Kıskanç, sahiplenen, sert bir erkek modeli, romantik, hassas bir erkeğe göre daha mı çekici gelir?

Kıskanç, sahiplenen, sert bir erkek modeli, romantik, hassas bir erkeğe göre daha mı çekici gelir?

Türk kızından bahsediyorsak eğer maalesef ki maço erkek yani sert erkek severler. yani kadına kötü davranan ya da kadına her istediğini yaptıran erekleri severler ama ben kesinlikle hanımcıyım yani maço değilim sevdiğim kadına çok değer veririm kendi isteklerimi değil sevdiğim kadının isteklerini ön planda tutarım her zaman için ama işte kadınlar böyle erkekleri pek istemezler ama yine de Sonuç olarak, kadınların hangi tür erkeği çekici bulacağı kişiden kişiye değişir. Bazı kadınlar, maço erkekleri tercih ederken, diğer kadınlar romantik erkekleri tercih edebilirler. Bununla birlikte, bazı araştırmalar, kadınların, hem maço hem de romantik özelliklere sahip olan erkekleri daha çekici bulduğunu göstermektedir. Bu erkekler, genellikle "tam paket" olarak kabul edilirler. Eğer bir erkek, kadınların gözünde daha çekici olmak istiyorsa, hem maço hem de romantik özellikleri sergilemelidir. Bu, fiziksel olarak güçlü ve kendinden emin olmanın yanı sıra, şefkatli ve anlayışlı olmayı da gerektirir.
Barış aslında yanlış bilinen bir gerçek var. Sert erkek, kadına kötü davranan, her dediğini yaptıran demek değil. Öyle olana biz maganda diyoruz ve uzak duruyoruz 😅 tatlı sert diyebileceğimiz tarzda erkek tatlı olabiliyor
Yok haklısın zaten ben kötü olanlar için demiştim :D yoksa her sert olan zarar verecek diye bir şey yok mesela baskın sert kızlarda var ama yeri gelince duygusal oluyorlar.
Serseriler diyelim.
Aynen öyle ama romantik serseriler de hep harcanan taraf oluyor barış ne yazık ki 😄
Romantik serseri olmaz :D
Biraz olsa güzel olurdu sanki 😅
Hayır olmazdı 😂
Saf romantik sıkıcı oluyor biraz hareket lazım 😆
Gerçi bende sert kızlardan hoşlanıyorum mesela 😅
Neden hoşlanıyorsun sert kızlardan mesela😂 bizi de anlamış olman lazım
Telefonumun şarjı bitiyor 😂😂
Bahanelerle gelme bana git şarja tak öyle gel 🤣🤣🤣
🤣🤣 sert ve baskın kız daha eğlenceli oluyor o yüzden, ama kesinlikle duygusal da olmalı.
Bizim için de aynı yani odun olmasın ama eğlenelim biraz da ağırlığını hissedelim yeter 😊
Herkesin kendi düşüncesi tabi umarım gönlüne göre birini bulursun ☺️✨
Teşekkür ederim umarım sende bulursun en sertinden 😂🧚
Teşekkür ederimm 😂🧚♀️😊
Merhaba,
Maço erkek romantik erkeğe göre daha çekici filan değildir. Çok da saçma buluyorum. Bende kıskancım sahiplenir ait olurum, çocuk gibi saf ve masum severim adam gibi sahip çıkar korur kollarım..
Tek düze insanları sevmiyorum. Monotonluk sebebidir. Ben mesela deli dolu çocuksu çılgın hiperaktif duygusal romantik ormantik egzotik adrenalin tutkunuyum ki daha nicesi de var. Benden her bok olur, çünkü bombokum. Elimden ne uçan ne de kaçan kurtulur..
15. Saniye de temsili ben! 😅
Herşeyden var sende 😂
Evet var valla 😅 Serseri yazmayı unutmuşum her şeye maydanoz olur müdahale ederim semtin abilerindenim 😅Tersim pistir 😅
Sen Bi de benim tersini gör. Ya da görme 😅
Görmek istemem zati ters yapma bana 😅 Birlikte ters olalım ona buna sjsjs
Bak o olur ksjsdk
Olsun 😅
Bence ikisinden de olmalı bir erkekte yeri gelince maço yeri gelince tabiki bana romantik 😍
Az romantik olsun fazlası sıkıyor 😆
Tabi sadece bana bana bana 😍
Bana bana 😂 https://youtu.be/_YsL2ef9CLI
Rica ederim 🧚🌸
Romantik bayıyor, maço sıkıyor bana zeki erkek çekici geliyor.
Beyin kıvrımları fazla olanlar evet❤️
Cevap
17Cevap
Romantik erkeği hiçbir şeye değişmem
Kadınlar ne ister bilinmez, her kadının tarzı ve talebi bambaşka. Tıpkı erkeklerin de bambaşka olduğu gibi. Eminim maço erkeği daha çekici bulan da, romantik erkeği daha çekici bulan da vardır mutlaka.
Erkeğin bir duruşu olması gerekiyor. Yeri gelecek romantik olacak yeri gelecek tavrını ortaya koyacak. Sürekli romantik gezen erkekler bence sıkıcı olur.
Asla maço erkek sevmiyorum. Bana göre maço erkek, sıkan, daraltan, göz hapsine alan, kıskançlığı sevgi sanan, kendini kadından üstün gören berbat bir şey ve ben romantik, zarif erkekleri severim
Üstün kimmiş ona öğretiriz. Bende o tarz erkekleri kendine getirmeyi seviyorum
Karşıt cinsin ne zaman ne isteyeceği belirsiz. Hemcinsimin nöronları yanık bu yüzden. 😁
Sizin çok belli ya sanki jsjjs
Bizim cinste tek bir düşünce var. Mesela konu kalemse bu yazar der hemcinsim ama karşıt cins o kalemi alır şiir de yazar makale de oooo 😃 nöromlarımız yanıyor sonra... 🤣🤣🤣
Zekanız yetmiyor diyebilir miyiz 😅 biz şeytanız birazcık
Şeytan olduğunuzu biliyoruz. 😃 Onun zeka ile alakası yok. Konuyu kendinizce lastik gibi uzatmayı seversiniz. 😁
Bu da zeka gerektirir 😏
Tamam kızma. 🤔
İyi tamam sakinim şu an 😂
Tamam şampiyon. 🤣🤣🤣
Kadınlar doları görünce maço miço tanımaz aman aşkım moduna girerler
hoş geldin önyargı
Biz böyle gördük önyargılar kırılsa keşke
Maço erkek =kaba, anlayışsız, fazla kısıtlayıcı ve kendini bi bok sananlardır.
Yaani romantik erkekler dururken böyle birilerinden hoşlanmak sadece zaman kaybı
Maço erkek = kızılcık şerbeti fatihtir günün sonunda elin oruppusuyla aldatır
Kısaca maço erkekten bi bok olmaz
dur bakalım test edelim gel bakalım şuraya ülen
https://www.youtube.com/embed/Rirp_qhGJ0YYazdığın hepsi var ben noluyroum maço prens mi sjsjsbs
Maço prens djjdjf
Dilleri tam tersini söylese de içten içe kadınlar sert erkek ister. Çünkü kadın elde etme ile edememe arasında ki çizgide heyecanlanır
Maço erkeği değil, romantik erkeğide değil, serseri olanı seviyorlar macera yaşatıyorya kaldırımlarda süründüre süründüre 😂
Kezbansa evet
https://youtu.be/aAI9QDxAAb4Maço falan sevmiyorum. Sevgilim kıskanç bu yüzden ayrılık eşiğine geldik iyice soğudum. En iyisi anlayışlı seven değer veren ego yapmayan erkektir
Hayır romantik hassas olan varsa ben alayım hiç uğraşamam sertliğiyle egosuyla gururuyla
Yerine göre ikisini de olan erkekleri çekici buluyorum ben 😄
Hayır, itici buluyorum. Kaba saba erkeklerden hoşlanmam.
Size sormalı, mesela sen hangi tip erkeği daha çok beğenirsin
Kadınların önüne dünyayı koysan niye yanıma koymadın derler
Onlar ne istediklerini kendileri de bilmiyor
İkisi birden deneyimlerime göre tabiki kızlar daha iyi bilir sonuçta kızları anlamak çok zor.
Kadınların ne istediğini bir Allah bilir
Genelde öyle oluyor
nerede hangisi olacağını bilen erkek
Romantik olsun.. ben öküz sevmiyorum 😃
Maço erkek sevmiyorum
Bulanlar var ya. Çok saçma geliyor bana
fotoğraftaki gibi olmasında
Hayır maço erkekler çok itici...
Dışarıya maço bana romantik maço
maço erkekler hiçbi şekilde çekici gelmez
İkisini de çekici bulmuyorum.
maalesef