Kişilik & Karakter Biriyle konuşurken ağzıma bakması sadece benim mi sinirimi bozuyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Gözlerime baksın aq ağzımın içini izliyorlar 🤣 Biriyle konuşurken ağzıma bakması sadece benim mi sinirimi bozuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. ahsha öpüşecek miyiz hayırdır dedim bir ara ben de bir iş arkadaşıma saçmalık 1 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl demek ki doğru iletişim kuramıyorsunuz ağzına bakmak saçma çünkü :D 0 0 Yorumla
Alexander_Great Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ya ağza ya göze bakılır yüze bakılır işte nereye bakılacak başka 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Neden ağzına bakıyor ki dudak hareketlerini takip ediyor 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kimi de saça başa bakar gıcık olurum 😁 1 0 Yorumla
_Orion_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Güzelse demek dudakların 👨 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Her halde ondan 🧚 Yorumla _Orion_ 1 yıl Merak ettim şimdi 😊 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kim bunu yapan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Her iki cinste Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maske tak o zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ahsha öpüşecek miyiz hayırdır dedim bir ara ben de bir iş arkadaşıma saçmalık
demek ki doğru iletişim kuramıyorsunuz ağzına bakmak saçma çünkü :D
Ya ağza ya göze bakılır yüze bakılır işte nereye bakılacak başka
Neden ağzına bakıyor ki dudak hareketlerini takip ediyor
Çok etkileyici konuşuyorsun demekki 😄
Kimi de saça başa bakar gıcık olurum 😁
Harbi ya🤣🤣🤣
Güzelse demek dudakların 👨
Her halde ondan 🧚