Kişilik & Karakter Kendinizde olmayan şeyleri istiyor musunuz? rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hello ksAhalisi!her şey olabilir öyle istekleriniz var mı varsa neler? Kendinizde olmayan şeyleri istiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. ihtiyacım olan şeyleri isterim sadece 1 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Hayatta her seyin avantajı ve dezavantajı var maalesef. Pastam dursun karnım doysun olmuyor. 1 1 Yorumla rosetale 1 yıl Yo olabilir Yorumla
İİZMİR35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evet isterim isteklerimede ulaşıyorum yavaş yavaş hedeflerin yoksa bir hiçsin olmalı her insanin hedefi 1 0 Yorumla
wishleon Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tek eksiğim eş ve evlat onun haricinde bende olmayan imrendiğim bir şey yok hamdolsun 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet mesela bir Ferrari 1 0 Yorumla
Pastafaryan_Tıfıl Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Resim veya müzik yeteneği çok kıskanırım 1 0 Yorumla
Haappypplace Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ihtiyacım olan şeyleri isterim sadece
Hayatta her seyin avantajı ve dezavantajı var maalesef. Pastam dursun karnım doysun olmuyor.
Yo olabilir
Evet isterim isteklerimede ulaşıyorum yavaş yavaş hedeflerin yoksa bir hiçsin olmalı her insanin hedefi
Tek eksiğim eş ve evlat onun haricinde bende olmayan imrendiğim bir şey yok hamdolsun
Hayır sadece nasibimde olanı isterim
Evet mesela bir Ferrari
Resim veya müzik yeteneği çok kıskanırım
Mesela vajinam yok istiyorum
Hayır
Burdan söyleyemem