Bebeğim sen böyle herşeyi soracak mısın? 😅
Bi' fikrini söylese dişimi kırıcam dedirten insanlardan bahsediyoruz...

Bebeğim sen böyle herşeyi soracak mısın? 😅
Bi' fikrini söylese dişimi kırıcam dedirten insanlardan bahsediyoruz...

Gerekli gereksiz, ilgili ilgisiz sürekli sorular sorup meraklı meraklı gözünü dikenlere tepkisiz kalıyorum, cevap vermiyorum..
Bir şey, o insanı ilgilendiriyor ya da etkiliyorsa merak edip sorarsın.. Onun dışında ne oluyor sana kardeşim, bir kess..
Durmadan soru insanlar çok sıkıcı. Ben meraklıyım ama çok soru sorarak karşımdakini hayattan soğutmam. Kafa ütülüyor böyle insanlar. Hani sorulan sorular da mantıklı olsa cevap vermeye değer. Gerçi mantıklı olsa da bir sonra insan bıkıyor. Bu arada çok güzelsin tatlı görünüyorsun bence kızıl hatunlar hep böyle ayrı bir auraları var. Normalde her kadına böyle iltifat etmem ama. Nerde yaşıyorsun? Mektup sana göndermek isterim. Yanlış anlama rahatsızlık vermek için adres istemiyorum bu yüzden özel mes. aja gel ordan konuşalım numaramı vereyim sana. Tabii istersen olur yoksa olmaz. Saygı duymak önemli.
çok soru soran insanlardan nefret ediyorum. yani seni ilgilendirmiyorsa sorma bir şey ama bazıları gelip maalesef sırf hayata burnunu sokmak için soru sorup duruyor ya da sırf sohbet olsun diye boş boş şeyleri merak ediyorlar.. bu tür insanlardan da uzak durmaya çalışıyorum her zaman için.
Sevimsiz maydanozlar
püü onlara
Bana göre, her şeyin bir sınırı var. Meraklı olmak güzel ama sürekli özel hayatımı deşmeye çalışan birine karşı ister istemez mesafeli olurum. Eğer samimi bir ilgiyle soruyorsa, kibarca geçiştiririm ama sınırları aşmaya başlarsa, hafif alaycı bir şekilde “Sorguya mı alındım yoksa merak ödülü mü dağıtıyorsunuz?” gibi bir cevap vermekten çekinmem. Her şeyi bilmek zorunda değiller, biraz da gizem iyidir kızıl bebeyim haha😅❤️
Kızıl bebeyin miyim 🩷Yorum miss gibi kahve koktu yerim beybi 😅🩷
Evet sen benim kızıl bebeyimsin❤️🫠
Günlük pozitif doz alındı thx beybi 😉🩷
Her zaman kızıl bebeyim❤️🫠
Şımardım bak shdhs canı dayak istiyo 😅
😘😘😘😅 şımar bebeyim sen❤️
Eic için teşekkür ederim bebeyim😘❤️
Rica ederim beybi ❤️😘
Cevap
13Cevap
Tepki veriyorum hemen çok soru sevmiyorum
Meraklarını gideremem. Kudurup dursunlar..
Öyle çok keyifli 😌
☺️🌸🌸
Terslerim, sevmediğim şeyler...
Herşeye meraklı sinir bozucu tipler ya bir şey kendisiyle ilgili olur sorarsın yakın hissetdiğin için. Onu igilendirmeyen birşeyin neyini merak ediyor öğrenmek istiyor anlam veremiyorum , ota b*ka burnunu sokup , bildiğin herşeye meraklı olur hiç çekilmiyor birde takıntılı oluyorlar. Uzak durmak en iyisi.😅
Halden anlıyorum diye manav sanan çok :)) Hiç açıklama yazasım yok bu sefer sadece gülesim var, da gülmeye mecalim de yok. Sen yerime gülümser misin? 💖
Gerçekten öğrenmek için değil de, boş boş meraktan soruyorsa, çok işimin olduğunu söyleyip kibarca tepki veriyorum...
Araştırma odaklı veya bilgi toplama odaklı sorular çok itici
Eli boşluk denir buna merak denir toksik yani
Çok soru beni Bunaltır sinir olurum 😅 Fazla yanıt vermem
Gereksiz sorularsa bir süre sonra sınırlı bakarım zaten. Genelde fazla soru soran olmaz gereksiz. Mizacımdan anlaşılır. 😃
Bilgi olan sorular olursa her daim cevaplarım yani sıkılmam.
Niye bu kadar çok soru soruyorsun ve konuşuyorsun? diye cevap veririm. Diğer türlü susmazlar, biliyorum..
Safi bir meraksa soruların sebebi beni mutlu ediyor. Merak ilgiden kaynaklanır.
Bazıları çok meraklı. Herşeye maydanoz oluyorlar gıcıklık işte
Cevaplarına aynı soruyu defalarca soranlara gıcık oluyorum
İleriye gittiklerinde aşırı tepki veriyorum böyle küfürlü falan ama yok bana mısın demiyorlar😄
Hele bir de soran yakınınsaa 🫠
Çocuklar da durmadan soru soruyor ya onlar geldi aklıma
Şey dedim en son sana her saat z raporu çıkaramam
Sorularinu görmezden gelip konuyu çeviriyorum dhddhdh
Herşeyi sorarım skkdkdkd
Evetttt sldkkdkdk
Biraz akıllarını kullansalar çok daha güzel olur da işte..
Ben de meraklı biri olduğum için bal gibi de sorarım, ama laf olsun diye değil...
Yok sayıyorum 😅
Fazla merak iyi değildir bebeyimm dbdjc
Tepki vermem o anlar zaten 😂
Çok yorucu
ters cevap veririm
Hoşlanmam ya
Cevaplarım hazır
Ben "y"de elendim
Fazla merak cildi bozar 🤭
😄😌 kesinlikle
Amaç da o değil mi 😂
o zaman o sorsun