Arkadaşlar benim babam 4 5 senedir içki içiyor şu son 2 senedir su yerine içki içiyor (rakı) içip ağlıyor bağırıyor sınır krizine giriyordu. Babamla aramda hiç-bir zaman baba kız ilişkisi olmadı hep soğuk davrandı konuşmadı.
Arife günü annem köye gitti bende çalışıyorum işten eve gece 12 de geliyorum. Neyse bu aksam da eve 23.55 de geldim anahtarı evde unutmuşum. Kapıyı babam açtı neden unuttun anahtarını kimse sana kapıyı açmak zorunda değil dedi. Bende bi şey demedim odama geçtim. Sonra salona gel dedi bana. Gittim salona mutfağı pis bırakma falan dedi annenle ben bugün varız yarın yoguz alış bunlara dedi
Ben de tamam dedim. 10 dk sonra odama gel bir şey diyicem dedi bende salona geçtim dinliyorum baba falan dedim. Bana baktı geç yat dedi bende ona baktım bizim yatağa yat dedi bende sandım ki bana kendi yatağını verecek kendi salonda yatacak. Tamam dedim. Ben yattım ışığı kapadı yanıma geldi yattı arkamdan sarıldı napiyosun baba dedim sakin ol dedi. Ben senin kızınım dedim Sonra ensemden öptü kalcama dokundu. Ben gdicem dedim hayır dedi. Sonra onu ittim kendi odama geldim. Hemen evden çıkıp yengemlere geldim. Annemi aradım olanları anlattım çok Psikoljim bozuldu şimdi nereye giricem nerde kalıcam. bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer