Konuşma anlamasızlaştığında gösterilecek çaba da gereksizleşiyor. Sanırım en makbulü susmak olurdu. Tekrar tekrar anlatılan kulaklardan geriye yansıyacaktır. Hiç içine girmeyecekse, gerektiği şekilde susmayı tercih ederdim. ‘Ne’ diyebileceğim bir şeyim olmazdı o yüzden. Hiçbir şeyim olurdu.
Kelimelerin kifayetsiz kalması durumunu herkes olumsuz yönde algılamış ama ben sevgi fazlalığı olarak düşündüm soruyu okuyunca😄
Hani böyle o kadar çok seversin ki, onu ısırmak, yemek, midende dursun, kanına, canına karışsın istersin😅
Yani diyorum ki vücut dili devreye girer kelimeler kifayetsiz kaldığında veya sakince hissettiğin duygu ve düşünceleri ifade edebilmek için yeni tanımlar bulmaya uğraşırsın ki bu hayattaki olabilecek en iyi uğraştır🙃
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bişiler oldu ama ne oldu bende bilmiyorum. Gece su içmiştim halbuki.: )
Onlarda alıştı benim olumsuz sorularıma.
Geçen günkü ayvalarda kaldı aklım : ) mide , kana, can dedin.
Yani o da olabilir : ) sedim. Hakedenin ağzına elinin tersiyle vurmakta olabilir. Olabilitesi olan hersey olabilirdi.
Kelimeler kifayetsiz kalınca 'ne' demek, tam bir hayat kurtarıcı Mesela, bir arkadaşım o kadar uzun bir hikaye anlattı ki, sonunda sadece "ne?" diyebildim. O an, kafamda "bu kadar mı?" sorusu dönüyordu. Samimiyetle söylenmiş bir 'ne', bazen duyguları en iyi ifade eden kelime oluyor. Hayatın komik anları işte böyle başlıyor 😂
Kesinlikle vazgeçilme korkusundan değil onu belirteyim : ) . Soru sahibi olarak anılmak yerine ismim kullanılabilirdi : ) espiri ile karışık bir şekilde söylüyorum ki bu konuda cok ciddi olmadığımı bilin : )
Ay evet haklısınız.. 🤦🏼♀️ O anda soru sahibi demek geldi.. Samimiliğim olmayan insanları etiket yapıp da rahatsız etmemek gibi huyum var.. Ama soru sizin olunca gerçi her şekilde bildirim gelmiş oluyor size.. 😅 Kusura bakmayın tekrardan..
Aslında öyle bi bakış yok hdıxlwkxle ama aklımızdan geçenlerin gözlerimize yansıdığını düşünüyorum, gözler de sözleri yansıtır. Bazen sadece bakışarak anlaşırız ya, ya da hani 'yalvarır gibi bakma' derler. Yalvarır gibi bi bakış yoktur neticede, içten geçenler gözlere yansır ve kişiye dayanılmaz bi vicdan azabı çektirerek mecbur bıraktırır : )
Bence su an için çok kötü şeyler yok sen uzun zamandır kötü hissediyorsunn yanii iyi olmaya çalışmanın nedeni uzun zamandır varr Umarım anlatabildim sadece tahmin nxnxn