Ben bunu yaparım demeseniz bile sizden görevinizmiş gibi sürekli yapmanız beklenen şeyler mesela.

Beklenti aşılması en güç engeldi belki de
Ben bunu yaparım demeseniz bile sizden görevinizmiş gibi sürekli yapmanız beklenen şeyler mesela.

Beklenti aşılması en güç engeldi belki de
Evet, bazen insanlar üzerime roller yapıştırabiliyor ve bunlardan çıkmak zor olabiliyor. Ancak ben her zaman o kalıplara uymayıp, kendi yolumu bulmaya çalışırım. Bazen biraz zorlayıcı olsa da, kimseye ait olmaktan çok, kendi kimliğimi bulmak önemli.
Çok doğru sen busun, burada ilerlemelisin dendiğinde tersini yapmak geliyor insanın içinden
"Kimseye ait olmaktan çok, kendi kimliğimi bulmak önemli."
Bu kısmı unutma
Bu çok güzel bir soru.
Aslında çok vardı, her rol için bir persona oluşturdum. Bir noktada ben neydim unuttum. Ailem için iyi bir evlat, kardeşim için iyi bir abla, okul için iyi bir öğrenci, arkadaşlarım için uygunluk.
Nefeslenelim.
Zor, her role girmekte ona uygun olarak yaşamakta. Bıraktım ben bunları. Kendi keşfime geç başladım ama bu benim yolculuğumdu.
Herkesin zamanı farklı işler. Geç olsun güç olmasın ✨ Bir yere kadar sabrediliyor ama neyse ki o noktayı keşfedip kendimizle tanıştık 🥳
Cevap
3Cevap
Hayır yok hiç
Çalışmaya çok küçük yaşlarda başladığım için ne zaman ara versem benden bu bekleniyor gibi strese giriyorum
Elbette var bende insanım. Ama fark ediyorum ve bu roller bana zarar veriyor ise, artık üzerimden çıkarıp atıyorum..
İnsan rolü çok zor
Evet var
Evet doktorum
Herkesin vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?