Kişilik & Karakter Yalnız kalınca düşüncelere dalar mısınız? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Bazen yalnız kalınca eskilere dalıyorum. Karanlıkta, aydınlıktan daha iyi be iç sesim. Yalnız kalınca düşüncelere dalar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bazen evet oluyor uzaklara dalıp gidiyorum 😏çünkü insanın ruh hali herzaman aynı olmuyor maalesef 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Hemen hayal kurarım gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. dalmam. 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Her zaman değil ara sıra dalıyorum evet. Bir sorun olduğunda genelde. 1 0 Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır. Fazla düşünmek bana iyi gelmiyo. Fazla düşündüğüm zaman fazla sorguluyorum. Ve bu bana mutsuzluk veriyor.. 😑 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Bazen Yalnızlık iyidir İnsanı arındırır doğruyu gösterir 1 0 Yorumla
mefe21 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl yalnız kalmaya gerek kalmıyor 😄düşünceler hep dolanıyor 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunun için yalnız kalmama da gerek yok aslında… ben hep düşünürüm… pek anı yaşayamam.. 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet ya hayal kuruyorum, ya da eski anılara dalıyorum... 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl İşle ilgili şeyler düşünüyorum daha çok 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet genellikle uyumadan önce 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet hep daldığım oluyor 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Daha çok kalabalıklarda dalıp giderim 1 0 Yorumla
Alexander_Great Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Her zaman düşünüyoruz sadece yalnız kalınca değil 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Düşünmek için yalnız kaldığımda olur 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yok normal ne yapsam diye düşünüyorum daha çok 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Çok her zaman 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çoğunlukla 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hem de çookkkk 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çoğunlukla 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Çoğunlukla. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bazen evet oluyor uzaklara dalıp gidiyorum 😏çünkü insanın ruh hali herzaman aynı olmuyor maalesef
Hemen hayal kurarım gadası
dalmam.
Her zaman değil ara sıra dalıyorum evet. Bir sorun olduğunda genelde.
Hayır. Fazla düşünmek bana iyi gelmiyo. Fazla düşündüğüm zaman fazla sorguluyorum. Ve bu bana mutsuzluk veriyor.. 😑
Bazen Yalnızlık iyidir
İnsanı arındırır doğruyu gösterir
yalnız kalmaya gerek kalmıyor 😄düşünceler hep dolanıyor
Bunun için yalnız kalmama da gerek yok aslında… ben hep düşünürüm… pek anı yaşayamam..
Evet ya hayal kuruyorum, ya da eski anılara dalıyorum...
İşle ilgili şeyler düşünüyorum daha çok
Evet genellikle uyumadan önce
Düşünceler bana dalar...
Evet hep daldığım oluyor
Dalarım, düşüncelerden çıkamam
Daha çok kalabalıklarda dalıp giderim
Her zaman düşünüyoruz sadece yalnız kalınca değil
Yok kafa dinliyorum ben
Düşünmek için yalnız kaldığımda olur
Yok normal ne yapsam diye düşünüyorum daha çok
Yalnız değilken de dalıyorum
Hayır