Zamanında zorbalanmış ama bundan kurtulmuş birini düşün yetenekli ama sosyal anksiyete geçirmiş kötü biri yüzünden hayatı kaymış depresyona girmiş uzun bir süre sonra çıkmış hayataki insanların %97 sinin kötü olduğu ile işe başlar başlamaz öğrenmiş hayalleri olan ama ruhsal bunalımdan kurtulamayan biriyim.
Neden bunca zamandır yanımda haklısın denilip toplulukta kuzu'ya dönüldü ya da neden kısa süreli oldu ilişkilerim ya da günün sonunda insanlar çıkarcı davrandı?
Neden bunca zamandır yanımda haklısın denilip toplulukta kuzu'ya dönüldü ya da neden kısa süreli oldu ilişkilerim ya da günün sonunda insanlar çıkarcı davrandı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
beni de seven olmadı takmayın
Yüzde 97 oranını nasıl buldun
Kafamda bazı şeyleri mantra gibi kodlayarak aklımda tutuyorum.
Hepsi kötü demek beni sosyopat yapacağı için iyi de insanlarla karşılaştım o yüzden kendimce bu rakamda içsel olarak huzur buldum
Yıldızı düşüktür
Nasıl yani, bu lafı maalesef anneannemlerden vs kaynaklı biliyorum ama tam olarak ne demek
Doğum haritan varya onla alakalı, enerjilerin yapısına çabuk etkilenirsin filan gibi biraz uznca ama aslında basit bir konu ama tabi önemlide bir konu
Pekala, siz bu işle mi ilgileniyorsunuz?
Hayır sadece meraklıyım öğrenmeyi seviyorum , ben enerjiyle ilgiliyim iş olarak yapılmaz zati bence