Kişilik & Karakter Sizce kadınların güvenini mi kazanmak cocuk oyuncağı yoksa erkeklerin güvenini mi? Ksbağımlısıbomerang Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kadınların güvenini kazanmak Erkeklerin güvenini kazanmak Kişiliğe göre değişir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce kadınların güvenini mi kazanmak cocuk oyuncağı yoksa erkeklerin güvenini mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben kimseye güvenmem. 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Erkekleri kandırmak kadınlar için çocuk oyuncağı. Kadınlar işini bilir bu konuda. 1 4 Yorumla Koçkadın 1 yıl yani erkekler saf mi diyosun🤣🤣 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @Koçkadın satılık da Nirvana yaptık 😂 Yorumla Koçkadın 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl @Koçkadın satılık değil saflıkta 🤣 Yorumla
zeyzeyssa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişiliğe göre değişir bazı erkeklerin güveni zor kazanılır bazıların ise kolay. Kadınların da aynı şekilde. 1 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl kadınlar daha duygusal oldugu için kadınların daha kolay kazanılır 1 17 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl @portakallıjöle Bunu diyene bak ya :)))) Yorumla portakallıjöle 1 yıl ben istisnayım 😀 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Biz ona antika diyelim :) Yorumla portakallıjöle 1 yıl doğru tespit bende hep kendimi antika olarak görürüm 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl bana göre bu bi iltifattı tesekkür ederim 😀💐 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Ne zaman iltifat duymak istersen haber ver :) Yorumla portakallıjöle 1 yıl habersiz olunca daha tatlı oluyor 😀bugün iyimisin 🙂 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl İyi olmak için bir sebep bulamıyorum :) Yorumla portakallıjöle 1 yıl kötü olmak için bir sebep var mı Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Süper yeteneklerim var uyurken para kaybediyorum :) Yorumla portakallıjöle 1 yıl demek ki bilmiyorsun bilmediğin işlere girme 😀 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Tamam anne Yorumla portakallıjöle 1 yıl sen söz dinleyen biri değilsin kesinlikle 😀 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Tamam anne :) Yorumla portakallıjöle 1 yıl annen olsam seni ne döverdim ben bilmiyorsun 😀 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl İçindeki şiddeti farklı alanlarda kullanmalısın :) Yorumla portakallıjöle 1 yıl şiddet yok hakedenleri dövmek gerek 😀😀😀 Yorumla
Alikonakaıp Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Kadınların tabi ki çünkü kadınlar hemen tuzağa düşerler 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı. Erkek kadına devamlı inanır her halinde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben kimseye güvenmem.
Erkekleri kandırmak kadınlar için çocuk oyuncağı. Kadınlar işini bilir bu konuda.
yani erkekler saf mi diyosun🤣🤣
@Koçkadın satılık da Nirvana yaptık 😂
🤣🤣🤣🤣🤣
@Koçkadın satılık değil saflıkta 🤣
Kişiliğe göre değişir bazı erkeklerin güveni zor kazanılır bazıların ise kolay. Kadınların da aynı şekilde.
kadınlar daha duygusal oldugu için kadınların daha kolay kazanılır
@portakallıjöle Bunu diyene bak ya :))))
ben istisnayım 😀
Biz ona antika diyelim :)
doğru tespit bende hep kendimi antika olarak görürüm 😀
bana göre bu bi iltifattı tesekkür ederim 😀💐
Ne zaman iltifat duymak istersen haber ver :)
habersiz olunca daha tatlı oluyor 😀
bugün iyimisin 🙂
İyi olmak için bir sebep bulamıyorum :)
kötü olmak için bir sebep var mı
Süper yeteneklerim var uyurken para kaybediyorum :)
demek ki bilmiyorsun bilmediğin işlere girme 😀
Tamam anne
sen söz dinleyen biri değilsin kesinlikle 😀
Tamam anne :)
annen olsam seni ne döverdim ben bilmiyorsun 😀
İçindeki şiddeti farklı alanlarda kullanmalısın :)
şiddet yok hakedenleri dövmek gerek 😀😀😀
Kadınların tabi ki çünkü kadınlar hemen tuzağa düşerler
Erkek kadına devamlı inanır her halinde
Kişiden kişiye değişir
Kadınlar
Erkek