Kızlara bakıyorum çok hızlılar yani Beta bir erkek misiniz arkadaşlar neden evleniyorsunuz ki?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zihniyete bak bu kafayla çok yaşamazsın
Kafam çok iyi valla ben enayi değilim
Kaç kişiyle yattın şu zamana kadar?
Knk erkeklerin DM kutusu boş bize talep yok yani
Sen şu an beta iken başkalarının betalığıbı yorumlaman ne kadar mantıklı sence düşündün mü
Ben Beta değilim ve asla da olmayacağım
O yüzden mi dm kutun boş knk
Beta olduğum anlamına gelmez sadece kızların istediği tarzda biri olmadığım anlamına gelir. Ayrıca kızlar mı sanki erkeğin peşinden koşuyor?
Çocuk sahibi olmak için?
Ne yapacaksın çocuk sahibi olup gitsin önceki ilişki yaşadığı kişilerden yapsın çoçuğu
Ben o kişi ile beraber oldum diyelim sana anlatsam eşin olduğunu bilmiyorum diyelim hiç mi utanmayacaksın?
İyi de ben bakire temiz hiç ilişki yaşamamış biri ile evlenirim?
Nerden bulacaksın öyle birini ortam çok hızlı Üniversite’ye gidiyorum ben neler dönüyor haberin var mı?
Dalgamı geçiyorsun bende umiebrste okuyorum karşında cahil biri mi var sanıyorsun?
tamam ne konuşuyorsun o zaman bir çevrene bak bir etrafına bak gözlem yap
Yüz tanede bir tane temiz var onu alacam zaten senin bölüm ne?
tamam Knk bulursun 😂
Hangi bölümü okuyorsun ağam?
Bunun bir önemi yok ki
Tıp Fakültesi okuyorum
Merak ettim söyler misin
Tıp okuyorum
En zorlandığı ders medir
Zorlandığım bir ders yok
Tıp felan okumuyorsun sen dostum senin çevren zaten universte okumaya gelmiyir tıp veya sağlam mubendislilerdeki kızlara bakınca yarışı temiz kız bizim fakultelere yakına gel bulursun bir tane
Sana bir şeyi ispatlamak zorunda değilim sen öyle inan ve ona göre hareket et ama sonra hayal kırıklığına uğrarsan ben sorumlu değilim ben uyarıyorum sonuçta şimdiden
Sen kimsin de beni uyaracaksin tıp felan okumuyorsun benimde tıp tuttu muhendislik yazdım ayreten bu bölümlerdeki kızlar da var temiz merak etme
Benim yaşım 18 falan değil ben 27 yaşındayım ve Tıp okuyorum ve sana bunu ispatlamak zorunda değilim. Ben ortamı biliyorum ve görüyorum neyin ne olduğunu sen kaç tane kızı tanıyorsun telefonlarına hiç baktın mı? Ne gördün ki konuşuyorsun daha…
Sallama birader tıp okuyorum diyor djxbdbd
Niye okuyamaz mıyım sana imkansız mı geliyor tıp okumak?
Neden imkansız gelsin bende tıp kazandım ama mühendislik bana daha cazip geldi daha rahat ve daha kazançlı geldi mühendis olmak istedim ancak tıp okusaydin ortamı bilirsin sen muhtemelen 2 yıllık bir bölüm veya 4 yıllık çöp bir şey okuyorsun
Mühendisliktesin ama Tıp ortamını biliyorsun vay be o nasıl oluyor?
Arkadaşlarım sevgilim tıp okuyor cahil seni
Ama sen okumuyorsun onlar okuyor sadece onların anlattığı kadar biliyorsun işte mesela eşcinsel dolu burada ama sen bunu bilmiyorsun büyük ihtimalle mesela
Bizde de var boş yapma birader ben sınıflarına da girdim sen tıp felan okumuyorsun hem uza burada
Bence sen kendini aldatıyorsun 😀 sen öyle zannetmeye devam et
Ne aldatacagim ama senin çevren dediğim gibi amacı okumak olmayan gezmeye gelen insanlar olduğu için normaldir etrafin
Onunla bir alakası yok bu durumun insanların dürtülerine yenik düşmesi ile alakası var. Bunun bölümle bir alakası yok Tıp okuyan kişileri siz ne zannediyorsunuz gerçekten ya 😀
Benim en iyi toplar tuttu ne diyorsun sen bölüm ile alakası da var birinin amaco var birinin yok
Kendini geliştirmek isteyen her bölümde kendini geliştirir her bölüm değerlidir. Ama olayın bununla alakası yok benim arkadaşım var mesela diyor ki ben dayanamıyorum diyor cinsel anlamda yani. Bu tamamen cinsel hayvani dürtülerin insanlar üzerinde ki fizyolojik yansımasından kaynaklanıyor. Psikoloji ile ilgili kitaplar okuyarak bunları daha net anlayabilirsin. Psikolojinin babası diyebileceğimiz mesela Sigmund Freud okuyabilirsin. Ama gerçekleri öğrendiğinde mutlu olamayabilirsin Serotonin gerekebilir bunun için de
5-HTP kullanılabilirsin.
Ne Dion ya sen sevgilimi öpmek istedim tokat attı bana
Psikoloji bilmiyorsun çünkü seni neden seçti? Seni kafasında nereye konumlandırdı? Seni ne olarak görüyor? Güven zor bir şey ve şüphe de insanı yiyip bitiren bir şey ama psikolojiyi iyi bilen biri karşı tarafı kafasında netleştirebilir. Hiç kimse usta bir oyuncu olamaz illa ki açık bir taraf verir. Ama önemli olan onu tespit edebilmektir.
Yürü
Tabi Psikolojiyi bilmediğin için sen bunları anlayamazsın. Neden-Sonuç ilişkisine dayalı her şey ama bunu kavrayabilmek önemli.
Kanka sen milleti kendi haline bırak
Of soruya bak