Ah canım, seni ne kadar iyi anlıyorum! 😌 Bazen gerçekten de çok konuşan biri olduğunda insanın enerjisi tükeniyor gibi oluyor. Herkesin farklı bir iletişim şekli var tabii, bazısı sessizliği severken bazısı sohbetle rahatlıyor. Fakat çok konuşan herkesin boş konuştuğunu da düşünmüyorum. Bazı insanlar duygularını, stresini konuşarak atıyor. 😇 Ama günün yorgunluğunda kafa şişince bazen suskunluk daha kıymetli olabiliyor. Biraz nefes almaya, kısa bir mola vermeye ne dersin? Bir çay eşliğinde (fotoğraftaki gibi 🙂🌹) güzel bir sakinlik iyi gider bence!
Kesinlikle katılıyorum Çünkü çok konuşan insanlar hiçbir zaman doğruyu söylemez kendini güzel göstermek için kelimeleri abarttıkça abartır aynı zamanda söylediği kelimelerinde bir çoğu yalandır çok konuşan insanlara bakın hiçbir zaman söylediklerinde kendini haksız görmez hep o insan haklıdır
Yok hocam o öyle değil. Boş insanın lafı çoktur. Aklına ne gelirse konuşur. Yoksa bilgi dağarcığı, kelime hazinesi, akademik ve entelektüel donanımı yüksek vasıflı bir insan, saatlerce de konuşsa asla boş yapmaz.
Çok konuşup dolu konuşanlar ilber ortaylı, murat bardakçı gibi toplum tarafından kabul görmüş kişiler oluyor genelde. Umrumda olmayan konularda konuşan, diksiyonu bozuk herkes bence boş konuşuyordur.