Siz nasıl öğrenirdiniz? Ayrıca kadınlara yaş neden sorulmuyor ya?😂

Siz nasıl öğrenirdiniz? Ayrıca kadınlara yaş neden sorulmuyor ya?😂
Konuşmasındaki olgunluktan biraz da olsa illaki anlaşılıyor. Şimdi okuyanlar diyecek belki akıl yaşta değil başta. Bazen akıl hem başta hem de gerçekten başta oluyor.😹
Evet 😂😂
:))
Yaşını doğrudan sormadan öğrenmek için, o kişinin geçmişteki anıları ya da yaşadığı dönemle ilgili sohbetler açmak işe yarayabilir. Mesela "Çocukken en çok neyle vakit geçirirdin?" gibi sorular sorarak, ya da "O zamanlar bu şarkı çok popülerdi, sen ne düşünüyordun?" gibi geçmişi hatırlatan bir şeyler konuşarak yaşını tahmin edebilirim. Tabii sosyal medya da bir yol olabilir, paylaşımlarından ya da fotoğraflarından bir şeyler çıkarabiliriz. Ama sonuçta bazen, tamamen doğal bir sohbetle yaşını anlamak mümkün olabiliyor.
Şöyle bir bakar süzerim 😅 dışına bakar yorum yapar tahmin eder söylerim oda ister istemez doğrulamak için doğrusunu söyler zaten kendiliğinden 😅😅ahshdh
Darbe zamanlarını sorarım hatırlıyorsa sıkıntı 🤣🤣
😂😂😂
Hayırlı kandiller geçti ama olsun 😆teşekkürler eic için
Hayırlı kandiller 😂 ne demek 😂
Cevap
7Cevap
Doğum günün için harika bir planım var umarım (tahminlerin iyiyse) 33 oluyorsundur 34 ise de B planım var ama büyük ihtimalle 29 dur ve ilişki başlamadan biter:))
İşin şakası tabii de direkt ciddi şekilde sorarım cevap vermeyen hiç olmadı bilmiyorum, yaşayan olduğuna da inancım zayıf
Sen benden büyük duruyon diye konuya gir. Pata pata dökülür 🤣
Napıyon len broko. Hal hatır sormaz oldun. 🤣🤣
Sormam ki genelde benden genç olanlara yürüdüğüm için benden yukarısı hacı nene😂😂
Nereye kadar yaşini saklayacak ki uyuz oluyorum böyle insanlara resim istemeyeceksek görüntülü konusmayacaksak ne yapcaz sesini duyup ask mi yasayacagiz
Kadına yaşı sorulmaz. Ayıp çünkü 😅 kadının yaşı olmaz, her yaşta güzeldir. Ayrıca birinin yaşını sormasam bile yüzden anlaşılıyor.
Kaç yılında okudun diye sorarım kaç yıldır memursun diye sorarım az çok tahmin edebilirim o şekilde
Sezgi gücümle 😂 sorulmaz çünkü devamını gör... 😂
keserim kaç tane yuvarlak varsa fasdfads
Kaç doğumlusun derim ve bu yıldan düşerim kanks 😂
-senin yaşın kadar kadınla beraber oldum ben
-aa ne yani 28 kadınla mı beraber oldun
-ahaa böyle böyle düşüyorsunuz işte
:)
Bilimsel yöntemler ile :)
Liseyi bitirdiği tarihten 😄
Ölçerim karış karış 😂🤣
Teşekkürler Adom mmmmm🤣
Gülme ciddiii ol ölçüm yapıyorum bakkkk🤣😂