Sizi daha çok ne irite eder: Söz kesenler mi, gereksiz uzatanlar mı, dinlemeden konuşanlar mı, yoksa her şeyi bildiğini düşünen tavırlar mı?

Sizi daha çok ne irite eder: Söz kesenler mi, gereksiz uzatanlar mı, dinlemeden konuşanlar mı, yoksa her şeyi bildiğini düşünen tavırlar mı?

Var. Özellikle manasız harflerle, random şekilde gülünmesi beni irite ediyor. Samimi gelmiyor, konuşmanın ciddiyetini düşürüyor. Bir şey komikse gülünsün ama bu şekilde olunca iletişim kopuyor, sohbetin tadı kaçıyor.
Beni en çok dinlemeden konuşanlar irite ediyor. Bir şey anlatırken gerçekten duyulmadığımı hissettiğim an içim kapanıyor. Söz kesilmesi de zor ama bazen heyecanla olur diye tolere ediyorum. Gereksiz uzatmak bir yere kadar çekiliyor. Ama her şeyi bildiğini düşünen tavır bende net bir mesafe yaratıyor. Çünkü iletişim dediğin şey karşılıklı olmalı, monolog değil.
Gevşek gevşek konuşanları sevmiyorum böyle birde babbaaa diye anıran tipleri bide dinlemeden konuşanlar senin sözlerine cevap dahi vermeden kendi fikirlerini sunan tipler dinlemeyen çok bilmiş olanlar
dinlemeden konuşanlar, ağzını yayarak konuşanlar, ne dediğini veya bilmediği konuda biliyormuş gibi konuşanlar, gereksiz uzatanlar, söz kesenler
Beni en çok dinlemeden konuşanlar ve her şeyi bildiğini sananlar yoruyor 🙃 Sürekli kendi söylediklerinin önemli olduğunu düşünüp karşındakini fon gibi kullanıyorlar ya, asıl irite eden o. Konuşma bir paylaşım olmalı, monolog değil. Söz kesmek de saygısız hissettiriyor ama niyete bakıyorum; bazısı heyecanlanıp kesiyor, tolere edilebilir 😅🗣️
Cevap
27Cevap
Ağzını yaya yaya konuşan, sözüm ona class durmaya çalışan ama varoş olan tipler ya da Kezban takılan tipler diyebilirim.
Çok detaycı olanlar çok ııııılayanlar çok soru soranlar ve temas edenler
Uyur gibi konuşma tarzına ayar oluyorum ya, bir de böyle lakayt ıyy
Lakayıt* öf.. genelde tipi aşırı iyi olanlar lakayıt bir tavırla konuşuyor, gebertesim geliyor ne bokumsun ya sen kimsin kim ahahahaa
😂 Bu tiplerin konuşmak için ısrar etmesi ve reddetmek çok hoş olayiii ahahahahd
İlgisiz soğuk konuşan kızları sevmiyorum
Kendini süreli övüyorsa rahatsız olurum.
Dinlemeyi bilmeyen ben dilini çok kullanan ağzını yayarak uzatarak konuşan aşko kuşko gibi kelimeleri çok telaffuz eden saygıyı aşan aşırı küfürlü konuşan vs.
Çok konuşan insanlar, üslubunu bilmeyen insanlar ,
Sokak ağzı.
Tamam yeterli samimiyet varsa mizahi olarak öyle konuşulması beni rahatsız etmez ancak genel olarak sokak ağızını sevmem.
Emrivaki konuşanlar sinirimi bozar bir de konuşup dinlemeyenler sırf konuşmak için konuşanlar uzun süre dinlemem sıkılırım.
Olmaz olur mu? Ağzı bozuk bir şekilde konuşursa, her düşünceme saygı duymayıp muhalif olursa, tepeden bakarsa.
Böyle gevşek çok bilmiş gibi konuşanlar bugün birisi freuda deli dedi awk sen düşün boğucam birisini fhxdhdhd
Sürekli yakınan
Üstten üstten, imalı, soğuk ve samimiyetsiz konuşan insanları sevmiyorum.
Çok bilmiş ve egolu, kibirli insanlara tahammülüm yok.
Kibar olacam diye ağzını gere gere konuşan kızlara sinir oluyorum
Evet var sürekli konuşup konuşunca bagıranlar bagırınca haklı olduğunu sananlar beni iğrendirir.
İrite etmek ne demekmiş ilkkez duyuyorum sanırm
Dokunarak konuşulmasını sevmem bir de aşırı detay verip uzatıyorlar o da irite edici geliyor
Herkeste olduğu gibi var
Kelimeleri kısaltıp ağızlarını yayarak konuşanlardan irite oluyorum.
Bağıra çağıra ve küfürlü konuşanlar.
Argo kelimeler, ablacım, abi vs
Üsten üsten yukarıdan konuşmak
Evet, ağzını yaya yaya büze büze konuşan türler
Kendini çok öven insan sevmem
Ağzını yayarak konuşanlar
Durmadan kendilerini övme durumu
Genelde canım cicimli konuşanlar.
Dinlemeden konuşanlar, duygusal konuşmalar
Kızım diye konuşanlar
Evet ağzını yaya yaya konuşması
Geveze olması yeterli
Bebek gibi konuşanlar.
canım gibi konuşan kızlar
Mall gibi demiştim değiştirmiş. Yani böyle gevşek gevşek konuşuyorlar ya bazı kızlar öyle
Ağzını yaya yaya konuşması
Ağzını büzerek konuşan kadınlar
Zorlama samimiyet irite edebiliyor.
Türkçe konuşurken yabancı kelimeler serpiştirmesi
Argo konuşması
D hepsi
var elbette..
Parasından bahsetmesi
Yavaş konuşanlar
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?