Artık kesin evde kaldık, talibimiz olmaz diyebilir miyiz?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşlı değil aksine aklının başına geldiği yaşlar bunlar.
Talibin olur ama gerek yok. Sen seçilen değil seçen taraf olmalısın kadın olarak.
Yaşlı psikolojisine girip köşeye çekilirsen o köşede yaşlanırsın. Sen su gibi akmaya devam etmelisin ki durgun sular gibi heyecanın sönmesin 🌊
Ne kadar güzel anlattın emeğine sağlık.. son cümlelerin beni özetlemiş
Aynı yaştayız 😀
36'lılar kulübü mü kursak acaba? 😂
İyi fikir, herkesin kendi yaş grubundan bir kulübü olmalı 😀
O da olmalı farklı yaş gruplarından insanlarla da tanışmalı 🥳💃
Peki Bir yil sonra ne yapmayi dusunuyorsunuz. 37 ler 38 ler hee yil bunla ugrasilmaz en son 40 uas ustu klasikler dersiniz klubun adina
@gözüdönenADAM gözü açılmış kadınlar deriz o zaman da kulübün adına 😂
Adama demezler mi 40 inda sonra acilan gozun ya diye. ikinci baharini yasayanlar felan derseniz deneyimli tecrubeli diye dusunurler cakmazlar. 😉
Aydemir akbasin yaslara gore kadinlari kitalara benzettigi bir raplik vardi o aklima geldi. Ne diyordu 40 yasindaki kadin amerika gibidir teknik acidan mukemmel. 50 yasindaki kadin harp sonrasi avrupa gibidir her tarafi tahrip edilmistir. 🤭
Örnek verdiği kişiye bak. Yolda görse sizi de zikmeye kalkar.
Öteki desen sorulmadan fikrini beyan eder 2 gr aklıyla..
İşte sevgili soran böyle m@llar talip olsa ne olmasa ne fark eder?
Tekmeyi koyup yoluna bakacaksın..
@SoloSofistike
bravo
Evlenmek için geç bir yaş değil bu dayatılanlar tamamen saçma hayat bitmedi ve bitmedikçe bir fırsat gelebilir umutsuzluğa kapılmanın faydası yok ayrıca bu yaş grubundaki insanlar artık ne istediğini daha iyi bilen, daha aydınlanmış daha sorumluluk bilincinde insanlar oluyor yani yaşadıkça hiçbir şey için geç değil kendi kendini yeme, bu yaşlarda olacak şeyler daha bile sağlam gidiyor benden geçti diye düşünerek moralini bozma dayatmalara göre kendinden yaşından geçti mi diye şüphe bile etme herkes özgün deneyimler yaşıyorlar umarım istediğine kavuşursun💓
Çok teşekkür ederim ❤️
Niye yaşlı olsun ki tam tersi hayatın farkındalığına vardigin en güzel yaş aralığıdır , olgun ve mantıklı kararlar verme yaşıdır oyuzden hiç bir şey için geç kalmış olmazsınız sadece doğru zaman doğru insan olsun hayatınızda
Orta yaşlı sayılır. Evde kalmak tabirini kaldırmalıyız bence. İnsanların evlenmesi kadar evlenmemesi de normal. Evlilik sevdiğin kişiyle doğru ekonomik şartlarda yapılmalıdır. Sevdiğin birini bulmak şans işi.
Hayır ya canım, 36 yaş deli gibi genç! 😍 Ben 23'üm ama etrafımdaki 30+ teyzelerim (pardon abla diyelim 😂) en tatlı flörtleri yaşıyor, talip kuyruk oluyor. Evde kalmak diye bir şey yok, doğru insan seni bulur 💖 Senin enerjin ne alemde, flört maceraların nasıl gidiyor anlat bakalım? 🔥
Cevap
166Cevap
yaşlı değil güzel genç bir yaş
En güzel yaşlarımızdayız bence. Ne istediğimizi ve istemediğimizi bildiğimiz, net sınırlar çizebildiğimiz, kendimize fazlasıyla güvendiğimiz yaşlar 🤗 talip konusuna gelince o yaşla alakalı değil elektrik ve enerji meselesi sanırım, hala fazlasıyla ilgi gördüğümüz yaşlardayız merak etme 😊
kendi adına konuş 2 kez aynı çocukla görücü usulu buluşmaya gittim. 3 sefer olcak. gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum. galiba gidicem gibi , canım sıkılmasın diye gidiyorum. jdjfkffk dur olayları sonra anlatırım. hatta fotograf çekilip atarım buraya
3. Sefer aynı kişiyle görücü ne alaka görüşme aşamasına geçtiniz galiba 😀
Sorma geçtik bile ama hiç gidesim yok kanım ısınmadı.
Isınmadıysa niye görüşüyorsun diicem ama canın sıkılmasın diyeymiş 😀
Kadın için yaşlı gibi geliyor bana. Belki söylediklerim çok eski kafalı gibi olacak ama insanın o yaştan sonra kişiliği oturur ve kendinden fazla taviz vermez. Ama evlilikte genellikle kadının sabrı ve sessizliği evliliğin selameti için gerekli. Erkekler sinirli ve dediğim dedik demiyorum ama genelde alttan alan Kadın oluyor.
Ya bilemezsin ama hani 36 yaş bir erkek için büyük bir problem kadın için nedir bilmiyorum Hani kadın var Kadın var ama erkek için bir problem Şahsen ben sana şöyle söyleyeyim 40 yaşından sonra ben İntiharı düşünüyorum yani yaşamak istemiyorum
Evlenmeyi bir yaşa bağlayanlar 20 gün sonra boşanmak için mahkeme koridorlarında gün almaya çalışıyorlar.. Evlenmek tamamen Allah’ın katında olan bir olaydır. Herkes de evlenmek ve üremek zorunda değildir.
bu yaşla değil, senin yaşama bakışınla ilgili, yaşamı al-ver olarak gördüysen sekste doyum noktasına gelmişsindir ve sana evlilikte seks gibi gelir, yani bir süre sonra tükeniş , doyum.. buda seni yaşlı hissettirir.
Ne alaka, kadin 45 adam 53 yasinda ilk evliliklerini yapan cift gördüm demekki evde kalmak tabiri yanis
Bizim de öyle olacak bu gidişle 🥴
Bence dert tabi. 45ten sonra ne anliicam evlilikten, çocuk istesem o bile düşük ihtimal :))
Nasıl anladın 😀 planlarımın arasında yok bile ama hiç çocuksuz da olmaz gibi bir tane olursa olur :))
Oldum olası çocuk olayına ısınamadım 😀 insanın kendi hayatı bitiyor çocuk olunca
Ico ne anlamadım 😀
Ne ki çok merak ederim 🙄🙄🙄
Para mı ne o söyle hemen😀
Söylesene 🥴🥴
Nere geliim yol bilmem iz bilmem burdan söyle 🥴
Gece gece çatladım meraktan haydaaa
Erken evlenenler yorgun canim doğru kişi olacaksa somdi evlen 15 yıl evli kal 40 yıl evli kalıp biksan daha mi iyi
Hayır niye öyle düşünüyor sunuz ki. Bence kısmetin ne zaman nereden geleceği belli olmaz bakarsınız aniden karşınıza buradan benim gibi çıki verir
Dayımın ortanca kızı 35’inde evlendi. O yaşına kadar bir sürü de isteyeni oldu. Bu biraz da çevre meselesi. Bir hastanede çalışıyordu kuzum hastaneden bir anestezi doktoruyla da evlendi.
36 dedğin nedirki daha genç ve olgunsun dmeektir daha mantıklı kararlar alabilicekmyaştasın artık erken evlenen çok az
Orası öyle ama o eski enerji dinamiklik kalmıyor gibi
kesin biten bri şey olmaz da ülkede belli bir yaş üstü kadına bakış açısını düşününce hele de evlilikten ziyade farklı önceliklerle önüne gelebilir karşı cins
Bebek yapak için geç kalmak üzere olabilirsin ama evlenmenin yaşı yok zaten :)
Bebeğe meraklı değilim zaten olmasa da olur 😀
Hımmm Geceleri sanki ''Bebek yapıyormuş gibi'' yaşamaktasın sen yani :P
36 nın neresi yaşlı 50 yaşında evlenen var 36 günümüzde hala çıtırdır
Neresi çıtır bir gözüm toprağa bakıyor 😒
😂😂 erkekler olgunlaştıkça gençleşiyor. Durum farklı
Sen 36 yaşındaki kadınla evlenir misin mesela, yoksa yaş sınırın var mı
Bazı olgun yaştaki erkekler daha genç kadın istiyor ne biliim
Bencede herkes dengiyle olmalı
😂😂 Umut yok ama inşallah
Hadi gözün aydın kör talihi kırdın bugün :) seni ben alacam hatunum yapacam. Futbol takımı kurmak için 15 bebiş yapacam 😂
sabah ta sırdun
mewlam gönlüne göre versin
Teşekkür ederim amin hepimizin inşallah.
Fakat sabah sormadım ilk defa sordum :))
Yaşlı değil. Senin yaşında bir sürü bekar erkek var.
Benim yaşımdaki erkekler de 20li yaşlarında kız ister bizi yaşlı bulurlar zaar
Cok sacma bir dusunce yapisi. Evliliklerde yasin uyumu olmaz. Onemli olan basin uyumu. Kadinda buyuk olabilir erkekte. Renkler ve zevler uyuyorsa kimin imrunda yas
Hayir hicte oyle birsey demiyor bence cok uzgun Şu an o 😔
Yok ya insanlari reelden bile taniyamiyoruz artik sanaldan evlilik mi? İnsanlar kendilerini olmadiklari kisi olarak tanitmaya bayiliyor bu zamanda en zoru guven. Sirtim hancer yaralariula dolu. Sozum bu arkadas icin gecerli degil tabiki sakin ustune alinmasin. Benimkisi genelleme
Sirtimdaki son yara hala sizliyor
Çalışan Kendi Ayakları üzerinde duran bir kadın mısın
Kadında 22 erkekte 25 sonrası yaşlar artık genç sayılmaz.
Deme öyle bacımm yaa artıkk normalleşti ki o yaşlar
Sözüm meclisten dışarı her malın alıcısı vardır da evet biraz gecikmiş 36 evlilik için
Yaştanmı bilmem ama ben 33 bu arada. En son bşr kadın bana iştahla bakalı üç dört yıl olmuştur.
Deme oyle ne yaslisi gayet gencim ben 35 36 olduk diye yaslimi oluyoruz
Benim kuzen var 50 yaşında Almanya'da tanıştırayim sizi
Yaşlı değil. Ben şöyle düşünüyorum 20 li yaşlarda bir kadın kendi yaş aralığında bekar bir erkeği çok rahat bulabiliyorken, 35 i geçen bir kadın kendi yaş aralığında bekar erkek bulamaz. Çünkü o yaşlarda erkekler hep evlenmiştir. Ama evlenip ayrılmış iyi bir erkek bulabilir mesela o da şansına
Hayır orta yaş yaşına göre bekar erkek de çok ona göre hareket edip tanışıp evlenebilirsinz
Sen evde kaldıysan biz kül olmuluz be acelen ne bırak evlenip napcan hem 😃
Aynen evde kaldık. Yalnızız ve artık yalnızlık paylaşılamaz.
Kalmadık yaaa tam yaş ama saçlar veyaz değil göbek dişler gözler sağlam mi?💯
ne alakası var?
kardeşim 88 li gelin de 88 li eylülde evlendiler
yalnız değilsin şekerim 😂😂😂 bence en prıme dönemimizdeyiz taş gibiyiz dipçik gibiyiz 🤌🏻🤌🏻👏👏
Yani kendine bakan bir kadınsan genç bile sayılır bence
Güzel olan şeyler birden olur karamsar olma
Hayır tabii ki de en güzel yaşlarımız 😅evde kalmadık millet daha yeni evleniyor
Belli olmaz denilebilir. Evde kaldım diye bişi yoktur tercih vardır bence.
tertemiz yaş. bizim nesil sıkıntılı. kayıp nesil derler.
Hayır, yaşlı değilsin 80 yaşındaki insanlar bile çatır çatır evleniyor
Neden yaşlı olsun ya düşünmeyin böyle şeyler, hayatınızda önünüze bakın.
İhtimal var ama daha zor seçim yapacağın yıllar geride kalmış
Tabi ki hayır bence artık yeni zamanı gelmiş bir şarap 👍😅
Bende 37 oooo çok büyük diyolar. Halbuki öyle değil
Hayır asla
ben 33üm Hala o kadar çok talibim var ki. Ben düşünmüyorum evlilik vs
Diyemeyiz, mesele ben size talip olabilirim.
Hiç görmediğiniz tanımadığınız birine nasıl talip oluyorsunuz peki. Ben size nasıl güvenebilirim :))
Tabiki tanışıp, konuşup, anlayıp, uyum ve karşılıklı arzu olduktan sonra.
Nasıp kısmet işlerine akıl sır erdiremedim hiç. Su kesinlikle olmaz dediğin şey anında olduğunu da gördüm. Çok istediğim şeyin olmadığını da.
Yolun yarısında ve daha olgun yaştayız en güzel yaşlar bence ne evde kalması
Yorumlara baksana herkes burada demekki evde kalmamissjn
İnsanlar boşanıp ikinci hatta üçüncü defa evleniyor. Çok itici değilsen evde kalmazsın.
yoo. harika. yas evde kalma yaşi degil ama. fzlada gec kalma tabi
37 yim ben de. Evlenmedim. Hangi şehirdesin?
23 um ahaha ama kimseyle taniscak kadar enerjik hissetmiyorum bombos geliyor. Zaman kaybi ve hepsi ayni yola cikiyor hissi. Evde kaldim demem bilerek tercih edilmis bir yalnizlik bu.
Yaşlı değil erken evlenip ömrün curuyecegini hayatı yaşamayı tercih ederdim en güzelini yapiyosun
Bende 36 yım bekarlığa dönüş yolundayım bende …Biri gidemez biri döner hayat bu saçma sapan
Neden boşanıyorsun özel değilse
Ya yanlış evlilik yapıp hayatini zehir edeceğine boş ver böyle kalsın demek ki doğru kişi karşına çıkmamış.
ne yapacaksın ki? erkek te 40 yaşından sonra ne yapacak ki? öleceğiz. ben 40 dan sonra intihar düşünüyorum.
Şimdi gelir seni ezmeye çalışan erkeğimsiler.
Ne yaşlısı ya? Evde kalma işi artık köylerde kalmadı mı
Yaş ilerledikçe kadınların talipleri azalır sen farkındasındır zaten
Yo Aşkın yaşı olur mu ben daha büyük ama umudum var
Hayır bu yanlış bır düşünce bence yaşın normal emın ol senın gbı kadının talibi akın akın eder
alakası yok bence her yaş farklı güzellik barındırır
37 yim evliyim bir daha evleneyim bari birini bulursam shfhs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?