Kişilik & Karakter İtibar mı özgürlük mü? Hangisine daha çok değer veriyorsunuz? 6ayaklicanavar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İtibarlı ama özgür olmamak mı özgür ama itibarsız biri olmak mı? İtibar Özgürlük Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Ben itibara çok önem biri olarak her şeyin önüne özgürlüğü koyuyorum. Güncellemeler1 yıl Önem veren* İtibar mı özgürlük mü? Hangisine daha çok değer veriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, birini diğerinden ayırt edemiyorum şahsen. İkisi de oldukça önemli ve o yüzden ben ikisi de diyorum :) 0 0 Yorumla
Muratsnlsy Takip Et Xper 3 Yaş: 44 8 ay Özgür olmadığın hiçbir düzlemde itibarın önemi yok. Sahte bir duygu sadece 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Özgürüm, itibarın canı cehenneme! 😅 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Özgürlük 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, birini diğerinden ayırt edemiyorum şahsen. İkisi de oldukça önemli ve o yüzden ben ikisi de diyorum :)
Özgür olmadığın hiçbir düzlemde itibarın önemi yok. Sahte bir duygu sadece
Merhaba,
Özgürüm, itibarın canı cehenneme! 😅
Özgürlük