Namusu bacak arasında ararım Dişi sinek bile görsem laf atarım Ayna, ayna hadi söyle, benden daha gamsızı var mı? Ayna, ayna hadi söyle, benden daha arsızı var mı?
Tinkerbelldir nicki İnce beli uzun boyu Ne ararsan onda var Kara kara gözleri En güzeli ise kaşları Ruh hastası gibi tavırları es geçilirse Böyle hatun bulunmaz E benim yazacağım anca bu Lale lale lale Lüleburgaz lüleburgaz Leylek leylek _asiçocuj jdjdjdjd
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Soruyla ne alakası var kaldırılır bu yorum djxjd ayrıca bir yere kadar beni tanıyor mu dedim
Tam erkeklerin aklından geçen cümleler. Şunu biliyorum namus kadınlara özgü ve en çok kadınların sahip çıkması gereken bir şey asla değil. Iki bacak arasında asla değil.
Yobaz denince ne oluyor ki? Allah size ayrıcalık mı vermiş? Birşeyleri yapma konusunda niye bu kadar ısrarcısınız? Yobaz zihniyet sensin, Profil resmin başı kapalı bi karakter görüyorum. Yanlış mı görüyorum?
Sadece kadına ithaf edilmez ki. Erkek de yaparsa ona da başka cümle bulunur. Bu kızlara yasak, erkeklere serbest olduğu anlamı taşımaz. Şurada gördüklerim en çok kızların azıtmış olmasıdır. Kendileri her türlü şeyi yapar, suçlu erkekler gösterilir. Bu yanlış. Herkes kendi yaptığından sorumludur.
Herkes kendi yaptığından sorumlu ama buradaki bütün erkekler abaza buna katılmıyorum. Erkeğin de namusu sadece eşi kızı vs dersen tamamen kadına atmış olursun. Sözünü tutmak, kul hakkı yemek gibi şeyler de namusa dahildir.
Çok çabuk tepki veriyorsun, öyle sesin çıkıyor ki ben de seni çıplak gezenlerin zihniyetinden zannettim. Az önce de başka soruda tartışma oldu. Giyinik yeri yok, kalkmış bana laf saydırıyor.
Yo erkek k. şarı denir erkek o.. su denir hiç yumuşatmaya gerek yok siz nasıl temiz kız istiyorsanız bende karşıma çıkan daha önce ilişki yaşamış erkekleri reddediyorum herkesin dengine
@tinkerbellll_ E burada senin de hakkın var bunlara. Ben de düzgün adam istiyorum deme hakkın bulunuyor. Ben sana git yanlış kişi ile evlen demedim ki.