Kişilik & Karakter Yalnız kalınca ne düşünüyorsunuz? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor "Ben herşeyi düşünüyorum en çok da yaralarımı "SozsuzZaman 🌺 Yalnız kalınca ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kendimi düşünüyorum zaten sürekli yalnızım 0 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hiç bir şey düşünmüyorum. O yumru oturuyor boğazıma. Nefes alamıyorum 1 1 Yorumla İlkkemal 1 yıl @Nonameoo ingiliz Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Hiçbir şey düşünmek istemiyorum sonra işin içinden çıkılmıyor 2 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Hayatın anlamsızlığını.. 100 sene sonra şimdi yaşayan kimse olmayacak diyorum 0 0 Yorumla
insanegirlll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yalnız kalınca sapıtıyorum dağıtıyorum ben. İyi gelmiyo bana 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Geleceği. Çünkü geleceğe yönelik büyük endişelerim var. 0 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Bana yapılanları filan ya da geleceğimi yapmak istediklerimi filan 🌌 0 0 Yorumla
Zobizaretta Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hep yanlızım kaldığım için başka boyutlara geçtim.. 1 0 Yorumla
_nalann Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 84% 1 yıl Geleceğim hakkında ne olacağım ne yaparsam ne kadar ne şekilde ilerlerimmm 0 0 Yorumla
ReyaL1 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Tamamen yalnız kalınca ölümü düşünüyorum, Ailemden önce ölürsem onlar için çok yıkcı olur 😓 1 0 Yorumla
gökmen88 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl evet ama aynı anda bir sürü gerekli gereksiz düşünceler sonrada error 1 0 Yorumla
Apollon61 Takip Et Bilge Yaş: 30 1 yıl Düşünmemek için doktorumun verdiği ilacı alıyorum zira beynimin içindeki adam canımı sıkıyor 0 0 Yorumla
Benibul1234_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Yakarım tütününün ama Adıyaman olacak ondan sonra aç Bi müslüm baba çayı da demle sonrası Allah kerim :) 0 0 Yorumla
pembekaranlık Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Bu kadar çabalamaya gerek var mı diye bazen çok düşünüyorum 1 0 Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben şarkı dinlerim ve öyle bir şeyler düşünürüm 1 0 Yorumla
Bozkurt88 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Bültene bakıp maç buluyorum. Ya herro ya merro deyip devam ediyorum ☺️ 0 0 Yorumla
breauthing1005 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Yanlız kalmaktan korkuyorum korktuğum için bana zarar veren insanı hayatımda tutuyorum 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Geçmiş ve geleceğimi 1 3 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Zaten elden başka bir şey gelmiyor 🤷 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Aynen 😕 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😌😌😌 Yorumla
Cedricsizchenn98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Bir çok yaşanmışlığı sorguluyorum kendimce 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Her şeyi düşünüyorum. 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Genel olarak, bir şey düşünmüyorum şu sıralar. 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendimle ilgili herşeyi 0 0 Yorumla
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% 1 yıl İnsanlar niye böyle kötü diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. En çok geçmişi kendimle gurur duyuyorum gerçekten 0 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu zamana kadar yaşadığım kötü olayları 0 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşadıĝım iyi-kötű her şeyi 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hep yalnızım bir şey düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Sacma sapan şeyler 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Seni 1 0 Yorumla
çokyordunbenibehayat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Acaba birgün hayallerimi yaşıyacak mıyım 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmişi.. 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geleceği falan 0 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hatalarımı 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. geçmişe gidiyorum 0 0 Yorumla
Psikolog_Sedat_K Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Genel bir soru ve o anki anbiyansa göre değişir 0 0 Yorumla
esrarlıgözleriimm Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl sinir stres sıkıntıdan baska birsey dusunmuyorum 0 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Her şeyi 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Hangi kahveden alsam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kendimi düşünüyorum zaten sürekli yalnızım
Hiç bir şey düşünmüyorum. O yumru oturuyor boğazıma. Nefes alamıyorum
@Nonameoo ingiliz
Hiçbir şey düşünmek istemiyorum sonra işin içinden çıkılmıyor
Hayatın anlamsızlığını.. 100 sene sonra şimdi yaşayan kimse olmayacak diyorum
Yalnız kalınca sapıtıyorum dağıtıyorum ben. İyi gelmiyo bana
Geleceği. Çünkü geleceğe yönelik büyük endişelerim var.
Bana yapılanları filan ya da geleceğimi yapmak istediklerimi filan 🌌
Hep yanlızım kaldığım için başka boyutlara geçtim..
Geleceğim hakkında ne olacağım ne yaparsam ne kadar ne şekilde ilerlerimmm
Tamamen yalnız kalınca ölümü düşünüyorum, Ailemden önce ölürsem onlar için çok yıkcı olur 😓
evet ama aynı anda bir sürü gerekli gereksiz düşünceler sonrada error
Düşünmemek için doktorumun verdiği ilacı alıyorum zira beynimin içindeki adam canımı sıkıyor
Sadece bana ayrılan o surenin geçmesini temelli eriyorum,,,
Yakarım tütününün ama Adıyaman olacak ondan sonra aç Bi müslüm baba çayı da demle sonrası Allah kerim :)
Bu kadar çabalamaya gerek var mı diye bazen çok düşünüyorum
Kendimi kesesim geliyor
Ben şarkı dinlerim ve öyle bir şeyler düşünürüm
Bültene bakıp maç buluyorum. Ya herro ya merro deyip devam ediyorum ☺️
Yanlız kalmaktan korkuyorum korktuğum için bana zarar veren insanı hayatımda tutuyorum
Geçmiş ve geleceğimi
Zaten elden başka bir şey gelmiyor 🤷
Aynen 😕
😌😌😌
Bir çok yaşanmışlığı sorguluyorum kendimce
Değer miydi diye düşünüyorum
2 gün sonra nasıl kırcaklar acaba
Her şeyi düşünüyorum.
Bana yapılan haksızlıkları
Genel olarak, bir şey düşünmüyorum şu sıralar.
Kendimle sohbet ediyorum arada
Düşünme ye geçmiş geçmişte kalır
Kendimle ilgili herşeyi
İnsanlar niye böyle kötü diye düşünüyorum
En çok geçmişi kendimle gurur duyuyorum gerçekten
Ya birçok şeyi geçmişi ve geleceği
Bu zamana kadar yaşadığım kötü olayları
Yaşadıĝım iyi-kötű her şeyi
Nedense hep ölüm geliyor aklıma..
Hep yalnızım bir şey düşünmüyorum
Kafayı sıyırdık mı diye düşünüyorum
Sacma sapan şeyler