Beni egolu, çok bilmiş görenler var... çok sinir bozucu bir durum. Hiç laf anlatma çabasına bile girmiyorum. Bir tane gözlük alacağımm onlara 👓
Uzaktan sana bakanlar, seni nasıl görürler?

Beni egolu, çok bilmiş görenler var... çok sinir bozucu bir durum. Hiç laf anlatma çabasına bile girmiyorum. Bir tane gözlük alacağımm onlara 👓
Uzaktan sana bakanlar, seni nasıl görürler?
Sert mizacım var diyorlar. Bazen de az çok tanıyanlar sana bu iyi gider falan diyorlar. 😃 Arkamdan konuşan var mı bilmiyorum ama egolu diyen olmadı karşımda daha. En son bir yerde gömleğime övgü almıştım. 🤣🤣🤣 Anlamayana laf anlatma çabasına girme kardeşim bence.
Uzun görürler :) Boyum çok uzun olduğundan :)
Şaka bir yana, yorumlara baktığımda genelde çoğu kişiyi uzaktan soğuk, kibirli, kendini beğenmiş vs... şeklinde görüyorlarmış. Ben de bana has bir durum sanıyordum demek ki genel olarak bu böyleymiş ve aynı şekilde tanıdıkça da tam tersi oluyor. Çok kişi itiraf etmiştir sonradan. Ya ben seni ilk gördüğümde şöyle düşündüm böyle düşündüm ama hiç öyle değilmişsin falan. Bilmiyor ki ben de onun için öyle düşünmüştüm :))))
Anlamsız surat, sinirli ve mesafeli olduğumu söylüyorlar. Zamanla tanıdıklarında öyle biri olmadığımı görüyorlar tabiki.
Bu arada konudan bağımsız ama profilinize detaylı bakmamıştım. Gölgeler bana saçınızmış hissi uyandırıyordu. Uzatsanız çok yakışır bence. Okan Bayülgen'in kısa saçlı bi hali vardı o tarzda uzatsanız yakışır.
Evet bu görüşü çok almaya başladım. Uzaktan güzel görünüyor ama bana yakışmaz bence 🙄
Denemeden bilemezsiniz😊
Hislerim yanılmaz kolay kolay 😬 teşekkürler ✨
Saygılar :)
Thank youuu🤗
Rica ederim 🍀✨
Bunu size sormak lazım sizce 😊
Kendi halinde sempatik biri olarak görüyorum çoğunlukla sizi
Teşekkür ederim 😊Ayrıca egolu değilsiniz, kişi kendisinde gördüğünü yansıtır birine egolu yaftası yapılmadan önce yüreğe baksalar
Ben teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 😊
Eig için teşekkür ederim 😊Mi ha reso felice 😊
Rica ederim ✨
Cevap
37Cevap
Soğuk, suratsız, mesafeli, sıkıcı ve tuhaf bulurlar genelde..
Bence bakmayı bilmiyorlar. Swjfk
Bunların hepsi senin Güven sorunun yüzünden. Eğlencel, i içten olduğun belli.
Kendini beğenmiş, kibirli egolu olarak görüyorlarmıs.
Genelde deli olduğumu görürler
Mutlu iyimser nazik ve zeki
Sessiz sakin, becerikli, sinirlenince gözü bir şey görmeyen. Damarıma basılınca pek sesiz kalamıyorum. Sonrada diyorlar bu sessizdi bunun dili içindeymiş diye söylenirken. Ama herkesin de bir sabrı var yani bir seslenme iki seslenme e bende insanım ama sabrımda bir yere kadar.🤷
İnsan bu dünyada yapa yalnızdır. Önemli olan iç dünya huzur ve mutluluk. Her şeyim var ama çok mutlu değilim özlesem. Ama bir gün çok mutlu olmak istiyorum ve olacağım. Acaba kiminle, bana benim hibi biri lazım, diğer tarımı bulmalıyım. Tam yaklaştım diyorum O kaçıyor benden. Belki de haklı… 😌😎
Genellikle dışarıdan çok soğuk, egoist durduğumu söylüyorlar. Halbuki alakam yoktur. Zaten tanıştıktan sonra öyle olmadığımı söyleyen çok fazla kişi oldu.
Soğuk gibi duruyormusum insanlarla iletişim konusunda yorgun hissediyorum önceden diyalog kurmakta iletişime geçmekte zorlanmadım simdiy sanki çenem kilitlenmiş gibi hissediyorum hatta biri bir soru sorduğunda bile vereceğim cevabı fark edilecek derecede geç veriyorum çünkü düşünüyorum kafam bedenimde değil sanki zoraki yaşıyorum
Uzaktan bana bakan yakında da bana bakan ne güzel hayatın var diyor hiç bir şey görüldüğü değil sen ne kadar mutlusun guleryuzlusun derler bana ne iciyorsun derler😂
Peki formül nedir 🙄
Bilmiyorum ve ilgilenmiyorum da. Uzaktan görünen her zaman göz yanılmasıdır, yakına gelen gerçeği görür.
Gözlük verelim verelim.. 😎
Bana da naif sessiz ve biraz mesafelisin diyorlar ama potansiyeli herkesin bilmesine ve görmesine gerek yok diye düşünüyorum ben benim için gözlük vermeyeyim bence 😁
Tamam 😂
Tak gözlükleri tak ben moru sen maviyi 😎
Mavi 👓 Gökyüzünden cennete
Soğukkanlı egoist burnu hava da yakından bakanlar ise tam tersini görür
Uzaktan baya mesafeli görünüyormuşum. E öyle de olmak gerek.
Bazıları çok güler yüzlü sırnaşık
Bazıları da çok egolu küçük dağları ben yarattım olarak görüyorlarms beni 🤔
Güler yüz +💯
✨🎈😬
Beni de çok soğukkanlı, ciddi ve sinirli görüyorlar her zaman. Halbuki öyle değilim. Yüz tipim öyleyse ben ne yapabilirim? İnsanlar çok önyargılı.
Kesinlikle
Sinirli ve kibirli ama dünyanın en minnoş insanı olabilirim.🥺
Soğuk, sessiz bir kadın görürler karşılarında. Gerçekten de öyleyimdir, boş konuşmayı sevemiyorum. Çok çok samimi insanlarla cıvıtabilirim ama diğer herkese böyleyimdir. ama tanıdıkça da kötü yönde şaşırttığımı düşünmüyorum.
Yorgun bitmiş tükenmiş yorulmuş hayattan bezmiş suratı asık
Niye niye?
Dertler bana girmiş diye
Çıkar 😤
Ya sakin ya da soğuk biri olarak görürler aslında tam tersiyim ama duvarlarım var insanlara karşı. Herkese kolay ısınmıyorum yapmacıklığım da yok, sevmediğim insana iyi davranamam yani içimden de gelmez olduğum gibi davranırım
Soğuk , kendini beğenmiş, sessiz , sakin, bunların karışımı şeyler duyuyorum hep ha bazen de sinirli ve aşırı düşünceli de ekleniyor aralarına
Bana da kendini beğenmiş egoist havalı diyip beni genelde ilk gördüklerinde sevmediklerini söylüyorlar ama halbuki öyle değilim sadece mesafeliyim herkesle samimi olmuyorum
Sert olduğumu kavgacı bir tip olduğumu sert bakışlı biri olduğu düşünmüşler ilk tanıştığım insanlar, dışardan bakanlar öyle görüyor.
Tanıyınca sempatik güler yüzlü sıcak kanlı biri olduğumu söylüyorlar
Sakin, güleryüzlü olduğumu söylerler. Sizin durumunuzda ise yargılamak insanların yaptığı en iyi iş. Tanımadan hoş olmayan sözler israf edenler çok.
Ne kadar zeki ne kadar çalışkansın diyorlar ama ben kendimi öyle göremiyorum yorgun ve bitkin hissediyorum güzel bi dinlenesim var tabi bedenen değil ruhen.
Çok tatlı samimi sıcak bi insan ama bir o kadar da mesafeli soğuk, ne yapacağı kestirilmeyen bi insan olduğumu söylerler.
Cok rahat çok akıllı zeki dünya yi umursamayan kendinden çok başkasını. dusunen. tek başına herseyi yapabilen kimseye ihtiyacı olmayan biri söylerler
Altımda 200 işçi ne diyeceğimi sabırsızlıkla beklediği bir yerde çalıştım ama hiçbir zaman egolu bir insan olmadım sorunlarını dinlemeye çözüm bulmaya çalıştım. Yani bu senin nasıl bir insan olmak istediğine bağlı bir şey.
Soğuk, mesafeli, ciddi, sert görüyorlar genelde. Çok da bilerek yaptığım bir şey değil. Samimiyette öyle değilim ama.
Bunu havada, kendini begenmis, kimseyi begenmeyen, ters, soguk, egosu boyundan uzun. Genelde bunlari duydum
Uzaktan beni görenler hayatımın çok güzel olduğunu zengin olduğumu hiç bir şeyi unursamadığımı vb şekilde görüyorlar
Egolu, kendini beğenmiş, kasıntı felan sanıyorlar
Arkadaş uzaktan yakından alakam yoktur bunlarla haberiniz olsun saygılar 😒
Genelde agresif olarak görüyorlar sert biri olarak görüyorlar tanıdıkça dış görünüşümle aynı olmadığımı bana söylerler hep
Herkes farklı bir şey diyor
Bir grup çok soğuk ve egolu durduğumu söylüyor
Bir grupta çok sempatik olduğumu söylüyor
Hic öyle birine benzetmedim seni. Beni de soguk buluyorlarmısss
Soğuk ve ciddi duruyorum ama konuşunca sıcakkanlı olduğumu görüyorlar.
Sessiz az konuşan ama yakına gel, açayım kilitli sandığımı gör neler varmış 😊🐈
Soğuk nevale, duygusuz ve boş kafalı olduğumu düşünüyorlar
burnum havada kendini beğenmiş egolunun tekiymişim ki alakam yok
Soğuk ilgisiz. Perdelerimi kaldırınca kelebek gibi olurum ama
Sinirli diyen var, egoist diyen var , sempatik diyen var..
Tatlı sempatik sevimli ama bı okdr da soğuk bı kız olarak
Ben hep neşeliyim ama içimde birilerine hep kin kusuyorum
Beni kibirli, kendini beğenmiş, çok bilmiş ve sinirli görüyorlar
Neler varmış neler fjdkd
Bir de soğuk kanlı Allahsız biri gibi duruyorum ama bu kısım belki biraz doğru olabilir🤪
Oğlak mı burcun 😬
Yoo aslan ama burçlara inanmam
Bazı özelliklerine inanırım ben 🙄
Ajjsjdjdjjd olabilir bazen tutuyor
Evet 😬
Pozitif neşeli delidolu😁☺️
@FirariHayat müdahale olma arkadaşım lütfen
@FirariHayat soruda ki üyelerin görüşüne karışma demek istiyorum.
@FirariHayat yeni geldim ve şimdi seni oraya gönderiyorum yallah
Kimsenin ne gördüğü önemli değil pek senin nasıl mutlu hissettigin kişiliğin önemli...
Önemli benim kendimi görmem tabii ki.
Sessiz sakin neşeli görürler
Halen yememişsin. Sakin görünen insana dikkat ⚠️
Evde unutmuşum😔 şehir dışındayım eve dönünce artık 🥺
İçimde canlı bomba var haberleri yok
Kendi kendine patlar bu bomba 😃
Patlamaz
Bomba uzmanı değilsen patlar 😎
Son derece uzmanıyım😎
Hadi bakalım 😏
Bakalım 😒
Şu taraftan bak 👉🏻
Okiy
soğuk mesafeli ürkütücü
Niye ürkütücü geliyorsun ya 😃
Ne bileyim.. Kaç kişiden duydum. Sert bi tavrım var sanırım.
Sanırım 🙄
Çok sevmiyorum insanları. Hep sorun sıkıntı
Haklısın...
Kendini bir bk zanneden ukala pislik.
Aynen dedikleri gibiyim 😂
😂😂😂
Çok umursarım ben de onların fikirlerini 😂
Tanıdıklarına, samimiyet duyduklarına dikkat verirsin ancak. Bu da olması gereken bence
Fikirlerini dinlerim tabi ama değişmem.
Değişim olmaz tabi 😬
Bunu bana uzaktan bakanlara sormak lazım
Bakıyorum 👀 Hain
Püü bana
Evet bence de 💦💦💦💦💦
Uzaktan görenler mesut sanıyor.. 😄
sessiz, tatlıya tuzluya karışmayan saf biri olarka genelde ama öyle değilim
Ketum ve sert. Aksine biriyimdir.
Pozitif neşeli görüyorlar genellikle
İyi insan
Mahkeme duvarı😬🖤