır geldi acaba bende merak ediyorum
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abla iyi dayanmışsın be. Ben 22 yaşındayım son 4 yıldır hevesim yok hiçbir şeye. Buna hayat sendromu diyoruz galiba dmdmme
22 Yorumla
Soran1 yılSenin yaşında hiç durmazdım evde bacım
Bence 20lerle 30lar arasındaki en belirgin fark bu olabilir. 20 yaşındayken her yere gidesim geliyor 30'da ise içinden gelmiyor. İçinden geldiği halde enerjin yoksa o ayrı bir durum kendini nasıl hissediyorsun fiziksel ve ruhsal açıdan?
00 Yorumla
1 yılKendinize zaman tanımalısınız. Hepimiz insanız sonuçta. Kötü, bitkin hissetmekte hiçbir sorun yok, bu sürekli bir durumsa vitaminlerinize baktırabilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz, kendinize değer vermeye başlayabilirsiniz 🌸🌸
00 Yorumla
1 yıl17-23 yaşları, genellikle hayatın en enerjik ve dinamik dönemlerinden biri olarak kabul edilir. Bu dönemdeki enerjini geri kazanmak için birkaç adım atabilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl adım?
Yaslanmissin :) 30 da 28 den buyuktur :)
Kendinde ne defisim oldugunu not et , davranislar neden oldugu , muhtemelen bikkinlik, ayni seyleri yapmak ya da dahasi... Yeni seyler dene , duzenli spor , Sabah ve aksam gunes I izle :) bir kitap , bir muzik aleti biir bi sey yap yahuuuu :))
00 Yorumla
1 yılEskiden 'kaçırırım' diye gittiğin yerlere şimdi "boş yapmayayım" diyerek gitmiyorsun. Kaliteli yalnızlık, gereksiz sosyallikten iyidir bazen. Yaşlanmıyorsun; sadece level atlıyorsun
00 Yorumla
1 yılBirden fazla cevabi var bu sorunun. Oncelile 27 yas sendromu denen birsey var ona bazilari gec girebiliyor. Bu sendromun baslica nedeni modern hayatim getirdigi rahatliktan ve surekli ayni tur yasam biciminden kaynakli. Ikinci bir neden ise surekli bir bicim de kotu yemek aliskanligi vucudun enerjisini tuketiyor. Bunlar disinda ise ozel hayatin da tukenmislikte hissediyorsan hevesin kacmisstir
00 Yorumla
1 yılInanin 20 yasina yeni girdim 30 gibi hissediyorum bu yasla alakali degil pskolojiyle alakali bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. 30 yaş, şimdi gençlik ateşiyle yanıp saçma sapan birşeyler yapmandansa, huzuru bulmak için seni seven seninde seveceğin bir insan lazım.
10 Yorumla
1 yılBu senden kaynaklı sürekli çıkmadığın için böylesin çıksan eskiye dönersin ayrıca sorum olacak ama nasıl yapsak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 1 yılBoşuna dememişler her yaş farklıdır diye. Ne yaparsak yapalım bazen olmaz. Ama denemekten zarar gelmez
00 Yorumla
1 yılBarlarda eğlenmeyi gençlik sanıyor zavallı... Allah ın sopası yoktur anlayana
08 Yorumla
Soran1 yılTeyze kaybol örümcek beyinli ben onu demek istemedim idiot. Kapalı evinde dünyayı görmeden m. al gibi yasamişsıj kocana sormadan markete gidememissindir
- 1 yıl
Baya çıldırdı hemde ahlakı da bozuk sütü de😅😅 ben öğretmenim ne lazımdı bu barlarda gezen ergen kıza 🤔 Rabbim işini bilir gerçi
- 1 yıl
Birde olumlu yorumlara teşekkür etmiş, olumsuz duymak zoruna gidiyorsa niye soru açıyorsun herkes seni pohpohlamak zorunda mı😅 seni cebimden çıkarırım 41 yaşındayım bar kızı
Soran1 yılSenin yaşayamadığın hayatı yaşadım dolu dolu teyze günlüğüne ağlayarak yaz bunuda 🤣 senin gibi ot gibi hayatım olmadı. Kocan senin gibi bir ucubeye nasıl katlanıyor
- 1 yıl
Sen o yaşadığın hayata hayat mı diyorsun 😂😂 beni tanımaz etmez laflara bak birde 😅 mabadından uydur uydur yaz
Spor sağlıklı beslenme yeni hobiler streslerden Uzak durmak yeni şeyler denemek. Mesela yolculuğa çıkmak
00 Yorumla
1 yılçünkü artık otuz yaşındasın sencede artık yirmili yaşlarda gibi davranman garip olmaz mı her yaşın kendine has güzelliği vardır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haha aynı duru bende de oldu kendimi yaşlı hissediyorum seneye 30 olucam diye şimdiden bunun huzursuzluğu var üstümde arkadaşlarınla jahve icmeye git bari 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEnerjisizlik değil ki bence. İnsanın sıcak yuvasında oturması zaman geçirmesi kadar güzel bir şey yok. Sakin yürüyüşler, arkadaşlarınla evde veya güzel bir kafede bulusmak daha güzel bence sakin yaşam en güzeli yanlis anlama
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüncellemeyi okudum, ben kendim bu aralar evkolik olduğum icin ev daha rahat geliyor yani o yüzden bu yorumu yaptım yorumum incittiyse özür dilerim, hakkını helal et lütfen.
1 yılBir yaştan sonra artık üremeyeceksin boş yere bizi uğraştırma emrini veriyor beyin otur yerinde diyor ve ikna konusunda çok iyi hormonal
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYalnızlıkta guzel degil mi arkadaşım:)) kar yağıyor bak sakin sakin, aç bir müzik yap kahveni dal manzarayı seyre…
04 Yorumla
Soran1 yılYapıyorum onu.. bazende düşünüyorum neden böyle oldum eski halimi özlüyorum
- 1 yıl
Neden böyle oldun? Cevabını almış olman lazim
Soran1 yılYaş ve ya ailevi sorunlar getirdi beni bu hale başka bir şey de olabilir bazen psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum
- 1 yıl
Anlatırsan dinlerim su adns
1 yılO durum bende de var sanki eve zincirlemisler
Dışarı çıkmak işkence gibi geliyor072 Yorumla
Soran1 yılBazen banada öyle geliyor dediğin gibi zincirlenmiş gibiyim
- 1 yıl
Alkol alacaksam evde takılıyorum
Valla depresyondayiz
Gerekli güven ortamı yok ya da eski samimiyetler kalmadı
Soran1 yılAlkol kullanmıyorum artık eskiden eğlenirken kullanırdım tamamen farklı biri oldum
- 1 yıl
Ayda yılda bir gerekiyor
Yaşlandık bacım geçti bizden 🤣
Soran1 yılYaşlandık galiba 30 dan sonra antika olunuyormuş. Çoluk çocukta Yok niye böyle oldu anlamadım.. Bazen düşünüyorum eski hallerimi ne kadar enerjik biriymişim vay be diyorum
- 1 yıl
Vallahi bence çoluk çocuk iyi ki yok çünkü çoluk çocuk olsa kim bilir hangi kafada hangi bunalımda olacağız😄
Soran1 yılÇocuk sesini bile kaldıramıyorum olsa ben iyice tırlatırım.
- 1 yıl
Tahammülsüzlük bende de var
Bir şeye uzun süre maruz kalmıyorum
Kayış atıyor
Soran1 yılBenim erkek versiyonumsun 😂 geçen 2 çocuklu aileye denk geldim misafirlikte hemen kaçtım ordan 5 dakika sonra.
- 1 yıl
Ama yigenlerimi seviyorum
Işılım tatlım aklıma geldi 😄
Uzun süre oturamiyorum evim dışında bir yerde
Soran1 yılYeğen başka tabi
Bir yerde misafir olarak gidip kalmakta zor geliyor hakkaten. Misafir de istemiyorum ben.- 1 yıl
Valla ben erkek versiyonsam. sende kadın versiyonumsun
Ne gelsinler ne gideyim
Valla gelen gidince yük kalkkiyor kuş gibi hafifliyorum🤣
Soran1 yılAynen ya bir an önce gitseler diye bakıyorum. 1 saat benim konuşma sürem sonrası sıkıyor.
- 1 yıl
Mesela birde illa bende kal bu gece diye zorluyorlar
Emrivaki ile kalıyorsun ya
Büyük bir ızdırap çekiyorum resmen 😄
Soran1 yılUyuyamazsın ki kalsanda.
- 1 yıl
Her yerim ağrıyor koltukta tutuluyorum
Yok ya evim Güzel evim
Soran1 yılBana en iyi yatağı verseler zor dalarım. 4 saat sonra uyanırım valla en fazla o kadar uyurum başka yerde
- 1 yıl
Valla bu saat oldu hala uykum yok
Ağır depresyon mu oluyor bu
Soran1 yılBilmiyorum bilsem
- 1 yıl
Bak taliplerin artıyor 🤣
Adam o kadar TG vermiş konuşuvereydin ya 😀
Yorumlar efsane - 1 yıl
Telegram vereyim mi 😁
Soran1 yılSapık. Mağduru bile oynuyor bunun için. Acınası varlık ya
- 1 yıl
Çeşit çeşit mahluk var bacım🤣
Dert ortağın çıktı bir sürü işte daha ne istiyorsun:)
Soran1 yılSosyal medyada normal insan yok herkes sorunlu şükür sebepleri
- 1 yıl
Her şey dijital dünyanın icine o kadar çok girdi ki
Her şey normalleşiyor Sanki
Bir adab ya da hoş göru diye bir kavram kalmadı gibi artık
Soran1 yılAbazalar sosyal hayatta karşılık bulamadıkları için sosyal medyanın içine ettiler iki normal konuşamıyorsun hemen askıntı herkese mavi boncuk. İğreniyorum..
- 1 yıl
İşte o kadar ki artık normalleşiyor bu durumlar
Sonra niye evden çıkmıyorsun
Millet kafayı yemiş
Hangi arızaya denk geleceksin meçhul
Soran1 yılAynen çeşit çeşit insan var yeni biriyle tanışmak çok. zor güven zaten mazide kaldı. Kız erkek sosyal hayatta hep mesefeli durmak zorunda kalıyorsun
- 1 yıl
Geçen birisi numara mi istedi
Erkek halimle vermeye çekindim 😁
Vermedim de zaten
Bir şeyler anlatacakmis
Sanki ben bilir kişiyim
İyice korkak oldum lanetler yuzunde n
Soran1 yılErkeklerde korkmalı herkese güvenmemeli haklısın. Niyeti ne nerden bilebilirsin. Teknoloji geliştikce kötü niyetli insanlara yeni kapılar açıyor
- 1 yıl
Ben bu çağın insanı değilim ya
Her şey çok çabuk tuketiliyor çok çabuk harcanıyor.
Bir şeyin değeri önemi yok
Eski saf içten duygular hisler yok
Sıcak bir tebessümle dostla içilen çayı özledim
Ama dost kalmadı
- 1 yıl
Ben ufaktan kaçıyorum
Güzel sohbet için teşekkür ederim
Her şey gönlünüzce olsun
Uyku vaktim geldi :)
Soran1 yılSağol iyi uykular kendine iyi bak
- 1 yıl
Çok güzel kar yağıyor uykum kaçtı 😁
Soran1 yılKar yok buralarda olsa çıkardım dışarı şimdi 🤣
- 1 yıl
Sen ne taraftasin
İstanbul'dayım ben 🤣
Soran1 yılBurdada yağıyormuş 🤣 camdan bakınca anladım
- 1 yıl
Hangi şehirdesin
- 1 yıl
İstersen karla ilgili sohbet edelim telegrama gel sesli konuşalım karı 🤣🤣🤣
Soran1 yılOlur 🤣🤣
- 1 yıl
Sabah sabah ne güldüm ya 🤣🤣
- 1 yıl
Bugün hiç uyumadım bakalım nasıl olacak 😁
Soran1 yılÇık disari karda gez
- 1 yıl
Gene sıkılırım ama kar havası iyi gelir
- 1 yıl
Kartpostal yollarım sana leyleklerle😁
Soran1 yılAyyyy valla ben çıkıcam
- 1 yıl
Çık çık dur bende giyinip çıkacağım
Kasvetimi alsın ezcukkk😀😀
Soran1 yılAynen 😂
- 1 yıl
Naptın çıktın mı
Ben uyuyakalmisim 🤣
Soran1 yılÇıktım
- 1 yıl
Bende şimdi çıktım 😀
Hava buz buz
Soran1 yılİyi yapmışsın
- 1 yıl
100 mesaj olmuş 😀
Soran1 yılNe mesajı?
- 1 yıl
Yav işte yorumlar 😀
Soran1 yılHepsibe verecem cevap zamanı var 🤣
- 1 yıl
İyi haydi bakalım kolayca gelsin 🤣
Soran1 yılSağol 🤣
- 1 yıl
Hala yazan var ben soru paylaşırum 1 elin parmağını geçmiyor 🤣
Soran1 yılOkumadım bile çoğunu o kadar zamanım yok
- 1 yıl
Yav bırak şimdi geve boyu buradaydın 😀
Soran1 yılHayır yanlışın var yeni girdim
- 1 yıl
Dün için dedim Zaten 😀
Soran1 yılKar fena ya
- 1 yıl
Güzel yağdı
Soran1 yılBen sık girmiyorum buraya
- 1 yıl
Senden bildirim geliyor
Uygulama yükle bende
Geldikçe giriyorum😀
Soran1 yılPeki tamam sen takıl öyleyse
- 1 yıl
Napayım Kurban Can sıkıntısından olek mi
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
Neyse ben böyle sürekli cevap verirsem sürer gider 70 yorum olmuş sadece burası 😀
Soran1 yılAynen tamam o zaman iyi geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBunun yaşı yoktur küçük yaşında hic mutlu olmayan hüzünlü bebek çocuk yetiskin var.
00 Yorumla
1 yılbiz bitiğiz resmen o yaşta sizin enerji nerden geliyodu
00 YorumlaDaha cazip geliyo bana 19yasimda pijamalar ama ben değişen ruh hali derim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılKışın o enerji bende hiç olmuyor daha 20 yaşında olmama rağmen belli ki biz yaz insanıyız
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pek olmasada olur yaşlanıyoruz ölümlü dünya
00 YorumlaO enerji ancak hayatın yolunda gidiyor ise ve sevildiğini hissediyor isen geliyor
00 YorumlaEee
hızlı yaşayınca çabuk tükeniyor enerjide her şey gibi.
sanırım hepimizde var
00 Yorumla
1 yılArkadaş çevren zamanla daralıyor o yüzden olabilir artık insanların çoğu asosyal maalesef
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Aahaha yaslaniyorsun. Ama moral. motivasyonu geri getirmek psikoloji ile alakali
00 YorumlaB12, Magnezyum Malat kullan. Biraz da kilo ver.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEv daha rahat çünkü takilacaksam da evde takilmaliyim 😃😃
00 Yorumla Ahahah bu ben ya. Bi mekana gidiyoruz her şeye sahibiz ama eski tadı vermiyor artık
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. O yaştan sonra bende öyle oldum ama arda gidiyorum yine barlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMuhtemelen seni heyecanlandıran bir şey yok o yüzden örneğin seni çok seven bir sevgilin olsa o zaman hayat sana çok başka güzel gelirdi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılO enerji gelmez geri gittiyse farkındalık oluyor bu insan kullanmayı sevmiyorsan evde olmak daha iyi geliyor
00 Yorumla Yaşam enerjini düşünmüşsün hayata dair bence biraz motivasyona ihtiyacın var ekstra gelecek kaygisida etkiliyor olabilir
00 Yorumla
1 yılBekarsın demi. Yaşla gelen enerjisizlik bu. Aynısı bende de var
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBara gitmenden daha hayırlı bir durum ile karşı karşıyasın ne güzel
010 Yorumla
Soran1 yılBar deyince ne anladın acaba. Müzik dinleyip eglenmekten bahsediyorum
Cevap sahibi1 yılOlsundu daha evcil biri olman güzel bir evliliğe vesile olur bakarsın:))
Soran1 yılEvlilik önemli değil mutlu olsam yeter
Cevap sahibi1 yılBu yaşa gelip bunu söylemen gerçekten şaşırtıcı
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılDaha oturaklı olmanı beklerdim
Soran1 yılOturaklı olmak evlilikten mi geçiyor 🤣 sana öyle evli çiftler söylerim ki oturaklı mı değil mi şaşar kalırsın
Cevap sahibi1 yılHaklısın ama genel manada söyledim, umarım güzellik ve hayırlar seni bulur
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yıl🌹
Gizli Üye(18-24)1 yıl20 yaşındayım. Bara götürmek için çok ısrar ediyorlar fakat hiç gitmek istemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDepresyondan bir an önce silkelenip kendine gelmelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aySevdiğin şeyleri yaparak ancak bunu geri getirebilirsin
00 YorumlaB12 ve. Iyot. B12. Beyini. Hazirlar. iyot ise. Thyroid salinimini duzenler ve enerji. verir. ve fazla olmamak kaydiyla gunluk. seker. aliminiza dikkatini edin. Seker enerjidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbenim 14 yasimdaki kizda da ayni sendromlar var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
00 Yorumla
1 yılNeden bu tür şeyleri sendrom ya da başka şeye benzetiyorsunuz ki neticede yaşınız olgunlaşıyor karakteriniz olgunlaşıyor oturmuş bir karakter ve olgunluk seviyesine ulaşıyorsunuz keyfini çıkarın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen 23 yaşındayken bile enerjim yok Seninde olmaması normal artık
00 Yorumla
1 yıloff su 18-25 arası her haftasonunu barlarda kulüplerde takılıp daha önce hiç tanımadıgı erkeklerin şeyini wcde yalayıp 30dan sonra geri nasıl yalarım diyenlerin tribide sıktı he
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMaşallah sende, her şeyi tattin belki de ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEskilerde yaptığımız yanlışları yaşıyoruz o yüzden bu hallerdeyiz.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Yavaş yavaş olgunlaşıyosun yaşlanıyosun yani ondan kaynaklı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yıleee zıpır hayat bitiyor gerçek hayat başlıyor:)) o yaşlardan sonra gayet normal ruh halin bence
00 Yorumla
1 yılkendını gıtmeye zorla ve cok bunları dusunme dusununcede olay edersın kendı kendıne kesnını eskı yaptıklarına zorla akış gerı gelecektr
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat