Kimin bir şeyleri çok ya da az gördüğü eskiden önemliydi benim için.. Şimdi bana kimse bir şeyleri çok göremiyor çünkü onlardan istemiyorum ki.. Kendi kendine istediği ortamı sağlayabilmeli insan ve birtakım şeyler gerçekleşmiyor diye de hırpalamamalı kendisini.. Kısacası az beklenti çok huzur demek benim için.. Keyifli akşamlar..
Selam, Bana belki özgürlüğü çok görüyor olabilirler.
Özgürlük derken öyle uçarım kaçarım kimseye hesap vermem anlamında da değil halbuki. Sadece biraz başka insanların fikirlerine çok kulak asmıyorum. Aklıma ne eserse, canım ne isterse onu yapıyorum.
İşlerimi geleneksel yöntemlerle değil kendi bildiğim gibi hallediyorum.
Sonra bana "Sen kimseyi takmıyorsun, hayırsızsın, ayıp ediyorsun." falan diyorlar.
Oysa ayıp olan bir şey yapmıyorum. Sadece biraz özgür ve bağımsız davranıyorum. Keşke biraz da bu açıdan bakabilseler.
Dostluk. Böyle harbi kardeş gibi. İlişki anlamında çok kız oldu hayatımda. Normal muhabbetlik arkadaşlarım da oldu. Ama hiç sağlam bir dost çevrem olmadı. Sadece 1 tane var. Bunu eksiğini hissediyorum.
Ara sıra bencillik etmek istiyorum açıkçası, sürekli anlayışlı ve destekleyen taraf olmak yorucu. Süreklilikteki duruma alıştıkları için ufacık bir bencilliği çok gördükleri oluyor.
Ego kasmak ya da acitasyon için demiyorum ama fazla enerjik ve hep gülen biriyim ve her zaman hayatım güzel gitmiyor bir kez yüzüm asilsa bir sürü laf yiyorum. Galiba bu yönde biraz sıkıntılıyim