Evet eşittir
Hayır değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın ve erkek her konunun % 75' inde eşittir ( Tüm insani ve temel haklarda).
Geriye kalan % 25 konularda % 12.5 erkekler, %12,5 kadınlar daha avantajlıdır.
Erkeklerin % 12.5 avantajlı olduğu konular ;
Fiziksel üstünlük, mantıksal davranış, duygusal güçlülük
Kadınların % 12.5 avantajlı olduğu konular;
Merhamet duygusu, anaçlık içgüdüsü, daha manevi düşünce ve dürtüler ve en önemlisi doğurganlık.
Aslında bu konu tartışılmamalı çünkü aşırı saçma ve asla tartılacak bir şey değil.
Nedenini herkesin anlayabileceği şekilde şöyle özetleyebilirim.
Biliyorsunuz gıdalarımızın % 99' u tarla kaynaklı, bitkisel ve hayvansal ürünler.
Kadın Toprak (tarla veya bahçe) ile temsil edilir ve argümanlaştırılır, erkek ise Tohum ile. Dünyanın en iyi toprağına sahip olsanız da, elinizde ekecek tohum yoksa bir şey üretemezsiniz. Dünyanın en iyi Tohumuna sahip olsanız da elinizde onu filizlendirip yetiştirecek Toprak yoksa bir işe yaramaz.
Kısaca bu yemek yemek, konuşmak için ağız mı lazım dil mi gibi anlamsız bir tartışma olur, ikisi de varsa bir bütün olurlar hangisi yoksa diğeri yarım ve işlevsiz olur.
Benim şahsi görüşüm böyle; ama ille de bir taraf tercih edilecek mecbursun derseniz, 3-5 damla spermi 280 gün karnında taşıyarak, iki kalpli dolaşan, vücudu %15-20 ağırlaşan, içinde yaşayan bir küçük insan olup, günü gelince büyük acılarla doğuran kadının bu vasfı erkeğin tüm vasıflarına yarışta tur bindirir.
Kadın ve erkek eşit değildir. Ama kadınlar erkelten üstündür bana göre
Neden dersen bende kalsın.
Cevap
3Cevap
Hayır değildir
Bir kadın olarak erkekler Le eşit olduğum noktalarımda var eşit olmadığımda ben güç olarak erkeklerin benden güçlü olduğuna inanıyorum
Hayır değiller Hak olarak eşitler ama alan konusunda değiliz
Hayır eşit değildir kadın muhteşem bir canlıdır ve tüm güzelliklerin en iyisini hak eder
Hayır değildir çünkü kadın ve erkek birbirinden farklıdır
eşit olması için aynı olmasına gerek yok tabi bir de işlerine gelmiyor, eşittir
kadın ve erkek hak konusundan eşittir sadece güç konusunda eşit değiller
Bu konu çok tartışılır.
Hayır değildir kadınlar çok daha üstündür
Eşit değil denktir
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?