Kıskanç, çekemeyen arkadaşa çözümünüz var mı?

Okuyup cevap yazarsanız çok sevinirim saçları açık kumral gözleri badem şeklinde ve bal rengi teni beyaz ve yüzü yuvarlak bir kızım cildimi de herkes beğenir ve yüzüm parlaktır ve çoğu kişi çok güzel olduğumu söyler genelde bebek gibisin derler sınıf arkadaşım da esmer yüzü uzun sinirli bakan çok güzel olmayan ama çirkin de olmayan bir kız okul açıkken hep birlikte zaman geçirirdik ama beni bazen kıskandığını hissederdim bana bir keresinde senin güzelliğin değil tatlılığın öne çıkıyor demişti benim Beren Saat gibi hem güzel hem tatlı bir yüzüm var ama tatlılığım öne çıkmaz ki şuana kadar da kimse böyle bir şey söylemedi ikimiz de tesettürlü kızlarız benim saç rengimi gördüğünde çok beğenmişti ve aradan çok zaman geçmeden gidip kendi saç rengini sirkeyle açmaya çalışmıştı ve bana gösterip saç renklerimiz neredeyse aynı oldu demişti ama alakası bile yoktu onunki sadece kestane rengine dönmüştü ve neden bilmiyorum ama her gün akrabalarının onu ne kadar beğendiğini öve öve anlatır ama akrabaları çirkin olmayan her kıza seni oğluma alacağım diyen tiplerden ama bu kız bu sözlerle aşırı şımarıyor ve güzel hatta çok güzel olduğunu düşünüyor hatta o kadar kendini kendini beğenmiş ki bugün Beren Saat ve Tuğba Büyüküstünün güzel olmadığını söyledi ya arkadaşlar lütfen yardım edin ben bu kızla nasıl baş edeceğim onunla arkadaşlığını kes diyeceksiniz ama biraz psikopat bir tip okulda rezil eder beni
(Arkadaşlar inanın amacım bir insanı aşağılamak değil bir gerçek var ki beni kıskandığını hissediyorum özellikle iltifat aldığım zaman yüz ifadesi düşüyor bu arada gerçekten kendimi övmek için söylemiyorum bunları okulda beni kızı gibi gören bir hocamız da bana sen dünyalar güzeli bir kızsın sınıfın en güzelisin demişti ama ben bunu büyük bir hata yaparak o kıza söyledim o an bana ters ters bakmıştı ve o günden sonra çok değişti )
Kıskanç, çekemeyen arkadaşa çözümünüz var mı?