Kişilik & Karakter Biri iyi davrandığında, konuştuğunda kendimi neden mahçup hissediyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sonra araya soğukluk girip iletişim kayboluyor sankiNeden böyle olur? Güncellemeler1 yıl ... Biri iyi davrandığında, konuştuğunda kendimi neden mahçup hissediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. öz güven düşüktür ondan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Modum çabuk düşer benim zaten engel olamıyorum ne yaparsam yapayım
yalnızlarınaşkgelini Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Memnun edince kendine iyi hissedebiliyorsun sadece içinde borçluluk duygusu var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir evt Yorumla yalnızlarınaşkgelini 1 yıl Yani Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aradığın uyum bu dersin ama aslında değildir dostluk ya da başka bir şey eksiklik olur tamam hissetmediğinde ufak tekef sorunlar uzaklaşmalar olur 0 0 Yorumla
Asamets61 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Sevgi ile yaklaşınca utangaçlık ve bağlanma korkusu oluyor bu konuda sende geri adım atınca bir anlık kopukluk oluyor 0 10 Yorumla Soran 1 yıl İğrenç bir durum Huzursuz olan ne varsa bende toplanmış gibi Yorumla Asamets61 1 yıl Kendini bu konuda açman gerek ama Yorumla Soran 1 yıl Yok hiçbir şey işe yaramıyor ki takıntı desen var kaygı desen var Yorumla Asamets61 1 yıl Ama bunları bilmene rağmen devam edersen bu durum senin için iyi olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Evet ama daha önce denedim kaç kere yine aynı noktaya geri döndüm Yorumla Asamets61 1 yıl Biraz daha dene yapıcaksın hep öyle oluyor Yorumla Soran 1 yıl İnşallah dediğin gibi olur olmazsada artık antidepresan kullanmaya başlıcam galiba o da işe yararmı bilmem Yorumla Asamets61 1 yıl Antidepresan bildiğin gibi bişey değil o daha farklı ama kendini iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalış Yorumla Soran 1 yıl Niye daha mı kötü yapar ilaç bilmiyorum bende ama bir türlü huzurlu hissedemiyorum niye böyle anlamadım Yorumla Asamets61 1 yıl Uyusturma özelliği var farklı etken de gösterebilir Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Samimi olunmayı beceremiyorsun benim gibi. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla Yunusemre1143 1 yıl Üzücü Yorumla Soran 1 yıl Aynen ama sorun keşke bir tek bu olsaydı Yorumla
Snow2026 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çok duygusalsın ondan bence 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Lanet olsun Snow2026 1 yıl Sakin ol :) Soran 1 yıl Her şeyi takıyorum kendimi de sevmiyorum bu yüzden
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Demekki sana iyi insan. karsina az çıkmış 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet ben ilgiyle sevgiyle büyümedim ondan belkide öğretmediler bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
öz güven düşüktür ondan
Modum çabuk düşer benim zaten engel olamıyorum ne yaparsam yapayım
Memnun edince kendine iyi hissedebiliyorsun sadece içinde borçluluk duygusu var
Olabilir evt
Yani
Aradığın uyum bu dersin ama aslında değildir dostluk ya da başka bir şey eksiklik olur tamam hissetmediğinde ufak tekef sorunlar uzaklaşmalar olur
Sevgi ile yaklaşınca utangaçlık ve bağlanma korkusu oluyor bu konuda sende geri adım atınca bir anlık kopukluk oluyor
İğrenç bir durum
Huzursuz olan ne varsa bende toplanmış gibi
Kendini bu konuda açman gerek ama
Yok hiçbir şey işe yaramıyor ki takıntı desen var kaygı desen var
Ama bunları bilmene rağmen devam edersen bu durum senin için iyi olmuyor
Evet ama daha önce denedim kaç kere yine aynı noktaya geri döndüm
Biraz daha dene yapıcaksın hep öyle oluyor
İnşallah dediğin gibi olur olmazsada artık antidepresan kullanmaya başlıcam galiba o da işe yararmı bilmem
Antidepresan bildiğin gibi bişey değil o daha farklı ama kendini iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalış
Niye daha mı kötü yapar ilaç bilmiyorum bende ama bir türlü huzurlu hissedemiyorum niye böyle anlamadım
Uyusturma özelliği var farklı etken de gösterebilir
Samimi olunmayı beceremiyorsun benim gibi.
Olabilir
Üzücü
Aynen ama sorun keşke bir tek bu olsaydı
Çok duygusalsın ondan bence
Lanet olsun
Sakin ol :)
Her şeyi takıyorum kendimi de sevmiyorum bu yüzden
Demekki sana iyi insan. karsina az çıkmış
Evet ben ilgiyle sevgiyle büyümedim ondan belkide öğretmediler bana