Kişilik & Karakter Yüreğinizde öldürdüğünüz biri var mı? TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 96 Yapay Zekaya Sor Onu yüreğim de öldüreceğim.. Artık sevmeyerek.. Ve birgün büsbütün ölecek.. Çünkü birini sevmeyi bıraktığın da içinde ölmeye başlar.. Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyintatlıkız 💕 Yüreğinizde öldürdüğünüz biri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Çok kişiyi öldürdüm, mezarlık olmuştur, dost, akraba vs vs. 1 5 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Allah rahmet eylesin.. 😅😅 HeartofFire 1 yıl Eylemesin bence shsha TatlıKızzzz34 1 yıl Boyları devrilsin diyeceğim ama zaten ölmüşler.. 😂😂 HeartofFire 1 yıl ahsha ne b. k yerse yesinler ya salla TatlıKızzzz34 1 yıl Kesinlikle.. 😂😂
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bayağı var ya, mezarlık olmuş galiba :D 1 4 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl 😂😂 Yorumla Carvel 1 yıl :D hemen de gülün zaten Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Allah rahmet eylesin ne diyelim.. 😅 Yorumla Carvel 1 yıl Öyle olsun :) Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Sevmeyi bıraktığım her kim ise ölmüş gitmiştir bende. Başka evrende yaşıyor sayarım. 1 2 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Kesinlikle öyle.. 😊 Biscolatagirl 1 yıl 🦋☺️
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ben bir şey yapmıyorum, öldürmek isteyeni de yaşatmak isteyeni de kendi haline bıraktım.. 1 3 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Herkes tercihlerinin sonucuna katlanır.. Yorumla Myblue2025 1 yıl Kesinlikle tatlım.. Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl 🥰😘 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kalbimin arka bahçesinde hergün ziyaret ettiğim bir mezarlık var. 1 5 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Allah rahmet eylesin inşallah.. 😂😂 Yorumla tıme-traveler 1 yıl Yokbe öyle değil ya o özel bir insandı sonsuza kadarda öyle kalacak. Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Pardon o zaman kusura bakmayın lütfen.. Yorumla tıme-traveler 1 yıl Estağfurullah önemli değil bilemezdin. Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Öyle tabi.. Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl "Bu küçücük kafa da ne büyük bir hayal gücü" öldürdüğümüzü düşündüğümüzde bile onu hala yaşatıyoruz. 1 0 Yorumla
Kaan-Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Ailem ve hayatıma girmiş bana emek zaman vermiş birkaç kişi dışında kımseyi ti ye almadığım ıcın öldürme geregıde duymadım açıkçası 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Onlar benim ruhumu öldürdüğü için ben onların herşeyini öldürdüm. Asıl katil kimmiş görsünler şimdi bakalım. 😹🦋 1 0 Yorumla
Last_Romancel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Öyle birisi yok. Yüreğimde ateşi olan bir güzel var 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl öldürmek le kalmadım, yaktım külunude gömdüm canisi 😎 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İçimde can çekişen biri var ve ölüyor yavaş yavaş.. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ta küçükken vardı öyle biri, zaten aşık da değildim... 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bitmiş gitmiş şeyleri neden insanlara hatırlıyorsun 0 1 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Kimseye bir şey hatırlattığım yok.. Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Direk öldürsek nasıl olur 😁😁 1 3 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Katil olursun.. 😅 Üşüyenbuz 1 yıl Olay yeri eger kalpse o daha tehlikeli Cunki ölene kadar kalbinizde kalır o mefta 🤷 TatlıKızzzz34 1 yıl Kalbinde öldürürsen kalmaz işte..
birYalniz90 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl Bütün kadınları kızları öldürdüm yüreğimde. Acıma ve duygu hissim bitmiş gibi. Kimseye karışmam 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok. Yürek bom boş 😂 1 3 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Ohh miss en güzeli.. 😂😂 Yorumla u Cendere1910 1 yıl Tabikide 😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl 😂😂 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ah tatlım 🤪 evet var ölüler 1 2 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Allah rahmet eylesin yatay zeka.. 😅😅 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Amin Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Can çekişen biri var… 1 1 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl 😅😅 Yorumla
Alexander_Great Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Şeker portakalı kitabından bı alıntı galiba 1 1 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Evet.. Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. İnsanlar değil olaylar beni yüreğime öldürdü. 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Biri mi? İsimsiz mezarlık oldu artk... 1 0 Yorumla
gucluyummm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yüreğimde niye öldüreyim. Mezbağa mı orası 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Bir çok kişiyi gömdüm 1 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mezarlık oldu. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Var gençligim soldu 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Var.. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evet var. 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öldğremiyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yok olmadi 1 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. var gençliğim... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Çok kişiyi öldürdüm, mezarlık olmuştur, dost, akraba vs vs.
Allah rahmet eylesin.. 😅😅
Eylemesin bence shsha
Boyları devrilsin diyeceğim ama zaten ölmüşler.. 😂😂
ahsha ne b. k yerse yesinler ya salla
Kesinlikle.. 😂😂
Bayağı var ya, mezarlık olmuş galiba :D
😂😂
:D hemen de gülün zaten
Allah rahmet eylesin ne diyelim.. 😅
Öyle olsun :)
Sevmeyi bıraktığım her kim ise ölmüş gitmiştir bende. Başka evrende yaşıyor sayarım.
Kesinlikle öyle.. 😊
🦋☺️
Ben bir şey yapmıyorum, öldürmek isteyeni de yaşatmak isteyeni de kendi haline bıraktım..
Herkes tercihlerinin sonucuna katlanır..
Kesinlikle tatlım..
🥰😘
Kalbimin arka bahçesinde hergün ziyaret ettiğim bir mezarlık var.
Allah rahmet eylesin inşallah.. 😂😂
Yokbe öyle değil ya o özel bir insandı sonsuza kadarda öyle kalacak.
Pardon o zaman kusura bakmayın lütfen..
Estağfurullah önemli değil bilemezdin.
Öyle tabi..
"Bu küçücük kafa da ne büyük bir hayal gücü" öldürdüğümüzü düşündüğümüzde bile onu hala yaşatıyoruz.
Ailem ve hayatıma girmiş bana emek zaman vermiş birkaç kişi dışında kımseyi ti ye almadığım ıcın öldürme geregıde duymadım açıkçası
Onlar benim ruhumu öldürdüğü için ben onların herşeyini öldürdüm. Asıl katil kimmiş görsünler şimdi bakalım. 😹🦋
Öyle birisi yok. Yüreğimde ateşi olan bir güzel var
öldürmek le kalmadım, yaktım külunude gömdüm canisi 😎
İçimde can çekişen biri var ve ölüyor yavaş yavaş..
Ta küçükken vardı öyle biri, zaten aşık da değildim...
Bitmiş gitmiş şeyleri neden insanlara hatırlıyorsun
Kimseye bir şey hatırlattığım yok..
Direk öldürsek nasıl olur 😁😁
Katil olursun.. 😅
Olay yeri eger kalpse o daha tehlikeli
Cunki ölene kadar kalbinizde kalır o mefta 🤷
Kalbinde öldürürsen kalmaz işte..
Bütün kadınları kızları öldürdüm yüreğimde. Acıma ve duygu hissim bitmiş gibi. Kimseye karışmam
Yok. Yürek bom boş 😂
Ohh miss en güzeli.. 😂😂
Tabikide 😂
😂😂
Ah tatlım 🤪 evet var ölüler
Allah rahmet eylesin yatay zeka.. 😅😅
Amin
Can çekişen biri var…
😅😅
Şeker portakalı kitabından bı alıntı galiba
Evet..
Kendimin katiliyim.
İnsanlar değil olaylar beni yüreğime öldürdü.
Biri mi? İsimsiz mezarlık oldu artk...
Yüreğimde niye öldüreyim. Mezbağa mı orası
Zaten herkes orada ölüyor 😃
Yokk
Bir çok kişiyi gömdüm
Çok var🙂
Sadece yüreğimde değil mezara gömdüğümde oldu
Yavaş yavaş olur
Mezarlık oldu.
Var gençligim soldu
Evet var
Var..