Doğruyu konuşmak gerekirse hayatım boyunca böyle büyük bir aşkı durumu söz konusu olmadı yani yaşadığım birtakım durumlar hoşlantı sevgi ilgi duyma gibi şeyler olduğu için hayatında buna benzer bir aşk durum söz konusu olmadı. Ama tabii ki benim de canımı yakan durum lan olmadı değil genel olarak canımı yakan durumlar söz konusu olduğunu söylemek istiyorum. Ama bunun yanında şöyle bir şey söyleyeyim öldürmek ya da gömmek gibi kelimeleri doğru bulmuyorum çünkü bu hayatta bizi en çok değer veren bizim dünyaya gelmemize vesile olan bizi 9 ay karnında taşıyan annemize yani bir kadın olan annemizi bile kaybettikten sonra başka insanlar artık kaybetmek beni bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum, Çünkü bazı insanları kaybetmek insanın ileriki hayatında daha şanslı olduğunu işareti olabilir hani derler ya kaybetmek başarmanın diğer yarısıdır ya da kaybetmek bir başlangıçtır dolayısıyla kaybetmek belli bir noktadan sonra bir başlangıç olabilir her zaman kötü düşünmemek ve iyi hayırlı olmasını temenni etmek önemlidir. Genel olarak şunu söylemek isterim ki benim öyle ahım şahım bir aşk hayatım olmadı çocukluk dönemleri bedensel engelli olduğum için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi hastaneler ameliyathaneler bu gibi şeylerle gittiği için öyle çok büyük bir ahım şahım denecek kadar bir aşk yaşamadım. Ama lise döneminde çok ilgi duyduğum ve sevdiğim bir kız vardı, aynı zamanda kendisi ile aynı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi hastanesinde birlikte kalmıştık yani birlikte kalmıştık derken o da orada yatıyor bedensel engelli olduğu için, kendisinin peşinden 4 sene kadar koştum uğraştım istemedi, tabii ki aslında bende ki bir durum birini bir aşk değil bir noktadan sonra saplantı boyutuna gelmişti özellikle lise döneminde ve ergenlik çağında yaşamış olduğum bazı duyguların Aşk olduğunu sanıyorum ama doğruyu konuşmak gerekirse hayatım boyunca gerçek anlamda aşık olmadım ya da hayatın boyunca bana aşkı yaşatacak bir kadın olmadı kısacası böyle şeyleri yaşamak için benim zaten hiç imkanım olmadı. Engelli bir birey olmak aslında aşk hayatında bile engelli olmayı sebep kılıyor herkes bu kadar şanslı olmuyor.
#SelamGençlik 🦄🍀🍏⭐🔥💛🌻☀️🐝🍒💋🥥❤️❤️👀 Bu sorunun kalibresi çok yüksek 😅😅 Kalbimde. Çok sevdiğim halde. Öldürdüğüm. Öldürmek zorunda kaldığım. Ciddi ciddi düşünmek istedim. Başta bu dramdan ve kahırdan gerçekten Allah korusun diyorum. Dramlar bana göre değil. Ben daha çok sevginin güzel gücünü, tripsiz, dramsız, ajitasyonsuz, neşeli gücünü yaşamayı seven biriyim. Biri benim için hayırlısı değil mi? Ortada beni üzen bir ilişki mi var? Kalbim paramparça modunda mıyım? Bir yandan benliğim ve hayattaki hedeflerim beni bekliyorlar? Tükenmek tek çare gibi görünüyor.. Kendimi yaşayan ölü gibi hissedersem belki tamir olur gönlüm... Evet? Hayret? Beni ne umursayan var, ne de benim için endişe duyan!!! Kaybolsam aramayacaklar neredeyse!!! Öldür öldür... Nereye kadar.. Pekâlâ. Harekete geçelim. Ne leş besleriz, ne de akbaba severiz!!! Kalbimize fırtınalar, şimşekler, yıldırımlar gelsin... İlkbaharlar gelsin Kalbimize, hadi!! Her köşesinde kiraz çiçekleri açsın kalbimizin!! Kilit kelimemiz:"İlkbahar Temizliği" olsun!! Olay budur, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀🍏⭐🔥💛🌻☀️🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Ben öldürmedim, herkes kendisinin katili oldu. Kimisi yaraladı bıraktı, kimisi iyi geldi fakat sonuç olarak hala atan bir kalbim var ve yara bere içinde de olsa her bir izin bir anlamı var gözümde.
Kendi iplerini kendileri çektiler. Ben onları tutmaya çalıştıkça onlar tabureyi kaydırmak için ayrı bir çaba sarfettiler. Çok uğraştım, yoruldum bende bıraktım artık. Bu yüzden hepsi rahmetli oldu.
Yorumları okudum da çoğu kişi şunu yazmış çok kez oldu. bilim her ne kadar bunu savunmasada şöyle bir şey var Bir insan aslında sadece bir kere aşık olur gerçekten sadece bir kere birisini sevebilir daha ötesi yoktur ondan öncekiler o kişi için bir ara iştir sonrakiler ise Aldanış ya da kişinin kendini kandırma çabasıdır. Gerçekten o kişiyle birlikte olanlar evlilik yapanlar çok şanslı her zaman çok mutludur ama yapamayanlar fırsatı kaçıranlar ya da ters tepen ilişkiler olursa yani o doğru kişi içlerinde öldürmek zorunda kalırlarsa hissizleşirler zaten benim çevremde çok var böyle insan en yakın örnek mesela annemle babam isteyerek evlenmemişler bir ay konuşmuşlar sonra kaçmışlar annem başkasını seviyor muş babam başkasına hala da öyle boşandılar zaten iki sene oluyor yani öyle evlilikler mutlaka bitiyor
yine deştin yaramı 😅 oldu olmaz olur mu bir kac sene evvel yüreğimde ilk mezarlik açılışını yaptım...😂simdi guluyorum çünkü mutluyum iyi ki de kalbimde öldürttü kendini simdilerde hatirlasamda bazen öldü gitti iste rahmeti rabbim eyler mi eylemez mi o bilir 😁😂😊
Çok zor oldu çok zorlandım ama bitiyor bitmek zorunda bıraktı. Unuttum bilmiyorum ama hep öyle kalacak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cayır cayır yaktılar beni. O yangını aylarca yaşadım içimde. Çok güvendiğin, çok sevdiğin, hayatının merkezi yaptığın SEVDİĞİN.. Arkanda durmuyor, sana alçaklık lar yapıyor ve kolayca vazgeçiyor. O ettiği süslü sözler, ölürüm, bi terimler.. Hepsinin ve hayatının yalan olduğunu görüyorsun. Bunu hiçbiriniz yaşamayın. Öldürmek için elimden geleni yapıyorum ama yaralıyım ben. Aktif bir volkan gibi sürekli nüksediyor. Çok korkuyorum. Öğlenedek böyle mi olacak?
İnsan kendi kendini öldürürmüş. Tıpkı suyu vermediğinde bir çiçeğin solması gibi. Ben öldürmem kimseyi Yeter ki kimse öldürmesin bendeki kendini. Öldürüyorsa eyvallah der geçerim. Sonuçta ölümlü dünya. Ne bana ne kimseye kalacak.
Evet var 2 gün önce sevgilimle ayrıldık o bi anda herşeyi alt üst eti biliyim güçlü kalmam lazm onsuz yaşamayı öğrenmem lazm bunun için de en önemlisi onu içimde öldürmem lazm 😔
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yoo olmadı, onlar kendilerini yok ettiler gözümde bana bir şey kalmadı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
oldu arada aklima geliyo ama onemli degil benim icin artik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öldüremedigim biri oldu ne olduysa kalbimden gitmiyo
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tabii ki oldu çok sevmek önemli değil. Elbise güzeldir ama senin bedenine fiziğine uygun değildir çöp olur çiçek güzeldir bölgesi ortamı uygun değildir solar
Senin kalbin güzeldir onu içine koyarsın yakışmaz ölür bu kadar.