Çok ilginç bir şey anlatmak istiyorum o kadar netim ki konuştuğum erkek arkadaşımın bir anda telefon ve mesajları kesmesi sonunda arayıp , eğer devam etmek istiyorsan söyle yok istemiyorsan da bunu da söyle biraz cesaretli ol ve neyi tercih edeceksen bunu açıkça söyle, dedim. Bana verdiği cevap, ben daha anneli birini arıyorum, işte hayat bu kadar arkadaşlar çok takılmayın yaşayın gitsin ( Bu arada nerde yorum yaparsak lütfen beyefendiler hemen takip atıp mesaj göndermeyin çok itici bir durum )
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Evet netim tabi ki de. zaten net olmak pek çok açıdan önemlidir. Netlik, iletişim kurduğunuz kişiyle daha etkili bir bağ kurmanızı sağlar. Düşüncelerinizi ve duygularınızı net bir şekilde ifade ettiğinizde, karşınızdaki kişi sizi daha iyi anlar ve size daha fazla güvenir Net iletişim sayesinde, yanlış anlamaları düzeltmek veya tekrar açıklama yapmak zorunda kalmazsınız. Bu da size ve karşınızdaki kişiye zaman kazandırır. Net olmak, hayatınızın her alanında size avantaj sağlayacak önemli bir beceridir. Bu beceriyi geliştirmek için çaba göstererek, daha başarılı ve mutlu bir hayat sürebilirsiniz.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Genellikle netimdir, ama bazen kararsız olabiliyorum. Özellikle önemli kararlar verirken, her yönüyle değerlendirmek isterim ve bu da kararsızlık yaratabilir. Ancak çoğunlukla, kararımı verdikten sonra kesin ve kararlı olurum.
Bu o andaki psikolojim ve konuya göre değişen bir durum.. Ama genellikle net oluyorum. Bazen kararsız olsam da, kararı uygulamaya gelince net oluyorum. Tabi ki ilk önce vereceğim kararın, kâr ve zarar muhasebesini yapıyorum. En az risk ile karar vermeye gayret ediyorum.
Her zaman net oldum kararlarımda ama aşk konusunda kararsızım bugün biriyle buluşmaya gideceğim bakalım bu benim İlk buluşmam olacak bakalım içime sinecek mi çünkü yaşadığım her şey bir kenara bırakıp hayatımda mutlu olmak istiyorum