Selam, merhaba, güle güle. Maço erkekler, romantik erkeklerden daha mı çok ilgi görür?

#inci
Selam, merhaba, güle güle. Maço erkekler, romantik erkeklerden daha mı çok ilgi görür?

#inci
İsim gereği çok fazla kadınla muhatap oluyorum maalesef bu bir gerçek bazı kadınlar çok iyi bir kariyer ve çok iyi imkanlara sahip olmasına rağmen bu tarz adamları hayatlarına alıp sonrasında pişmanlık duyuyorlar.
Kadın cinayetlerinde hep bak o kadına kıyan ruh hastalarının tiplerinde alayı nursuz ve serseri tipli nadirdir öyle düzgün tipli olan. Bizzat çevremde de var arkadaşlarım adam maço, apaçi arası bir şey kıza küfür ediyor, kıskanınca dövüyor ayrılmak için neyi bekliyorsun diyorum onsuz yaşayamam diyor. Bu tarz tiplere çekilenleri de sağlıklı bulmuyorum. Romantik, centilmen ve iyi erkekler her zaman bir adım öndedir benim için ve ayrıca çok konuşan erkek sevmem erkeğin az ve öz konuşanı makbuldür.
Hayır. Yerine göre davranmayı bilen erkek ilgi görür benim için.. Yani tekdüze maço erkek de sevmem, yumuş yumuş romantik erkek de istemem bayar..
Teşekkürler İnci ✨️
Rica ederim🖤
Tamamen sansalyonel haberdir
Ama serseri tarzı erkeklere ilgileri hala vardır ve bunu kabul ediyorlar yanlış serseri erkekle maço erkek farklı tiptedir. Karıştırmayın peki söz serseri erkekte mi daha çok azarsiniz yoksa takım elbiseli romantik essektemi daha çok azarsiniz açık olun lutfen. Hangisi daha seksi?
Sıkıntı yok ikisi de mevcut misal otur ulaan oturduğun yere gönlümün süruru 😂 manyak ettiniz insanları artık manyakkk
Cevap
34Cevap
Yerine göre ya ruhu doyurmak da lazım ait hissetmek de lazım.. Ama bunlardan daha fazla önem arzeden bir şey var bence o da oturmayı kalkmayı da bilsinler bize bir de oturtmayı öğrettirmekle uğraştırtmasınlar 😂 anasının öğretemediğine ben mi öğreteceğim 🤭
Kadınlar yaşamaları boyunca olumsuz yaşamı olumsuz insanı daha çok severler bir kaç istisna hariç ben günümüz yaşantısında hergun şahit olup görüyorum kadınların nasıl olumsuzluklara katlandığını daha çok değer verdiğini kızın yanında ki erkeğe bakıyorum keko aklı kıt erkek zaten otamatikmen anlaşılıyor kadının olumsuz yaşam biçimi ni ne kadar çok sevdiği
Değer vermeyen insan yerine koymayan daha fazla değer görür bu net bir gerçek 😇
Seven sevilmiyor yanarım ona yanarım 😃
Hep öyle zaten resmen evrenin sırrı 😂
⭐ Romantik erkek şeker gibi, maço erkek tuz gibi. İkisinin de dozunda olduğu yemeğin lezzeti farklıdır, yemelere doyulmaz. Nerede nasıl davranacağını fiziksel ve ruhsal anlamda iyi bilip ayıreden erkek tercihe şayan olmalı. Asıl istenilen erkek budur bence ⭐
Kadınlar genelde romantik erkeklere minnet, maço tipli erkeklere ise arzu duyarlar. Bir kadının bir erkeğe minnet duyması hiç iyi bir şey değildir.
Vallahi romantizmin de bir ölçütü var. Günün her saatinde aşk mesajları yazan ve kafası hoş olan bir erkeği hangi kadın pek ciddiye alır ki? Fazla tatlılık da dokunur.
Yer yer romantik olmak çok yakışıyor erkeğe.
Erkek olmanın doğasına uygun kalırken kibarlığı elden bırakmamak en ideali.
Kadınlar gercekten maço seviyor:) ilginçtir bu her ne kadar orada burada efendi istiyoruz desede yalan çünkü heyecan istiyorlar efendi erkek sıkıcı.
Gonuşma lon
ilgi gösterene göre değişir, içinde insanlık merhamet saygı anlayış yoksa maço erkek romantik erkek hepsi boştur.
maço erkek tanımı neden bu ülkede odun olarak algılanıyor acaba
Maço adam candır...
Hiç hoşlanmam açıkçası. Ben ince düşünceli insan severim.
Tr de öyle bir durum var sanırım. Kadınlara daha erkeksi geliyor olabilir
genel olarak bilmiyorum ama bana göre romantik erkekler ilgi görmeli
Hem maço hem romantik olsak olmuyormu ikisi bir arada 🙄
Evet ya. Maço erkek ne ya allah aşkına. Ben hanımcı erkek severim 💅🏻
Romantik erkekler bir yerden sonra çok feminenlesiyor devamında kadınları bunalta biliyor ancak maço erkekler öyle mi beklenti bu tip kişilerden düşük olduğu için ne yapsalar romantik olarak daha cazip gelebiliyor
Delikanlı adam gibi adam erkekler ilgi görür yolundan sözünden çıkmayanlar ilgi görür bir kadına nasıl dokunması gerektiğini bilen erkekler ilgi görür size erkekliği öğretecek ne vaktim ne zamanım var.
Genelde maalesef öyle. Çoğu hemcinsim kısıtlamayı kıskançlıkla karıştırdığı gibi maçoluğu da karıştırıyor bence. Fazla romantizm seven biri değilim, hiç olmadım. Bu iki bakış, tavır tek başına veya aşırı oldukları sürece ilgi görmez bende.
Kişiye göre değişiyor sanırım.
Erkekliğin baskinligini hissetiren romantik erkekler diyelim ona. Uç noktalarda olan sümüklüler ile öküzler değil. 😂
Kıskançlık ve kısıtlamaları ilgi, romantikliği kılıbıklık zanneden kızlar için bu doğru evet.
Aşırı romantik te olmasın aşırı maço da ortası olsun dışarda maço sevdiği ile başbaşa iken romantik
kadınlar abartı olmayan maçoluğu severler. kadını koruyacak ama ona şiddet uygulamayacak, kıskandığını belli edecek ama kadını fazla kısıtlamayacak.
Maço erkolar kapatılsın lutfen🥲🤭
Aklı başında kadın maço erkek istemez.
Kadını tersleyen maço erkek daha çok ilgi görür
Romantik erkek var mı😊
Hayır yerine göre davransın
Hem Maçoyum Hem Romantik 🤔
Bence öyle bir kategori yok
Belki bir tık daha fazla ilgi görebilir evet.
Yok canım kim dedi onu
Yerine göre davranmak çok zor olmamalı ya
İkisinin ortası iyidir
Evet kızlarımız öyle seviyor.
Maalesef galiba evet...
daha çok ilgi görüyor gibi
Hem romantik hemde maço olsa nasıl olur. 🤔
Ortası olan adam iyidir
Serseri erkekler daha çok ilgi görüyor.
Romantik ama hafif maço esintisi olan diyeyim
Bence maço, kadınlara kötü davranan, bağırıp çağıran olmalı.
Romantik maçolar demi
Romantik dururken dağ ayısını kim sevsin
Maço erkeklerden bir halt olmaz. Romantik erkek en iyisidir. Sevdiğini düşünür
Maço erkek gün sonunda kazanır
E hâliyle, tabi..
Maço iyidir!
Evet öyle
Maalesef türk kızı 🥳
Genel anlamda evet
Romantik olunca dişil enerjin mi yüksek diyorlar
Ben erkek sevmiyorum 😂
Örnek Hercai Miran