Küfürlü, şiveli konuşmalar gibi. İkisini de sevmiyorum ben =(

Küfürlü, şiveli konuşmalar gibi. İkisini de sevmiyorum ben =(

Çok bilmiş, argo konuşma tarzından nefret ederim. Bu şekilde konuşmam, konuşanı da defederim. Heleki hemcinslerimin "abicim" tarzı atarlı giderli efeli konuşmalarını aşırı itici buluyorum. Kadınsınız ve biraz dişil olun, erillikten bir zahmet uzak durun diyesim var.
Yayık konuşmak, aşırı kibarlaşmaya çalışmak ve bunun uğrunda "e" harflerini "ea" olarak çıkarmak, köylü köylü konuşmak, "r" harfini İngilizce'deki gibi telaffuz etmek, cahillik sebepli cümle kurmayı bilmemek, konuşmanın arasına İngilizce kelime sokuşturmak, "ımını kıyım ağbi yıağ" demek (küfüre değil, küfrün iticisine karşıyım) bağıra bağıra konuşmak, "falan" yerine "felan/felen" demek. Hof ben de çok şeyden nefret ediyomuşum hee ama napiyim
Ağzını yayarak konuşan yiaa aşko şöyle kii gibi sesini incelterek konuşanlara sinir oluyorum. Sahte hangi durum, hangi insan olursa olsun aşırı itici geliyor. Ben şiveyi severim samimi geliyor
Sürekli üstten bakan, her şeyi bildiğini sanan bir üslupla konuşan insanlar beni irite eder. Samimiyetten uzak, gösteriş odaklı tavırlar itici gelir. Bir de karşısındakini dinlemeden sadece kendi anlatanlar… Sohbet karşılıklı olmalı, ego yarışına dönünce iletişimin tadı kaçar. Doğallık her zaman daha değerlidir.
En iyi cevap seçiminiz için teşekkür ediyorum
Cevap
19Cevap
Şiveli konuşanlara bayılırım, g’y gibi konuşan erkeklerden baby talk yapan kızlardan nefret ederim 😃
Olsundu
küfürlü konuşmalar
Sokak jargonu ile. konusan. insanlar
Ağa reis birader arkadaş vb
Sözlerle konuşanlar
Hz Ali efendimizin bir sözü var Insan dilinin altında gizlidir ve başına ne gelirse dilinden gelir der
Ay ile başlayan cümle başları
Emrivaki konusma tarzı
Fazla laubalilik
Agzi bozuk ağız jargonu fazlaca bozuk insanlar
küfürlü konuşma, ağzını yayarak konuşma, bağırarak konuşma, hepsi adamın sinirini tepesine çıkarır
Bende küfürlü ve şiveli sevmiyorum ama bazen çok sinirlerimi bozunca maalesef gözümün dönmesiyle oluyor
Egoist lakayt gevşek gevşek mal varlığı vs ile dam sanan lavuklar irite eder
Argo, kaba ve küfürlü bir konuşma üslubu bana gelmiyor maalesef
Aşko kuşko denen veya cıvık, ağdalı, fazla gevşek konuşma tipleri beni çıldırtır. 😱
Boş muhabbet
Küfür
Argo
Laubalilik
Ukalalık
Küfürlü ve sırf şive yapmak, ya da kibar konuşma uğruna eğreti konuşmalar...
Ağzını gevşete gevşete konuşanlara yumruk atmak isterim
Ağzını yaya yaya konuşması irreti eder ona yuttturum o konuşmayı
Ağız rahatsız etmiyor insanların yetiştiği kültür o ama aşırı argo ve kaba konuşma biçimi eder
İncellerin konuşma tarzı , kanzi kanka diye konuşan tayfa
Gardasim ve yavrum diyen insanlar benim sinirimi bozuyor🚩🚩🚩
Lakayt konuşmalar
Karadeniz ağzı konuşma
Tatlım yok askoo en sinir olduğum tarz
Çocuklaşarak konuşanlar var ya
Kibirli konuşanı sevmem
Şiveler sanırım ya
küfürlü konuşmayı ben de sevmem
Küfürlü konuşmalardan hiç hoşlanmam
Aşko diyenin ağzına tekme atasım geliyor
şiveli ke bebek gibi konuşma