Tamam Ben kıskanç kötü bencil laf taşıyan beş para etmez adamın tekiyim söz hakkım ya da kendimi savunma hakkım da yok haklısın hesabı kapatıp git dedin gittim gelme dediniz gelmeyeceğim ama ben başka hesaplarla burada mıyım diye böyle soru açmana gerek yok sadece üye olmadan soruları gördüğüm için yorum yapmak istedim başka hesabım yok daha doğrusu hesabım da yok kapatıp gitmek istiyorum herkes Bence artık kendi işine gücüne baksın git dediniz gittim
Çok şükür kimsenin arasını bozmaya uğraşmadım uğraşmam da kimsenin arkadaşlığında samimiyetin de gözüm yok yeri geldi ufak tefek kıskançlıklar yaptım ama yine kimseyi iftira attım ne kötü bir şey konuştum ha pembelenin biriyle konuşmuşum ya senin hakkında eğer o konuştuğum kişi ortak tanıdığımız kişi ise onunla konuştuklarımızı da anlatırım benim hiç kimseden korkum yok. Ama herkesin gücü bana yetiyor çünkü niye zayıf olan ezilir
1,5 sene böyle birisine tahammül ettim ama o zamanlar yılan olduğunu tam anlayamıyordum. Uzaklaşınca kendi kendime düşünüp ne kadar zorbalandığımı hissettim