Bazı durumlarda insan bazen çok fazla kararsız olabiliyor. Bazen de fazlasıyla net.. Hayatında kararsızlığa yer bırakmıyor. Peki sizin durumunuz hangisi?

Merhaba 🍃
Çok enteresandır ki hayatımda hep net şeylerin olmasını isterken kararsızlık yaşadığım zamanlar fazladır.
Hayatımla ilgili bir karar alacaksam bu kararsızlık biraz daha fazla olabiliyor.
Çok net ve keskin bir insanım. İnsanlara ağır geliyor tabiatım.. Ben buyum değişmedim değişmem.. Doğru hareketi yaptığı için dokuz köyden kovulanlardan biriyim ben.. Cennetten kovulanlar varken dokuz köyden kovulmak hiç bir şey olamaz.. :) Keyifli geceler..
Netim. Bunu seviyorum. Kararsızlık ve belirsizlik en sevmediğim şeylerdir ωιтcнєя 🌺
😇😇
Teşekkür ederim 🙏
Net. Belirsizliğin olduğu yerde ben duramam. yorulurum.🦀
Teşekkür ederim.
Cevap
27Cevap
Bazen net bazen kararsız. Yaşadığım ve karar vereceğim şeye göre değişen bir durum.
Ben netliği severim. karşımda netlik görmezsem bu durum gizemli görünür bana bundanda hoşlanmam soğurum.🤭
Bilmiyorum çok kararlıyım hatta öyle kararlıyım ki. Bi saniye, bazen kararsız da
oluyorum netlikten uzağa düşüp...
herşeyinle net olduğun belkide kimsenin sunamayacağı netlikleri sunup karşı tarafın kararsızlığı kadar şu yer yüzünden bir sahtekarlık daha bilmiyorum.
Değişiyor. Genelde birşeye hayır dersem asla fikrim değişmez. Aylar yıllar geçsede cevabım nettir. Kendime veya bir başkasına...
Ama bazen de kararsız kalabiliyor insan o belirsizlik sinir bozucu
Çizgilerim net, karakterim net, anlaşılması güç biri olduğumu düşünmüyorum. Ama alışverişte çok kararsızım 😁
Ay ben kendimi tanimiyorum galiba. Neyim ben:)) orta seker biseyim sanirim.
Kararsızlık insanı yoruyor böyle ömür geçmez o yüzden net olmaya çalışırım her zaman yine de insanın ikilem de kaldığı önemli zamanlar illa oluyor
Net insanım, arada kararsızlığım tutsa bile sonucunda net kısmım ağır basar ve düşünmeyi kısa tutarım. ☺️
bazen düşünmeden hareket edip pat diye aklıma koyduğumu yapıyorum bazen de o kadar kararsız oluyorum ki oturup ağlamak istiyorum:/
Bazen net bazen kararsız olabiliyorum sevdiğim insanları karşı kararsız kalabiliyorum sevmediğimiz insanlara netimdir
Her zaman bir kararım vardır ama cesaretim yok. Bu yüzden kararlarımın desteklenmesine ihtiyacım oluyor.
"En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir "
~Anton Çehov
Bilmiyorum bak bunda bile kararsız kaldım wtff vdhdhdhchdh
Gayet netim. Bu bazen arkadaşlarımı rahatsız ediyor.
Fazlasıyla kararsız biriyim sonuçların neler doğuracağını korktuğumdan çok düşünerek hareket ederim
Ikili iliskilerde net birisiyim. Ama kariyer vs gibi konularda bazen kararsızlık olabiliyor.
Ben kararsız biriyim. İki seçenek arasında kalırım. Seçene kadarda çook zaman geçer 😂
Herzaman netimdir.
Alışverişte, her hangi bir konuda.
Genellikle netim, kararsız kaldığım konularda düşünür netleştiririm.
Gayet netim asla ikileme düşmem kafama koyarım ve yaparım
Bazen kararsız kalabiliyorum ama genelde net olurum.
Kararsız ve kararlarından şüphe duyan sonra pişman olan biriyim
Konu fark etmeksizin kararliyimdir. Karasizliktan nefret ederim.
Kararsız olduğum birçok konu olsa dahi en kısa zamanda netliğe kavuşturmayı biliyorum
Normalde yaşadığım hayatta kararlı ve net biriyimdir sadece Bi ilişkim benim yapımı ruhsal halimi çökertmişti onun dışında netimdir ne istediğimi bilirim
Her zaman net olmaya çalışırım karasız insanıda sevmem
Kararsız olduğum durumlar daha fazladır. Netlik arayışım vardır ama o netliğe ulaşmam zaman alır.
Konusuna göre değişiyor bazı konularda aşırı derecede netim
Her zaman gayet açık ve netim.
İnsan sürekli değişim içersindeyken net olması biraz garip
Kararsızlıklarım başıma hepp belaa oluyorinkk💃💃😂
Abur cubur alırken hariç, kararlarımda kılıç kadar keskinim😎
Her durumda her şeyde çok kararsızım...
Bu huyumu da hiç sevmiyorum.
Çok kararsızım yaaa terazi olmanın verdiği kötü bi özellik
Hayatımın her anında kararsız biriyim. 2 seçenek içinden hangisini seçsem diye 50 saat düşünürüm.
Çok netim bi karar aldığım zaman kötü olaylar yaşasam dönmem o derece
Net biriyim kararsızlıklardan da kaçarım belirsizlik değersizliktir bellirsiz olan hiçbir şeyin değeri yok gözümde şairin dediği gibi bu duvar da beni seviyor belki ama bilemem :)
Netim bennnnnnn😂😄😇👍
Bir öyle bir böyle bir şöyle
Net bir insanım,çoğu konuda netim
Her zaman netimdir. Ve tavrım bellidir.
Netim
Her zaman için net biriyim
Netimdir ama arada kararsızlıkta oluyor tabi
Kararsızlığın kitabını yazarım 4 cilt falan😅
Net olmaya çalışıyorm
bazi konularda kararsizim ama genelde netimdir
Tereddütte kaldığım konularda çok kararsızım
Net ve asla kararimdan da donmem