Kişilik & Karakter Sizce bi hayalin hep var olması onun kaderimizde olmasından mı kaynaklı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Atıyorum çocukluktan beri sadece doktor olmayı istemek ve ona erişmediğin müddetçe hayatı yaşamıyormuş gibi hissetmek¿ Güncellemeler11 ay Guncel Sizce bi hayalin hep var olması onun kaderimizde olmasından mı kaynaklı? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İİZMİR35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bence öyle ya kendi isteğim dışında bırakmıştım ortaklığımı ama hep aklımda vardı istiyordum şimdi tekrar döndüm kaderim oldu gibi 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır kral 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne peki Yorumla hayatındışında 1 yıl Hicbiseyin anlamı yok ölüp gitcez vadeni doldur yeter Yorumla Soran 1 yıl Boş mu gecireyim Yorumla hayatındışında 1 yıl Paran varsa gez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence öyle ya kendi isteğim dışında bırakmıştım ortaklığımı ama hep aklımda vardı istiyordum şimdi tekrar döndüm kaderim oldu gibi
Hayır kral
Ne peki
Hicbiseyin anlamı yok ölüp gitcez vadeni doldur yeter
Boş mu gecireyim
Paran varsa gez
Umarım kaderimizde vardır
Sanki...