Mesela sevince "ben uyuyorum" diyip gerçekten uyumaya gidiyor musun? ya da sadakat senin için birbirine herşeyi haber vermekten çok hiç haber vermeden inanmaktan mi ibaret?

Mesela sevince "ben uyuyorum" diyip gerçekten uyumaya gidiyor musun? ya da sadakat senin için birbirine herşeyi haber vermekten çok hiç haber vermeden inanmaktan mi ibaret?

göstermelik bir sadakatten asla bahsetmemek gerekir, kendimizi sadık biri olarak tanımlayabilmemiz için.. "karanlıkta esnerken ağzını kapatıyorsan görgülüsündür.." sözüyle aynı şey aslında sadakat kavramı.. varlığında zaten sadık kalmak durumundayız.. Yokluğunda da o bağlılığı iliklerimize kadar hissedip bunu davranışlarımızda da gösteriyorsak sadakat sahibiyizdir..
Güzel cevap👏
Sevdiğim kadın "geç oldu hadi sen uyu" derdi. Ne kadar güzel düşünceli derdim beni düşünüyo derdim :) çok safım be :)
Meğerse kadının maksadı farklıyış :) sorunu görünce dertlendim bi an.
Sahiden ben gibi saflar var mı aranızda :)
Ben öyleyim 😅
Bu saflıkla ikimizi de ayakta uyuturlar 😂
En yakın arkadaşımla konuşmamı kesmeme rağmen hayatıma arkadaş bile almam 👌 kimse yerini tutamazdı, barıştık btw. İşte arkadaşa bile bu kadar sadıksam sen düşün
😳
Cevap
8Cevap
Sadakat, ikili arasındaki olmazları, karşı tarafın olmasını istemediği sınırları korumaktır.
Çok güzel acikladin üstadım 🙂
Estağfurullah, teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Sadığım sadece kendime demiş büyük düşünür Teoman reis
😄
Sadakat birçok şeydir tanımlanır falan
Karşındakinin güvenine ihanet etmemek, dürüstlükten ödün vermemek
Sadık bir adamım. Şu saate kadar herhangi bir hal getirmedim bu saatten sonra da getirmem.
Evet sadakat güzeldir Adl tıpkı Hz. Ömerin sadakat ve adaletli oluşu gibisi mi var
Hayallerinde dahi aldatmamak diye tabir edeyim... Bütün benliğinle sevdiğine bağlanmak...
sadığımdır ama bunun icin önce birine ait hissetmem gerek
Çok sadığım ama sevgilime flört ederken başkası hayatına girince sadakat diye tutturmayın
"İyidir fena değildir sadakat anlayışım" bunun icin duvarlar örerim ilk başta.
Sadakatin onemini anlayacak kadar kötü bir hayatım oldu. Bu sebeple ölene kadar.
İhanet edemeyecek kadar tembelim.
Deli gibi vallahi 😂
Kimseyi görmüyor gözüm görmüyor
Fazlasyla
Çok sadakatliyim
Değilimm😁
Sonuna dek 😅
Çok yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?