Arkadaşlar lütfen benimle biraz konuşur musunuz kendimi kötü hissediyorum?

Benimle bir şey konuşun oyalanmaya çalışıyorum

Gerçekten çok kötü hissediyorum. Uyuyamiyorum bunun sebebi de korku. Korkuyorum , tedirginim. Sebebi yok aslında. Psikolojik olarak iyi değilim. Sürekli sebepsiz korku basıyor bana. Bazen kusacak dereceye geliyorum , titriyorum ve kesinlikle sebep yok. Bu korku bana hep geceleyin geliyor. Cok nadiren de olumsuz bir şey yaşadığım zaman geliyor. Mesela bugün depremin yıl dönümü ve herkes hüzünlü şeyler paylaşıyor ve sosyal medyada mezarlık fotoğraflarına denk geldim ya. Huzursuz oldum ve yine korku basti bana. Küçükken hiç yoktu. Ergenliğin basında kriz gibi geliyordu çığlık atıp ağlıyordum hatta ev halkını uyandirirdim. Şimdi 18 yaşındayım artık bağırıp ağlamıyorum korkuyu biraz daha icimde yaşıyorum ama inanın günden güne çok kotulesiyorum. Hayatımı yasayamiyorum her şeye fobim var. Napmaliyim?

Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten iyi değilim bunu ne kadar anlatmaya çalışsam da. Hayatımı yasayamiyorum çok çaresiz hissediyorum. Mesela kolunuz kırılır ya da bir yeriniz yanar çok acı cekersiniz ama o acı gün gelir yine biter. Ilaç kullanırsınız tedavi olursunuz ve geçer ama benim hissettiğim şeyin ilacı yok çaresiz hissediyorum bazen kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum. Içten içe cidden acı çekiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Biraz daha iyiyim teşekkürler. Tam gitti sayılmaz ama en azından dayanilabilir bir haldeyim. Inşallah geri gelmez cidden çok uykusuzum
Arkadaşlar lütfen benimle biraz konuşur musunuz kendimi kötü hissediyorum?