Okuyup cevap yazarsanız çok sevinirim saçları açık kumral gözleri badem şeklinde ve bal rengi teni beyaz ve yüzü yuvarlak bir kızım cildimi de herkes beğenir ve yüzüm parlaktır ve çoğu kişi çok güzel olduğumu söyler genelde bebek gibisin derler sınıf arkadaşım da esmer yüzü uzun sinirli bakan çok güzel olmayan ama çirkin de olmayan bir kız okul açıkken hep birlikte zaman geçirirdik ama beni bazen kıskandığını hissederdim bana bir keresinde senin güzelliğin değil tatlılığın öne çıkıyor demişti benim Beren Saat gibi hem güzel hem tatlı bir yüzüm var ama tatlılığım öne çıkmaz ki şuana kadar da kimse böyle bir şey söylemedi ikimiz de tesettürlü kızlarız benim saç rengimi gördüğünde çok beğenmişti ve aradan çok zaman geçmeden gidip kendi saç rengini sirkeyle açmaya çalışmıştı ve bana gösterip saç renklerimiz neredeyse aynı oldu demişti ama alakası bile yoktu onunki sadece kestane rengine dönmüştü ve neden bilmiyorum ama her gün akrabalarının onu ne kadar beğendiğini öve öve anlatır ama akrabaları çirkin olmayan her kıza seni oğluma alacağım diyen tiplerden ama bu kız bu sözlerle aşırı şımarıyor ve güzel hatta çok güzel olduğunu düşünüyor hatta o kadar kendini kendini beğenmiş ki bugün Beren Saat ve Tuğba Büyüküstünün güzel olmadığını söyledi ya arkadaşlar lütfen yardım edin ben bu kızla nasıl baş edeceğim onunla arkadaşlığını kes diyeceksiniz ama biraz psikopat bir tip okulda rezil eder beni
(Arkadaşlar inanın amacım bir insanı aşağılamak değil bir gerçek var ki beni kıskandığını hissediyorum özellikle iltifat aldığım zaman yüz ifadesi düşüyor bu arada gerçekten kendimi övmek için söylemiyorum bunları okulda beni kızı gibi gören bir hocamız da bana sen dünyalar güzeli bir kızsın sınıfın en güzelisin demişti ama ben bunu büyük bir hata yaparak o kıza söyledim o an bana ters ters bakmıştı ve o günden sonra çok değişti )
(Arkadaşlar inanın amacım bir insanı aşağılamak değil bir gerçek var ki beni kıskandığını hissediyorum özellikle iltifat aldığım zaman yüz ifadesi düşüyor bu arada gerçekten kendimi övmek için söylemiyorum bunları okulda beni kızı gibi gören bir hocamız da bana sen dünyalar güzeli bir kızsın sınıfın en güzelisin demişti ama ben bunu büyük bir hata yaparak o kıza söyledim o an bana ters ters bakmıştı ve o günden sonra çok değişti )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bırak çatlasın uzaklaştırre
Beni kıskandığını o kadar çok hissediyorum ki ve kıskandığı için moralimi bozmaya çalışması zoruma gidiyor
Kız hasta heralde uzak dur
Evet biraz psikopat gibi ama uzaklaşırsam bana zarar verir diye korkuyorum
Muhattabı kesmek
Yaşlar kaçtı
19 yaşındayız
O yaşlarda normal büyüyüncs düzelir şimdi alttan al boş ver aranı bozma
Ama gerçekten beni kıskandığı için moralimi bozmaya çalışmasından bıktım onun yüzüne karşı söyleyip kırmak da istemiyorum
Ya diyorum ya kıskanç insanlar olur en iyisi uzak durmak ama şimdilik böyle devam edin sabredicen
Ayrıca siz tesettürlüsünğz saça takılması da saçma olmuş biraz
Toplum içinde böyle bir şey yaparsa ne yapmalıyım
Nasıl yani ne yaparsa
Ben de onu anlamadım zaten bu ne hırs benim kaşlarım da açık renk kaşlarımdan saç rengimi anlayan bir arkadaşım olmuştu gidip kaş rengini açtırmış bu yüzden ama ten rengi daha da koyu görünmüştü
İnsanların içinde bana aşağılayıcı bir şey söylerse ne yapmalıyım
Garip bi kızmış
Yani uyar üslubuna dikkat et dersin uyar yani rahatsız olduğunu söyle
Bu kız zamanında kendisine kopya veren kıza enayi kopya verdi diyen bir kız
Rezilmiş ben uzak dururdum şahsen
Sen ne okuyordun
Ben de bunları öğrendiğimde bu kızla neden arkadaş oldum dedim ama çok geçti
Matematik öğretmenliği okuyorum
Ya çok güzel mesleğin varmış
Şimdide bitirebilirsşn
Ben de bitirmeyi çok istiyorum ama biraz kibar nahif bir kızım bana en ufak bir şey dese benim gözlerim dolar
Teşekkür ederim
Ya kıyamam sana 🥺
Seni hak etmiyor o
Ama ben tek lafımla bitirirdim acımam xudududjdjd
Hatta bir keresinde bir arkadaşımız Azra çok narin bir kız ben onunla konuşurken çok dikkat ediyorum sen de et demişti o da gıcık gıcık sırıtmıştı
Keşke ben de tek lafla bitirecek kadar güçlü olsam
Azra sen öğretmen olucaksın kendine gel djdhdjdııdd
Evet benim gözlerimin dolmaması lazım llsldşsşs
Olursun niye olmayasın kardeşim ben sana öğretirim cjjxkdkd
Tabi ki onca öğrenci ile uğraşıcan
İnan ki sert ve güçlü görünmeyi çok denedim ama yapımda yok o kızın tek özendiğim şeyi çok sert olmasıydı ama o da iyi bir özellik değil bence hiç kibarlık yoktu
Evet yapı çok önemli ama kendini geliştirmek senin elinde biraz sınırlarını zorla
Bana bulaşıldığında gerekeni yaparım aslında ama onun dışında hep narin olduğumu söylerler
Yetiştirilme tarzıda önemli o kız belki öyle aile de büyümüştür sen naif
Evet ailesinden yana çok sıkıntı çekiyor işte bu yüzden onu kırmak istemiyorum bir darbe de ben vurmak istemiyorum ve o kızın yanında asla bebekliğimden çocukluğumdan ve ailemden bahsedemiyorum çünkü dinledikçe kendi ailesinden bir kez daha nefret edecek
İşte aile önemli sen çok düşüncelisin ama ben katlanamazdım açık söyleyeyim benim hoşlanmadığım bi tipse ne olursa olsun irtibatı keserim
Sanırım haklısınız onu incitmeden bitirmenin bir yolunu bulacağım
Kolay ya bence diyeceklerin basit istersen söyliyeyim sana ne dersin
Lütfen söyleyin ona söyleyeceklerimi
Gizlisiniz
açıoyrum
İrtivatı kes
Okulda rezil olmaktan korkuyorum
Niye
Kendisi iyi bir insan değil ve bütün sırlarımı herkes söyler
Ben de onunkileri söylesem çok düşmüş olur muyum
Soğut arayı
Çok yılışık birisi resmen ayrılmıyor benden