Kemal Kılıçdaroğlu
Erdoğan
Sinan Oğan
Muharrem ince
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ben kararımı verdim..
Cevap
5Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu umarım akp kaybeder
Sevgi kazanacak herseye inat
Teşekkürler sagolun
Ayakta uyutuluyorsunuz
Güneydoğu nerden çıktı kanka
Açıklasana Allah aşkına
Soru sordum açıklana Avrupa yerel özerklik kanunu olmasın o?
Seloyu apoyu çıkarmak için hangi kanun gerek
Bunun siyasi özerklikle hiç alakası yok belediyelerin yetki ve sorumluluklarını arttırıyor mesela bir konser verilecek diyelim sırf bir tarikatin hoşuna gitmediği için iptal ettirilemeyecek çünkü yetki belediyede olacak bu yürürlüğe girdiğinde tüm Türkiyede uygulanacak Allah aşkına bir düşün o kadar seçim kaybettikten sonra iktidara gelen ve 21 şehri elinde tutan Kılıçdaroğlu 8 şehri elinde tutan HDP yi mutlu etmek için bu gücü 50 şehri elinde tutan AKP ye hediye eder mi?
Kafan karışık olabilir yani umarım sebebi budur ama eğer öyleyse sana bir kinim ve öfkem yok bizi çok kutuplaştırdılar görsellerde gördüğün gibi dinle ayırdılar çarık çürük zayıf güçlü ayırıp durdular demokrasiyi savaşa çevirdiler biz aynı ülkenin vatandaşıyız ve hepimiz ülkenin iyiliğini istiyoruz bazı fırsatçılar hariç dilerim ki bir gün tekrar sevgi ile birlik olduğumuz günlere döneriz
Olabilir onlar pkklı değil ki
Evet ama bizi tehdit etmiyor lübnanda kurulmuş bir örgüt
Hdp türkiyeyi çok mu seviyor peki? Figen yüksekdağ zamanında ne demişti izle bakalım youtubedan
Hüdapar hdp gibi güçlü değil o yüzden ciddiye almıyorum hüdaparı
Darbe olursa yine şaşırma aaaa nasıl oldu ki bu yaaa falan deme
Olan her şey bu ülkenin vatandaşına oluyor
Erdoğanın hüdapara fırsat vereceğini sanmam en fazla diyanet işleri başkanlığını belki hüdapara verirler islamcı bir parti çünkü. Senin sandığın kadar emin ol darbe yapacak gücü yok hüdaparın
Bunu burada kanıtladın
Çok safsın ne yazdık ki
Yazık*
Yakın zamanda da ali babacan aynı şeyi söyledi
2014 senesinde söyledi bunu 2016 da zaten ypg terör örgütü olarak tanımlandı onu da geçtim parlamenter sisteme dönüş olacak millet İttifakı kazanırsa eğer erdoğana verirsen oyunu belki de bir daha hiç oy kullanamayacaksın ısıtıp ısıtıp önümüze koymayı çok seviyorlar Barzaniyle şarkı söyleyen erdoğanı hatırla
Siz o gücü verdiniz şimdi biz temizlemek zorundayız bu da olmazsa biz fanatik değiliz beğenmezsek 5 sene sonra yine değiştiririz ama siz padişah yaptınız başımıza bu 5 sene daha seçilirse bir daha seçme şansımız kalmayacak haklı çıkmak istemiyorum
Temizlendi zaten pkklılar
Anlamıyorsun ki
Kararım belli. Bunları temizleyeceğiz ülkeden.
Aynen öyle
İnşallah 🙏
ilk turda bitse keşke kurtulsak
Bitecek için rahat olsun
Bitmezse de biz kazanıcaz
Umudunu kaybetme merak etme göründüğü gibi değil çok fazlayız
Gülümse
Kararsız olan varsa yuh yani
Kk...
yok askim degiliz reisle devam
Sinan oğan elbette.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?