Bana sanki " zaten etrafta bir suru karı kız var onlara bakıp kendımızı doyuruyoruz evlenmeye ne gerek var" der gibiler yani birini gerçekten sevmek aile kurmak zor gelıyor onlara sadece nefıslerıyle hareket edıyorlar benım analız ettıgım bu. Sizce?
Günümüzde erkekler neden evlenmiyorlar?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sadece erkek değil kadınlar da evlenmeye çekiniyor çünkü bence etrafa bakıyorlar hem çevrelerinde dolu örnek hem tvlere bile dolu örnek var insanlar üzülüyor aldatıyor dövülüyor öldürülüyor dolu etken var bence herkes korkuyor bi bakima
Bencede öyle bu zamanda bu ortamda evlenilirmi diye düşünüyorlar. Nasılsa istedikleri gibi ulaşıyorlar istediklerine
Çok üzücü
Bencede öyle ama kızlar kendilerini bu kadar kolay ulaşılabilir yapmasa bazı şeyleri yaşamak için acele etmese biraz daha düzelir
Bundan sonra cok zor bu dedıgınız
Aynen kayış koptu artık kimin kimenle ne yaptığı belli değil maalesef
Gecen bi hesap yaptım 270 bin tuttu 3 nisanada dada mobilyaya %15 zam gelicekmiş 😁 nasıl evlenek bacıııı
Evliliği kurtuluş, ekonomik kazanç olarak gören kadınlar buna en büyük etken
Ben maddiyat olarak hiç bakmıyorum gercek bir aşk isterdim
İstemek ayrı bir durum ama iş ciddiyete bindiğinde o istekler değişebiliyor
Belki yaşım genc olgunca dusunemıyorum
Büyük ihtimalle olabilir
Güven yok karşı tarafa o yüzden ve maddi açıdan çok zor
İstiyorum ama ortam falan pek olmadığı için tanisamiyorum... sevgilim olmadı daha
Aile kurmaya değer biri olursa evlenirim. Takılma yok kitabımda, yalnız beklerim daha iyi
Konuştuğum bir tane bile kiz yok. Aynen doyuyorum karı kıza
Yanı bır kızla sadece cınsellık ıcın mı konusacaksınız
Sevdim daha önce karşılık alamadım bende ilişkileri kestim her anlamda
Sevgı karsılıklı olmayınca nasıl bır hıstır bilirim:( bende karsılık alamadım
O yüzden evlenmeyi düşünmüyorum, senin dediğin gibi serbestlik için değil
Bence bu kadar kendınızı kapatmayın
Niye ki
Bende çok üzüldüm gunlerce agladım ama hayat devam ediyor sonucta güzel ınsanlar hala varlar inanıyorum birilerini tekrar sevebılırız
Bizi sevenı sevmeyi denesek belkı daha mutlu oluruz
Evlenmıcem dedınız ya
Sevdiğim tek kadın anam diğerlerinin yolu açık olsun
Valla güvenip ciddi düşündüğümüz olursa neden evlenmeyelim şu an sevgilim yok mesela olsa bile güven sağlanmadan evlenmem
Güvenilir insan sayısı çok az yoksa herkes ister evlenmek.
Delimi 30 sene borç öde sonra g…… pamuk güle güle
Allah onun rızkını verır bır sekılde bıter herseyı erkegın sırtına yuklemek de hos degıl bırlıkte odenebılır
Ben evlenmek istiyorum bakalım hayırlısı nasip kısmet
Zaman olmadı nasip değilmiş
İmkanım olsa evlenrim