Kişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. bılmem. bence kızlar bu konuda cok değişken. kimi kız içinde feminenlik var yani. maskülen erkeğe düşüyor. kimi kız len trend değil. romantik olsun erkek. işte ne bilim şımartsın beni. maço da bu olmaz. ayu olur. hem topluma aileme ne derim. gidip ayı bulmus derler:D
acık soyleyim maco erkek hani biraz savunma gerektiriyor. trend değil. imajı cok iyi değil. zor yani o yüzden. ama romantik erkek kibar beyfendi. her yerde gururla lanse edersin. ahanda benim manita diye. tabi dozajı da bu işin önemli. k sunalın bi filmi vardı öyle. ablamız köy ağasına ayı hanzo diyordu. ama iş adamı da korkak ateş yakmayı onu bunu işte hayata dair şeyleri bilmiyordu. bence maçolar bir kesime hitap ediyor. bi kesimde dillendirmesede içlerini ürpertiyor. belki kendilerine bile itiraf edemiyor kızlar. ama son tahlilde toplum değişti. maço olan erkekte hani ben macoyum diyemez toplumda kolayca. tepki alır. cag dısı algısı olur. ve tam macoda olmaz. illa biraz yumusamıstır. bence su anda arası en iyi seneryo. erkek olarak tek modun olmaması isteniyor. arada tutup kolundan hatunu alıcan sert yapcan. bakıslarınla burada erkek var uleyn dicen:D arada da sandalyesini cekicen restoranda. kapısını acıcan arabadan inerken binerken
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılTabiki romantik. Romantik erkekler, duygularını ifade etme yetenekleri sayesinde ilişkilerde samimiyet ve güven oluşturuyor. Onlar, partnerlerine özel anlar yaratmayı, sürprizler yapmayı ve duygusal destek sunmayı önceliklendiriyor. Bu tür bir yaklaşım, ilişkideki bağı güçlendiriyor ve gerçekten anlamlı bir bağlantı oluşturuyor. Ayrıca, romantik erkekler genellikle empati kurma yeteneğine sahip oldukları için, partnerlerinin hislerini anlama konusunda daha başarılı oluyorlar. Bu da, ilişkideki çatışmaların çözümünü kolaylaştırıyor. Sonuç olarak, romantik bir yaklaşım, sadece aşkı değil, aynı zamanda derin bir dostluğu da beraberinde getiriyor, bu yüzden bence romantik erkekler her zaman daha ilgi çekici.🦋✨
30 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 822 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba
Maço erkekler beni çok güldürür çünkü böyle davranmaları komik ama benim gözümde kıt zekalı gözükür kusura bakmayın fikrim bu yönde yine de herkese saygım sonsuz. Romantik erkekler de bazen sıkıcı oluyor fazla romantiklik iyi değil. Yerini bilen ve aklını kullanan erkek en iyisi. Yerini bilen olması mükemmel hatta
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bugün bu konuyu konuştuk arkadaşlarla da kesinlikle maço erkekler daha çok rağbet görüyor yani romantik erkekleri kızlar sözde seviyor ama uygulamada gelince hiç onlarla sevgili falan olmuyorlar :D
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207,1b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar kötü erkek sever sonra da acı çekerler.
20 Yorumla
1 yılDuruşu yerine göre sert ve maçoysa karşı cinsin elbet ilgisini çeker. Ama kadınlar gözlemlerime göre kendisine biraz serseri (başkasına değil) biraz da kibar erkek seviyor.
42 Yorumla- 1 yıl
👍🏻✨
- 1 yıl
🌷🫶🏻
Gizli Üye(36-45)1 yılMacoluk tek başına yeten bir şey değil. Macolugu gelipte kadınına yaparsa o maça olmaz o bildiğin i.. t serseri olur. Maçosu başkasına sokecek adam. Kendi sozunu dinleten adam olucak zaten kadınlar kendisini güvende tutan dışarıya da burası benim alanım diyen arkejleri seviyor ancak bu hep yanlış anlaşıldı. Kendisine macoluk yapanı sevdiklerini sandılar ama kakası bile yok macolukdan ziyade güçlü olan diyelim. Gerçekten dışarıya gücünü gösteren ama evdekine merhamet eden adamlardan bahsediyoruz ama nedense anlaşılamadı konu. ama anlayan erkelerde az değil.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılMaçoyla romantiği karşılaştırınca şey gibi olmuş, sanki birbirinin karşıtıymış gibi. Maço erkek bnc tarzına göre çok daha göze hoş gelendir, bilmiyorum ben bile romantik değilim, erkek romantik olunca ölü taklidi yapasım geliyor. Maço daha bilindik, kültürümüze daha uygun bir erkek modeli.
30 Yorumla
1 yılKızların maço erkek sevmesinin sebebi "herkese maço ama sadece bana romantik" kafasıyla birlikte olmaları. Böyle şeyler kitaplarda ve filmlerde olur. Hayatımda sadece sevdiği kadına romantiklik yapan sert ve maço adam bir tane bile görmedim. Bence bu zihniyetteki kadınların yoğun terapi seansları eşliğinde varlıklarını sorgulamaya ihtiyaçları var. "Nereden geldim nereye gidiyorum" sorusuna cevap bulmalılar. Gittiğiniz yol akşam 7 haberleri olmasın diye söylüyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı. Kadın psikolojisi şudur bunu ne kadar inkar ederlerse etsinler, durum böyle gelip bizzat şu an 'hayır böyle bi'şey yok' diyen kadına 'bana ilişkilerini say' diyin ama doğru söyleyecek!
Kötü bir erkeği sevip zamanla onu iyi bir adam yapmak istiyorlar. Hali hazırda hem iyi kalpli, kibar, centilmence davranan, ihanet etmeyen birisini istemiyorlar. Siz ona tahta verin o hamur gibi yoğurup ekmek yapacak, ama tabii ki böyle bi'şey olmuyor10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılEvet çünkü daha erkeksiler. Kadınlar onları koruyabileceklerine inandıkları erkeklerden hoşlanır bu da erkeğin ne kadar güçlü göründüğü ile ilgili. Romantik erkekler fazla kibar görünüyor bu da zayıf gibi algı oluşturuyor ki doğruluk payı da var gibi
11 Yorumla- 1 yıl
anlaşılan bu nicki 41'den 70'e götüreceksin.
1 yılHerkesin kendi tercihi ben romantik severim her zaman.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar kendilerini sevenler için değil, onlara hukmedenler için can verirler /Halide Edip Adıvar
Her kadın faşist sever / sylvia plath
Kadınlar seni sen yapan özelliklere aşık olup sonra bu özellikleri senden almaya çalışırlar/ kaybedenler kulübü.
Şiddet Türkiye'de kadınların tercih ettiği bir şey maalesef.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYine önüme geldi soru, kadından nefret ediyorum her seyimle
- Kişilik & Karakter konusunda 508 cevap paylaştı.
1 yılAlfa tarzı erkekleri sever kadınlar.
Alfada olur romantikte olabilir bir erkek.
Ama bu erkek modelini bulmak çok zordur.
Kendini geliştiren erkek her zaman kazanır.30 Yorumla Kesinlikle öyle. Kadınlar romantik adam ister ama maçoluk hoşlarına gider. Ama bu maçoluk kekoluk değil. Ağır, eril enerjisi yüksek, kadınını sahiplenen vs…
30 Yorumla
1 yılAslında Maço zaten kelime anlamıyla birlikte centilmen romantik erkek anlamına geliyor. Fakat bizim lügata nasıl geçtiyse maço erkek deyince böyle vurdu kırdılı kaba saba insanlar geliyor akla.
30 Yorumla
1 yılMaço seviyorum diyen kadınların bir akşam haberlerinde "Yine bir kadın cinayeti" başlığı altına konu olmalı yüksek ihtimaldır. Ama gelin görün ki kızlarımız hiç akıllanmıyor. Neyse tencere yuvarlanıp kapağını bulur her zaman.
16 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kızlar Romantik erkeğim daha çok sever 😅 bunu bir kız olarak sende bilirsin
14 Yorumla- 1 yıl
Fazla romantik sevmem ben 😅
- 1 yıl
Fazlası itici tabii ki ikisinin ortası olmalı 😅
1 yılNeye göre maço mesela?
Sevgilisine karısına karşı mı, dışarıya karşımı?
Bana göre hayatındaki kadına karşı romantik daha dikkatli olması gerekiyor ama o kadın içinde kendini feda edebilecek kadar gözü kara olması gerekiyor, asarım keserim tehlikeliyim ayakları çok cringe geliyor yanındaki kadın kendini güvende ve dokunulmaz hissediyorsa olay budur.
21 Yorumla- 1 yıl
Dışarıya maço olmalı tabiki
1 yılMaço erkeklerin çoğu kadın yalakası , beta , meriç tiplere dönüşmüş. Alayı mal. Hiçbirini sevmiyorum. Bir erkek romantik olmak zorunda da değil. Herhangi bir kalıpta olmak zorunda değiliz
10 YorumlaMaco erkekler ilk bakışta daha çekici gelebilirler ama romantik erkekler de çok tatlidirlar. Mantıklı ve ileriye dönük düşününce romantik olanlar daha tercih edilesi.
10 Yorumla
1 yılBenim gördüğüm genelde ikisinden de biraz biraz olduğunda kadınlar daha mutlu ne selami gibi erkekler ne de haluk gibi ortası olduğunda hep ilişkide mutlu olduklarını gördüm.
10 YorumlaBenim ex ya bir erkeğin olması gerektiğinin tam kıvamıydı ilk tanıştığımızda bir maçoluk bir maçoluk kasıntı kasıntı hareketler tanıyınca içinden tatlı bir adam çıkmıştı ahdhhd ama sonra ara ara yine o maçoluk geri geliyodu ayy çok iyi adamdı ya hsjs
10 Yorumla
1 yılMaço olucan arada da romantizm bebek gibi sev düşman gibi çak mutluluğun sırrı bu sen kadını düz nefes etmezsen tüm nefesini bi sonraki sekse kadar car car car çenesini dinlersin herşeyin bi dozu var
10 YorumlaAyy evvet 😌 💅🏻 laço ve maço erkek sevdiğim dedikoduları doğrudur 💅🏻
10 YorumlaBüyümeyen kızlar maço erkek sever. Sevdikleri maço erkekler, kendileri zamanla olgunlaştıkça işkence gibi gelir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılHer ikisi de fazla olursa sıkar gerektiği yerde romantik olmalı gerektiği yerde gerçekten o erkekliği sergilemeli maço olmalı bence
11 Yorumla Maço romantik karışımı. Tadindan yenmez. Ama illa ikisinden biri olacaksa uzun evlilik için romantik erkek tercih ederim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet çok sahiplenici ama romantikler gibi süslü cümleler kuramazlar ama onun tek bir kılı için herşeyi yakar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türk kızı maço efendi anlamaz. Her elini masaya vurana adam muamelesi yapar o el ona bir gün uğradığı zaman mağdura yatar.
10 Yorumla
1 yılMaço erkek ilk başta çekici geliyo. Uzun vadede maço insan çekilmez, herşeye karışır 😀. Bütünüyle hakim ve sahip olmak ister 😀. Cringe 😑🤧
10 Yorumla
1 yılBana höre romantik ve sert erkekler daha çekici geliyor 🥂
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alakası yok. Bence diziler sizlere empoze ediyor bu duyguları. Sonra müge anlıda görüyoruz hem cinslerinizi.
10 YorumlaBence denge olmalı yeri gelince maço yeri gelince de romantik olmalı erkekler 🤷♀️
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılHer şeyi yerine göre davranan erkek ilgi çekicidir yeri gelir maço olur yeri gelir romantik
10 Yorumla
1 yılErgenlik maço sevmekle yetişkinlik romantik erkeği sevmekle başlar
10 YorumlaBana göre Maço daha ilgi çekici geliyor ya dobra durisu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır kim demiş romantik, sevecen, herkese soğuk bana sıcak olan sevdiceğim daha çekici
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılMaço erkek sevgisi var bu ülkede kısmen, ilgi çekici midir bilemem ama benlik bir şey değil
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılRomantik erkek prenses erkeklere döndü artık. Maço ideal.
10 Yorumla
1 yılMaço mu aman uzak kalsın odun bildiğin onlar hiç bişe yapmıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılDaha ilgi çekicidir, ama şiddet uygulamayan maço erkekler makbuldür
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılÜlke olarak ikiye bölünmüş durumdayız bu konuda. Bir taraf muhakkak daha ağır basar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Maço erkek sevmem ilgimi çekmez , kaba oluyorlar genelinde.
10 Yorumlahayır her an her an diken üstü geliyorsa bana bana uğramadan gitmeye devam edebilir itici
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimi kadına göre öyledir belki ama duruma göre değişiyor o mevzu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yerine göre davransın davransında romantik bi adım öndedir öyle birine ihtiyacım var…
10 YorumlaKişiye göre değişik ben ne fazla ne fazla maço ne fazla yılışık isterim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılRomantik erkeğe mavi boncuk verip maço erkeğe ıslanır kadın cinsi...
12 Yorumla- 1 yıl
Romantik erkeğin kadınlar için cinsel cazibesi pek yok. Kadınlar onlarla ancak ilgi açlığını giderirler... Romantik erkek duygusal olarak sömürülür, o kadar.
- 1 yıl
Romantik erkek masal prensesi gibi hissettirse de, kadınlığınızı hissettirecek olan eril erkektir. Maço erkekle eril erkeği karıştırmayın. Maço erkek yüzde 90 ihtimalle sorunlu, arızalı erkektir. Çocukluktan gelen travmaları vardır.
Gizli Üye(30-35)1 yılTürk kızları için evet. Maalesef anlamıyorum ilkel genlerimizdeki en hatalı kodlardan sanırım.
10 YorumlaKızlar daha çok bir tehdit anında koruyabilecek erkeklere çekiliyorlar. E çoğu hemcinslerim de biraz daha irade görünüş ve metal olarak artık bunlardan yoksun oldukları için de meydan tam kanka kalıyor
10 Yorumla
1 yılErkek dediğin maço olur sert olur öyle yumuşak kibar nonoş olmaz sert olur kadını itaatsizlik yaptığında cezalandırmasını bilecek kadında itaatkar olup erkeğinin sözünden çıkmamayı bilecek herkes yerini bilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın iyi adamın düşmanı, doğruların gıcığı, güzellerin kıskancıdır. Kadın kötülerin dostu, zalimlerin hayranı, kötülerin geyşasıdır. Kadın budur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılEvet ilgi çekicidir.
Konuşması, duruşu değişirse romantik erkeklerden 1-0 geride kalır. 🌸
10 Yorumla Kadınlar romantik istədiyini söyler ama maço sevər haklılarda maço erkek cesur, korumacı, yeri geldiğinde yumruklarıyla konuşa bilən bir tipdir, erkek dediyin öyle olmalı bence bende öyleyim çünki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
s 1 yılBu hayatta en sevmediğim erkek tipi maço erkektir. Romantik, centilmen, saygılı bir erkek her zaman kazanır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır ben nazik olmasını isterim. Herhalde dayak yedikten sonra kızların aklı başına geliyor ama maçoluk öyle sandığınız gibi değil
11 Yorumla- 1 yıl
Aferin
1 yılDengeli olsun , herşeyden ayarında olsun fazlası zarar herşeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır kesinlikle romantik erkek daha iyi ya nazik olurlar en azından
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Kotuler daima kazanır iyiler benim gibi kaybetmeye mahkumdur ..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılyani bi tik ya ahshahsh
ben hic romantizm sevmiyorum spontane seyleri seviyorum10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılMaço denince odundan ve sığırdan halliceyi kastetmiyorsak evet maço tercihtir😂👍🏻
10 Yorumla
1 yılMaalesef kızlarımız Maço erkekleri daha çekici buluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım