Eskiler çok güzel şeyler söylemiş de biraz sizi dinleyelim... Çoğu zaman farkında olmuyoruz büyük konuştuğumuzun...

Eskiler çok güzel şeyler söylemiş de biraz sizi dinleyelim... Çoğu zaman farkında olmuyoruz büyük konuştuğumuzun...

Ne büyük lokma yer, ne büyük söz konuşurum. Her şeyin iyisini Allah bilir. Bin yıl da çabalasak olmayacak bir şey olmuyor. Ben şunu yaparım böyle marifetliyim, önüne dünyaları sererim gibi yapamayacağım şeyleri neden söyleyip de kendimi utandırayım. Andolsun ki şunu böyle yapacağım kadar insana zarar veren kibirini yükselten bir söz yoktur.
Harika bir yorum 👏
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Valla ne büyük lokum yerim ki sevmem de zaten 😂🤭 nede büyük konuşurum. Büyük konuşmayın arkadaşlar gerçekten başınıza geliyor. Dedikoduyla büyük konuşmayı karıştıran bi kitle de var, dedikodu şeydir aaa ayşe şunu yapmış veya şu şu işe girmiş biliyor musun. Büyük konuşmakta o ne öyle ya nasıl yapabiliyorlar ben yapamam şahsen.. gibi gibi.
Cevap
10Cevap
Kendimi bilirim, potansiyelimi bilirim ve ona göre davranırım
Hayır, zamanında yaptım öyle hatalar dersimi aldım...
konuşurum gererirse tabi ki de
😄
:D
O büyük lokmanında, sözlerinde altında kalırdım.
Hayır asla yapamayacağım şeyi söylemem ve olmayacak şeye söz vermem.
Konuştuğum için Rabbim bin pişman etti.
Bidaha tövbe ettim. Konuşmuyorum.
Bende öyle
Konuşmam gerekeni konuşur ve susarım.. Fazla söz de israftır.. Allah'a tevekkül ederim gerisini...
Büyük konuşmayı sevmem zamanında konuştum ağzımın payını aldım
Ayy görsel çok tatli... Aklima gelen hep basima geliyor o yuzden bırak agizdan çıkarmayı akla getirmeye bile korkuyorum 😔
Teşekkür ediyorum.
Konuşurum ben ya shdh
😄
Bu sinir anında oluyor şimdi düşününce tabi slklar hayır der
Küçük lokma yerim doğruları konuşurum
Çok konuşmak saçmalamayı getirir
Yok yapmam eskide kaldi benim o hallerim
Yapmışlığım var
büyük lokma peşinde koşmak iyidir
ergenlikte yapmisizdir
Konuştuğumuz olmuştur
Hayır , dersimi iyi aldım