Duygularını açıp reddedildikten sonra o kişi sana ''ben seni arkadaş olarak görüyorum'' dese arkadaşlık ilişkinize devam eder misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Duygularını açıp reddedildikten sonra o kişi sana ''ben seni arkadaş olarak görüyorum'' dese arkadaşlık ilişkinize devam eder misiniz?
Ayrılmanın kibarca halidir. Bu gibi durumlar parmağın kangren olduğunu gösteririr. Ancak o parmağı keserek kurtarırsın kendini. Özetle anlatmak gerekirse ayrıldığın kişiyle dost kalınca acı çekeceksin. Zamanla bir bakmışsın uzaklaşmış olacak. Diyelim olmadı yeni biri hayatına girince acı verecek. Bu acıyı yaşamamak için kangren olan kolu kesmek lazım dedim.
Devam etmemek gerekir. Duyguların yoğun olduğu biri ile arkadaşlık olmaz. Kendine engel olamazsin. Çünkü sen onu sevgili adayı olarak görmeye devam edeceksin. Böyle birinden kesinlikle uzaklaşmak, iletişimi kesmek o kişi açısından en doğru olan olacak.
Ancak ufak düzeyde bir ilgi ve duygu durumu varsa hiç bir şey olmaz. Arkadaşta olunabilir.
O arkadaşlık çoktan bitmiş ve yerini başka şeylere bırakmıştır bence
Arkadaşlığa devam edermisin derken? biraz garip çünki, bunu bana demesi için ona ilgi duymam gerek. İlgi duyduğum insanla da arkadaşlık ilişkisi kurmam en başından. Arkadaş olduğumuz döndemde hoşladıysam, direkt söylerim, zaten bende o saaten sonra arkadaş kalmak istemezdim.
Cevap
22Cevap
Hayır etmem
Bu sözü duyuyorsam kesin hislerim vardır. Ki bu bana göre değil ama diyelimki hislerimi dile getirdigim için soylemistir. E Bende arkadas olmak istemem. Teşekkür eder benim arkadaşa ihtiyacım yok der görüşmek istemedigimi dile getirir baska bir hikayeye yelken acardım
Bu bir uyarı işareti. Muhtemelen ben çoktan arkadaşlık sınırını kafamda aşmışımdır. O yüzden normal bir şekilde arkadaş olarak yaklaşmak kolay olmaz.
Arkadaş olarak yoluma devam edeceklerim arasında bu tarz yaklaşım olmazdı.
Arkadaş olarak görüyorum demek sen kenarda dur belki lazım olursun ama aslında ilgim yok demek
Elim tutulup gözümün içine bakılırken aldığım çıkma teklifine arkadaşken iyiyiz ya dediğim oldu 😂 ama evrilesi varsa illa ki evriliyor
Daha açılmadan önce ne cevap vereceğini tahmin edebiliyorum artık. O yüzden bu sonuçla karşılaşmıyorum
Bir şeyler kopar belki hircinlasirim sonra dayanamam keserim belki sallamam unutmaya çalışırım soğurum
Erkek ile kız arkadaş kalamaz bu malca bir düşünce kim bulduysa bunu sapıklık vardır onda
Ederim. Kendi sınırlarımı zorlamayı severim. Duygu durum kontrolü için bulunmaz fırsat 😄
Ederim ama mesafe koyarım yoksa unutamam hiçbir şey olmamış gibi gezmeye devam etmem yani
Arkadaş gözüyle bakmadığın biriyle reddedilince nasıl arkadaş kalabilirsin ki
Edemem sanırım, hiç başıma gelmedi bilmiyorum ne yapacağımı
Zaten şakaydı derim 🤪. Rezil olduktan sonra arkadaşlığa devam 😅
Etmem çünkü seviyorsam asla arkadaş olarak bakamam böyle davranmaya çalışmak bana zarar verir
bir şey hissediyorsam başka arkadaş olacak kişi mi yok onu hayatımda istemezdim etik gelmiyor bana…
Bir cümle ama ile başlıyorsa ondan sonraki yargının hiçbi hükmü yoktur😉
Ederim kendi bilir kimseyi zorlamam bende onu dünya âhiret kanki bildim gitti 😂🤣
Erkek ve kiz arkadaş olamaz ya flört olabilir ya da olamaz gördüğümüz evli insanların yarısı zamanında kankalardı üzgünüm bu bir gerçek..
senin ben gözüne söveyim diyip çakarım bitane asdfa
Bilmiyorum bu benim için çok değerli biriyse devam edebilirim
Evet ederim belkide yeri ve zamanı değildir
hayir hayatinda mutluluklar diler cikarim hayatindan olması gereken bu?
Ederim ama sonra başka birinden hoşlandığım zaman gider ona anlatırım alırım intikamımı
O an biter her şey
Denenmiştir ve onaylanmamıştır 😃
Bitmiştir her şey o an
Zor olur ama devam edilir
Etmemek daha sağlıklı
yok edemem yapamam ben
Arkadaş kalamıyorum maalesef
Hayır asla devam etmem
Ederim belki bigün fırsatını bulursam affetmem ama
O arkadaşlık itiraf yapıldığı an bitmiştir zaten
Arkadaşda olmam
Ederdim 😈