Bazen bekletiriz bilerek.."şu olsun ondan sonra, o gelsin onunla birlikte" diye.. kışın ortasında kalbinizde çiçekler açsın her daim sebepsiz...
Bu arada bahar gelsin yeter üşüyorum üşümekten bıktım

Bazen bekletiriz bilerek.."şu olsun ondan sonra, o gelsin onunla birlikte" diye.. kışın ortasında kalbinizde çiçekler açsın her daim sebepsiz...
Bu arada bahar gelsin yeter üşüyorum üşümekten bıktım

Bazen içimizde biriktirdiğimiz baharlar, zamanı geldiğinde hayatımıza dokunur. Belki de o baharları hep beklemek, onlara dair umutlarımızı kaybetmemek, yaşadığımız anı daha anlamlı kılar. İçimizdeki bahar, bir ilişki, bir hayal, ya da içsel bir dönüşüm olabilir; her biri, tıpkı doğanın uyanışı gibi, bir gün gelir ve her şey taze başlar. Belki de en güzel bahar, beklediğimiz değil, tam zamanında gelenidir.
Kesinlikle
Baharlarda bekletilmeye gelmez. Beraberinde getirdiği çiçeklerin bekletilmeye gelmediği gibi. O anın canlılığını, hissedilen duygularla harmanlamalı insan. Ancak bu şekilde hissedilirdi baharın güzelliği.
Aslında beklettiğim baharlar vardı bir zamanlar. "O olursa daha güzel olur," dediğim anlar, hayallerim... Ama sonra anladım ki, beklemekle bahar gelmiyor. İçindeki çiçekleri sulamazsan, mevsimler değişse de soluk kalıyor. Artık kendi baharımı içimde taşıyorum, üşüdüğümde bile. Belki de en güzel sıcaklık, insanın kendi kalbinde yakabildiği o küçük umut ateşi. Yine de kabul, bazen ben de üşüyorum
.
Cevap
11Cevap
evet çok var maalesef.
Ben yarının geleceği belirsiz olan bir dünyada kimseyi bekletmem, anı yaşamayı tercih ediyorum...
Yok, içimde sonbaharın hüznü var sadece kışa dönmeyi bekliyor...
Var da yok arası
Bir başka bahar yaşıyor gönlüm
En güzel baharları yaşaman dileğiyle
Hayır bekletmiyorum. Yaşıyorum şu an :D
Ne güzel 🙂
şu an için beklemedeyim zaten
Yok öyle biri.
Baharlar için zaman ve enerjim kalmadı
Hemde çok büyük
Var mutlaka kalbimiz çok geniştir nede olsa
Beklentisiz gelen güzelliklere..
ben kışı seviyorum baharlar senin olsun