36 yaş kesinlikle yaşlı değil. Hatta günümüzde birçok insan için hâlâ genç sayılabilecek bir yaş. Çoğu kişi bu yaşlarda hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça aktif oluyor. Hatta birçok sporcu, sanatçı ve girişimci bu yaşlarda en verimli dönemlerini yaşıyor. Ama tabii ki kendini nasıl hissettiğin de önemli. Senin için yaşlı mı, genç mi?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl36 yaş aslında genç bir yaş olarak kabul edilebilir. Bu yaş, birçok insan için kariyerin, aile hayatının ve kişisel gelişimin aktif olduğu bir dönemdir. Yaş, sadece bir sayı; önemli olan ruh halin ve yaşam tarzın. İnsanlar, yaşlandıkça daha fazla deneyim kazanır ve bu da hayatı daha anlamlı kılar.
Sonuç olarak, yaş sadece bir rakam ve her yaşın kendine özgü güzellikleri var. Önemli olan, her anı dolu dolu yaşamak ve hayatın tadını çıkarmak diye düşünüyorum.🙌🏻🦋
00 Yorumla
Sizi bilemem. Ben 41 yaşına geldim. Evet yaşım arttı ama çok yaşlı göstermiyorum. Hayatım boyunca spor yaptım. Vücut olarak çok iyi durumdayım. 25 te yaktığım her şeyi yapabiliyorum. Ama yaşın getirdikleri olarak ne düşünce aynı nede hareketlerimiz. Yani bu noktada değişiyoruz :) ama yaşlılık benden olarak göreceli diyebilirim :)
00 Yorumla
1 yılYaş sadece bir rakamdan ibarettir insan hissettiği yaştadır bence ve ben sevdiğime 17 nefret ettiğime 50 yaşında gibiyimdir insan sürekli kendini geliştirmeli her yaştan her kesimden kişiyle anlaşabilmeli sürekli yeni şeyler yeni yerler öğrenmeli umut hep olmalı hiç bir zamanda sporu bırakmamalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
316Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBence değil, 50-55 e kadar yolu var. Orta yaş deniliyor ve bir insanın kendini ‘yaşlı’ hissederek heba etmemesi gereken yaşlar bunlar, 30-45 arası. Tam her şey istediğin gibi olmuştur, bedenin, aklın, ekonomik durumun..
31 Yorumla- 1 yıl
Aklım da ekonomik durumum da yerinde sayıyor...
Çünkü hiç bir patron işçinin zwnginleşeceği bir parayı vermez
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u 1 yılyaşlı değildir
00 Yorumla Yaş bir algıdan ve içinde bulunan durum üzerinden değerlendirilen yorumlardan ibarettir. 36 yaşında iken 8 yaşında bir çocuğunuz olduğunu söylediğiniz birisi size pek ala diyecek ki aaa genç yaşta çok genç bir annesiniz, 36 yaşında bekar bir kadın veya erkek olduğunuzu söylediğiniz zaman işe yaşınız geçmiş, evlilik çağı geldi çattı diyeceklerdir. 36 yaşında bir hata yaparsanız, deve kadar olmuş bu yaşta yapılacak hata mı derler yaşlı iması yapıştırlar, ama 36 yaşında amansız bir hastalığa yakalanırsanız, gencecik bir kadın hastalığa yakalanmış derler. Yani yaş tek başına bir şey ifade etmiyor, içinde bulunulan mevcut duruma göre yaş yorumlanır bu toplumda.
13 Yorumla
Soran1 yılYa harikasın sen
36 yaş, aslında hiç de yaşlı bir dönem değil. Yaş, sadece bir sayı ve önemli olan, bu sayıyı nasıl hissettiğin. 36 yaş, bir kişinin hayatında deneyim kazandığı, daha olgunlaştığı ve gerçekten ne istediğini anladığı bir dönem olabilir. İnsanlar farklı yaşlarda farklı hedefler ve tutkular edinebilir, bu yüzden bir yaşın 'yaşlı' olup olmadığını değerlendirmek, tamamen bakış açısına bağlı. Hatta 36 yaş, birçok insan için kariyerlerinde, kişisel gelişimlerinde ve ilişkilerinde önemli adımlar attıkları bir zaman dilimi. Her yaşın kendine has avantajları var ve önemli olan, yaşın seni tanımlamaması; senin nasıl bir insan olduğun, neye değer verdiğin ve hayatta ne başarmak istediğindir. Yani 36 yaş, kesinlikle yaşlılık değil, belki daha olgun, deneyimli ve daha güçlü bir dönemdir 🌟
10 Yorumla
1 yılÇok yaşlı bir yaş değil elbet Ama şu artık yaş sadece bir sayıdır edebiyatı çok baydı ya hissettiğin yaştasın demek saçmalığı da çok baydı. Tamam ben kendim 5 yaşında hissediyorum anaokuluna mı gideyim şimdi. Hissettiğin yaştasın diye bir şey yok kardeşim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslında şöyle istediklerimiz olmayıp sadece gün oldurduysak boşa geçen bir ömür bence yaşlandık diyebiliriz… ama eğer istediğimiz gibi geçip keyifle çizgiler biriktirdiysek bence genciz… belli bi yaştan sonra hayat istediğin gibi evrilse bile geç kalmış oluyorsun… ama herşeyde elinde olmuyor…
10 YorumlaGörsel olaraksa genetik ve çevre faktörlerine bağlı, görmeden bir şey diyemeyiz. Kimine göre yolun yarısı eder ve bundan sonrası yokuş aşağı, kimine göreyse hayat o yaşta yeni başlıyor. Tabi genelde hayatsızlar 30 küsur için 'hayat yeni başlıyor' diyor. Sen kendi durumunu biliyorsun. Genelleme yapmamıza gerek yok.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba
Yaşlı mı değil mi bilmem pek umurumda değil ama çabuk o yaşa gelmek isterim, ohh miss artık çokça çalıştım ve bu yüzden 30-lu yaşlardan sonra daha sık tatiller yapabilirim demektir bu. Bir sorun var 36 yaşta olsam elde etmek istediklerimi mutlaka yapmış olmam gerekli, planlarım tıkır tıkır işlemeli ikinci plana geçmeye ne gerek var?))
Demem o ki yaşa ablacım istediğin hayatı yaşa, yaşlı genç ne farkeder
00 Yorumla Eski bir anekdotun çevirisini bırakayım şuraya:
Kadın 20'lerinde Afrika gibidir. Yarım keşfedilmiştir.
30'larında Hindistan gibidir. Sıcak, bereketli ve gizemlidir.
40'larında Amerika gibidir. Teknik olarak mükemmeldir.
50'lerinde Avrupa gibidir. Her tarafı yıkıntıdır.
60'larında Sibirya gibidir. Herkes nerede olduğunu bilir fakat kimse oraya gitmek istemez.
Şahsi fikrim değil; dedim ya, eski bir anekdot...
Bence yolunuz uzun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden çıkardınız onu ya, bana kalırsa yaşlı " hayattan heyecan duymayan kişidir " . siz hayattan heyecan duyuyorsaniz, cocuklugunuzdan beridir içinizde yaşayan o merak duygusu bitmediyse, üzülmeyin, GENÇSİNİZ. Çok tatlısınız ya. Hep mutlu olursunuz inşallah...
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKusura bakmayin , yaşınız benden büyük. Size " çok tatlısınız ya " dedim , içimden gelmişti özür dilerim 😏
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlı değil. Ama orta yaş. Gençlik bitiyor. Yani hamlik comezlik ergenlik donemleri bitiyor. Adımların özgürce oluyor. Seni tanıyorsun. Karşıdaki lerini taniyorsun beyin olarak en verimli dönem. vucut olarak bilemem o insanın kendisine bakması ile ilişkidir. Bazı 45 50 yaşlar var 30 lu yaşlardaki insanlardan daha genç vücuda sahip genetikde önemlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİçindeki çoşkuya, hayallerine, enerjine ve içindeki çocuğu büyütüp büyütmediğine göre değise de hala gençsin. Tüm dünyada 65-70 arası insanlar yaşlı kabul edilip emekli edilirler. 100 yaşında olup Üniversitede ders veren ( Halil İnancık hoca A. R. E.), 100 yaşına yaklaşıp hala ameliyat yapan doktor var (Gazi Yaşargil hoca )
00 Yorumla
1 yılHer yaş gerçekten çok güzel ve kendine bakmakla alakalı yaşam tarzının kalitesi yüksek olmalı ki her şeyden zevk alabilmelisin kendini bu konuda sıkacak bir durum söz konusu bile değil kendine bakarsan şarap gibi yıllandıkça beğenilirsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. selam :) dogru zaman dogru insan olmadığı sürece yanlızlık bizlere en güzel hediye bence. düşün çekilmez ve tahamul edilmez biri için kendini hiçe saymak :( ve üzülmek boş yere. o bakım dan beklemek gerek bir süre daha. :)
00 Yorumla
1 yılyaşlısın.. eğer spor yapmamış ve aburcubur yemiş paket gıdaları her gördüğünde tüketmiş ve yağlı hamurişi demeden tüketmişsen.. yaşlandın.. eğer sağlıklı gıdalar tüketmeye dikkat ettiysen ve spor yaptıysan gençsin hala.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yılYaşlanmak değil yaş olmak bizimki yaşlanmak kötü bir şey gucsuzlesmekle eşeeger benim için ama yaş almak olgunlaşması bilgelesmek değer kazanmak yani her yaşın değeri ayrı onu önemli ve güzel hale getirecek olanlarda kendimiz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel işte farkındalıklar ile dolu bir yaşam olması lazım senin için. Ergen psikolojilerinden sıyrılmış, kendine yatırım yapmış, kendini artık tamamı ile çözmüş zamanların.
Gençler feyz alacak senden..
00 Yorumla 36 yaş, modern yaşam standartlarında yaşlılık olarak kabul edilmez. Aksine, bu yaşlar genellikle hayatın en verimli ve dinamik dönemlerinden biridir. Önemli olan, kişinin kendini nasıl hissettiği, yaşam tarzı ve enerjisidir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl göründüğün ve nasıl hissettiğine bağlı. Onun dışında hiçbir kritere bakmadığımızda genel olarak 36 genç bir yaş. ( bunu 38 yaşında biri söylüyor tabii öyle değerlendir )
00 Yorumla
1 yılAynaya baktığında hissettiğin yaştasın. Ruh olgunluğu olsa da beden diriliği zamanla azalsa da insan hep kendini genç hissediyor , hissetmeli. Yaş rakamlardan ibaret bir algı diye düşünüyorum.
00 YorumlaBen 47 yim, ruhum genç ama takvim yaşım 47 , sen çook daha gençsin, takılma yaşa, kendini ruhsal ve bedensel olarak nasıl hissettiğin önemli, takvim yaşına fazla takılma.
00 YorumlaÜnlü kişiler para kazanıyor gidip cilt bakımı yaptırıyorlar taş gibi oluyorlar onlardan neyimiz eksik iki göz iki Kulak beden bizdede var işte biz eşşek gibi şikayetler ediyoruz Allah aşkına size soruyorum neyimiz eksik tabiiki kafa yok bizde hülya Avşar demet akalın ondan sonra Bülent Ersoy
02 Yorumla
1 yılOtuzlu yaşlara gelince anlıyorsun ki o kadar da büyük değil insan kendi o yaşta olduğu için mi öyle düşünüyor bilemiyorum
10 Yorumla
1 yıl20 bile yaşlı geliyor bana
Ama en önemlisi kaç yaşında olursan ol kendini genç hissedebilmektir her yaşını güzel geçirmektir
10 Yorumla
1 yılTabi ki de yaşlı değil. Dayım Amerika'da yaşıyor ve dediğine göre oralarda 40tan sonra hayat başlıyormuş yani daha çooook zamanın var
10 Yorumla
1 yılSenden bir yas buyuk biriyim bence ideal Yastayiz 45 sonra sorun.80ler mukemmel kusak bence Şu an
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl26 bende yaşlıyım artık 😂😂😂😂ahahahja yapmam gereken çok fazla şey var umrumda degil yatıyorum valla dünya yansa umrumda olmaz bu saatten sonra
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Baharl 😁😁😁Dogrudur. Dünya yansa umrumda olmaz bu saatten sonra
Cevap sahibi1 yılHerkesin canı cehenneme , herkes intihar etmemi bekledi * ölmüyorum gitmiyorum. Herkesin canı cehenneme *. 😀😀sbahhxjsjsj baya iddialı konuştum hajajs
Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. 20 yaşında biri için evet, 30 yaşında biri için değil. gerçek ise orta yaşlısın
20 Yorumla
1 yılBu zamanda yaşlının genci sayiliyorsun bana göre ise hissettiğin yaştasın
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılNeden böyle düşünüyorsun en güzel yıllarını hissettiğin yaştasın rakam hiç bir şey değil sadece yaşamaya bak
20 Yorumla
1 yıl88'liyim, arasıra yaşlı hissetsem de bence daha yolumuz var ya. Evet yaşlanıyoruz ama daha yaşlandık satılmaz tam olarak.
00 YorumlaBen 39nywşındayım ama 28 görünüyormuşum şirkettekiler öyle diyor. Biraz da genetikle alakalı yaş sadece bir sayı. 25 olup 40 yaşında görünenlerde var.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yıl60 yaşın orta yaş oldu dedikleri dönemlerdeyiz. O yüzden hayır. İnsanlar daha uzun yaşıyor ve daha geç yaşlanıyor artık.
00 Yorumla Yıllar ne kadar çabuk geçti değil mi? Bende bu yaşlarda olduğuma hala inanamıyorum. 20li yaşlarımda gibi hissediyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı. Bu ay içinde 36 olacağım. Iyice yaşlandım; bel tutmuyor, dizler sakat, gözler görmüyor falan... Daha dün doğmuştum halbuki
00 Yorumla
1 yılYaşlı değilsin ama romantik ilişkiler açısından soruyorsan evet yaşlısın artık bu işler için. Kadın 25 yaşını geçti mi albenisi biter
00 Yorumla
1 yılYoo değil ben de 36 yaşındayım ama hiç göstermiyorum. Aslında yaşlanan şey duygularımız ve isteklerimiz.
00 Yorumla
1 yılHiç sorma bende 88liyim vücut ve beyin olarak yaşlandığımı hissetmiyorum ama yaşım aklıma geldiğinde keyfim kaçmaya başlıyor 😬🤪
00 YorumlaBu yaşa yeni girdiğinden öyle geliyordur
Değil
Ama bebek yapmaya evet yaşlı bir yaş kadın için
02 Yorumla- 1 yıl
O sırada 43 yaşında bebek getirmiş olan annemin ortama giriş🤣
- 1 yıl
@Anlamadımgitti41 imkansız demedim zaten benim babam da doğduğunda annesi 40mış
Ama zor hem hamile kalınması hem düşük yapmaması hem doğurması hem fiziğini koruman hem de o çocuğa bakman
Emerji açısındam onu anlamak açısından özellikle generasyon açısından ninesi gibi oluyosun ayak uyduramıyosun çocuğuna o da belli bir yaştan sonra seni kaybetmeye kprkuypr kaygıları oluyor
Böyle 2 arkadaşım oldu babaları öldü ikisininde çok acı çektiler
Yaşlılık olgusu değişti özellikle bakımlıysan hala gençsin demektir, hissettiğin yaş önemli diğer türlü sadece sayıdan ibarettir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılBen 44 yasindayim hala ginde 15 km kosabiliyorum bananyasli diyen kendine baksın 36 mi dedin sen cocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsan 10 yaşında da aynı hissetmeli 60 yaşında da. Yaşama sevincini kaybettigin zaman yaşlanır insan. 10 yaşında da yaslanabilir 60 yaşında da. Fiziksel olarak ise ne kadar kendine bakarsan o kadar dinç olursun
00 Yorumla
1 yılNe için yaşlı önemli olan o. Evlenmek için mi çocuk yapmak için mi , dünyayı gezmek için mi vb vb vb. Ne için yaşlı yani?
03 Yorumla- 1 yıl
Evlenmek icn sence 37 gecmi
- 1 yıl
@Mahpeyker2 yeterki aşık olun, aşk çok güzel bir şey.
1 yılÖyle deme yahu. Ne yaşlısı. En verimli ve kendimizi keşfettiğimiz yaşlardayız. Bu mod iyi yere götürmez. Çok bu kafadan..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı.
1 yılHayallerinin, amacının ne olduğuna göre değişir bu. Ama geç kalmak diye bir şey yoktur bence. Yaşlı zaten değil.
00 Yorumla Bende 88 liyim , ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum, kendimi 20 ler de hissediyorum
118 Yorumla- 1 yıl
@Torsa1 Niye ben çopcatanmiyim
@ahhbukizlar bak buldum sana ajsksjja - 1 yıl
Ne buldun bana
- 1 yıl
@ahhbukizlar kari sjsj
- 1 yıl
Hanı nirde
- 1 yıl
@ahhbukizlar adam anasına müşteri arıyordu valla sjsjsj
- 1 yıl
Neeey
- 1 yıl
Yok anam yok istemem öyle
1 yılHayır asla değil aksine kişinin düşüncelerinin ve tercihlerinin doğru olduğu kişinin kendini bulduğu dönem denir bence 30-35 yaş civarına
00 YorumlaYok ama şunu çok güzel deneyimledim sinirlenince kaçmak iyi en iyisi
10 Yorumla55 ten sonrasi yasli bence biz Şu an orta yaslardayiz 😃😃😃😃
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKüçükken bu yaşta olanlara teyze derdim 😂😂şimdi bende oldum teyze
10 Yorumla
1 yılBence yaşlı değil yaşlılık çok ılerkı yaşlar hariç bir eylen değil düşünce duygudur
10 Yorumla
1 yılHayır yaşlı değil ama tam oldum diyebilicek yaslar. yoruldugunu anlıyor insan.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alakası yap dipçik gibiyiz çok tatlıyız en güzel yaşlarımız 😍🔥😋😘👊🏻😂
00 Yorumla
1 yılYok be tam en çekici olduğu zamanlar bence bir kadının
00 YorumlaYok yok yaşlı değilsin eğer o yaşın kıymetini bikrisen ne mutlu sana
00 Yorumlayani kusura bakma genç diyemem ama yaşlıda değil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBazısına göre yaşlıyım. Bazısına göre daha çıtır.
Ruhunun gençliğine göre değişir.
00 Yorumla Kadınlar olgunlaştıkca güzelleşiyor aksini eden gay
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. ölene kadar yolu var çokta şey etmemek lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılBence iyisin yaslanmiyorsun dahada guzellesiyorsun :)
00 Yorumla - Devamını Gör (379)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat