Alışveriş & Hediyeler Çok almak isteyip de alamadığınız şeyler var mı? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben artık her şey için bu soruya evet var derim ama sizin özellikle çoook isteyip de alamadığınız bir şey var mı? Çok almak isteyip de alamadığınız şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sıwar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Yan flüdümü satıp iyi bir fotoğraf makinesi almak istiyorum. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Bir tane yalı beğendim ilk favorilerime eklediğimde 11.5 m idi şimdi 27 m olmuş.😁 0 0 Yorumla
ZEEBELLAH Takip Et Xper 3 Yaş: 79 +1 yıl her şey bu dönemde neyi işteyim adam gibi alabiliyorsun ki zaten 0 0 Yorumla
dilinitutkurtul Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl İnsan inanirsa isteyipte alamayacağı şey olamaz çabalamak ve olumlu düşünmek önemli şükür. 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl İNTİKAM onuda kendime yakıştırmıyorum 0 0 Yorumla
Yabancıpanda2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl evet lamborghini alamıyorum mesela 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evt ehliyet ve araba ikiside beni bekliyor🚘 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 820 cevap paylaştı. Olmaz olur mu o kadar çok şey var ki 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mv agusta rush1000 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 511 cevap paylaştı. Ata altın 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yan flüdümü satıp iyi bir fotoğraf makinesi almak istiyorum.
Bir tane yalı beğendim ilk favorilerime eklediğimde 11.5 m idi şimdi 27 m olmuş.
😁
her şey bu dönemde neyi işteyim adam gibi alabiliyorsun ki zaten
İnsan inanirsa isteyipte alamayacağı şey olamaz çabalamak ve olumlu düşünmek önemli şükür.
İNTİKAM onuda kendime yakıştırmıyorum
evet lamborghini alamıyorum mesela
Evt ehliyet ve araba ikiside beni bekliyor🚘
Evet, Victoria secret nevresim takımı
Hayır ne istedimse oldu aldım şükür 🤗
Olmaz olur mu o kadar çok şey var ki
chanel gibi dünya markasının ürünleri
Mv agusta rush1000
Ata altın
Norveçte kumarhane
Evet
Çooook