Aslında sen çok... bir insansın ifadesinde size söylenen genelde ne oldu? Siz nasıl doldurdunuz kendiniz için?

Ruhun dışavurumu mu, karakterin sekteye uğraması mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında sen çok... bir insansın ifadesinde size söylenen genelde ne oldu? Siz nasıl doldurdunuz kendiniz için?

Ruhun dışavurumu mu, karakterin sekteye uğraması mı?
Aslında dışarıdan baktığında sert biri görür, her an patlayacak bir bomba gibi sanki, ama tanıdıkça sadece o gördüğü şeylerin bir koruma kalkanı olduğunu anlar ve gerçek samimi ve sıcakkanlı kişiyi görür.
Bana bakan, beni değil, kendi içindeki yansımasını görür... Çünkü her insan, dünyayı kendi gözlüğüyle görür..
" Sen çok... bir insansın" ifadesi, çoğu zaman aslında bir beklenti ya da yargıdır, ama ben onu, benim değil, başkalarının sınırlarını zorlamak olarak algılarım...
Kendimi doldurduğum şey ise, sadece yaşadıklarım değil, onlardan öğrendiklerim olur.
Ruhumun dışavurumu, karakterimle şekillenir, ama bazen ikisi de birbirini zorlar... Hayat, bazen o çatışmalarla şekilleniyor, çiçek...
Çok haklısın minişiim 🤌
🤗✨🌹
Görmek istediğine bağlı ama genelde sakin, mesafeli ama çözülmesi gereken bir bilmece gibi duran birini görür. İlk bakışta soğuk sanabilir, ama konuştukça zekâyı, mizahı ve belki de beklenmedik bir sıcaklığı fark eder. Çok şey anlatmadan çok şey hissettiren, mesafeyi korurken bile çekici olmayı bilen biri. Biraz sahiplenici, biraz sorgulayıcı ama her şeyden önce kendi dünyasında sağlam duran biri.
Cevap
2Cevap
Bilmiyorum hiç sorgulamadim.. sormadim da
Soruyu görünce sordun mu kendine?
Sordum da cevabını bulamadım
Olsun bir kez olsun sorduysan geç de olsa cevabın seni bulur, bu benim için yeterli 🌱
hiç bir şey göremez
Neden boşluk mu hakim?
Aslında sen çok sert biri gibi gözükürsün ama tanıyınca hiç de öyle biri değilsin derler
Sert degil soğuk
Bazen sevgi, bazen sakinlik bazen sert biri
Kırılganlık görür
Ne arıyorsa onu
Bencillik gorur kaos gorur
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?