Sevenin dili nasıldır! Seven insan davranışını analiz edebiliyor musun?

Evet bu konu da biraz farkındalık yaratmak istedim belki de insanlara bakış açınız farklılık kazanır, mesele sadece duygusal değil...

Dilim döndüğü kadar kendi açımdan ele alacağım, eksikler gedikler varsa olduğu gibi kabul et eleştirme! Aslanı kükretme!

Oku geç!👊

Şaka tabi ki eksikleri gedikleri birlikte doldurmak güzeldir...

• Sana değer veren insanlar, en sessiz anlarını bile anlamlandırır. Onlarla zaman geçirmek yük değil, bir rahatlamadır. Hayatın sert köşelerini yumuşatır, sana ayna tutar ve seni, sana hatırlatır. Böyle insanlara sıkı sıkıya sarıl; çünkü gerçek değer, onların varlığında gizlidir!

Seven biri her türlü ortamda her türlü şartta koruma içgüdüsüyle hareket eder...

Bu altın kuraldır sahtesiyle gerçeğini ayırt edebilmeniz çok basittir...

• her türlü şartta, gelişigüzel olarak gelişen bir duygu patlamasıdır...

Bunu yaparken de aslında tek bir amacı vardır?

Hayata karşı daha güçlü olmasını istemektedir!

her türlü tehlikeye karşı mental olarak hazırlıklı olmasını ister!

Kullandığı dil eleştirsel bir dil olduğu için birçok yanlış anlaşılmalara yol açar, bu durumda kadının sert kabuğu rendeye gelmez ve erkeğin kendini tam olarak var etmesine izin vermez!

Kişisel bir saldırı yoktur aslında amaç sadece korumadır...

Kıymet veren insanlar, sizinle muhabbet halindeyken sizi sadece kulaklarıyla dinlemezler.

Ruhunuzu da bilinçaltınızı da yani size dair ne varsa canı gönülden dinlerler!

• Bunu hissettiğinizde bir daha asla böyle bir hazzı alamayacaksınız, her türlü sohbetin yavanlığı karşısında sahte gülücükler, sahte samimiyetler sergileseniz bile ruhunuz asla tatmin olmayacaktır!

Amaç şu anki ruh halinizden hayatınıza dair yaşadığınız olayları gözlemlerken eksik olan bir yeriniz olduğunda tamamlama ihtiyacıdır, yani bir nevi yol göstermektir ya da öğretmek...

Bu erkeğin fıtratına en uygun olan davranış şeklidir çünkü doğuştan gelen bir açlık vardır bundan mahrum olan adamlar bana göre adam bile değildir...

Geniş mezhepli insanların Özgürlük naraları attığı G. v. t. Kısaltmasının özeti tam olarak şudur: Güzel vakit geçirelim, transparan gecelikle her göze hitap etsen de olur ben sadece alacağım zevkin peşindeyim!!

Analiz yapmayı insanları gözlemlemeyi çok severim.

Dört dörtlüyüm, asla yanlış yapmıyorum ya da eleştirdiğim hiçbir konunun başrolündeyim asla demiyorum!

Evet yanlış yapıyorum evet beşerim ve bol bol şaşıyorum...

Mantıksız olan hiçbir düşüncenin peşinden koşmuyorum ya da diretmiyorum...

Hayatına dahil olduğum insanların ya da hayatıma dahil olan insanların hayata karşı daha dik bir duruş sergilemelerini istiyorum, benim kıymet verme şeklim kesinlikle bu çünkü sadece kıymet verdiğim insanların hayatına müdahil oluyorum...

Gözlemlemek, davranışlar üzerinde analiz yapmak sadece verilen değerle alakalı..

Hayatımdaki dostlarım, arkadaşlarımın ya da en yakın çevremin her daim tehlikelere karşı savunmasız yanları varsa bunları görmek istiyorum, eleştirsel ve zihinsel yönden bunu onlara aktarmayı görev gibi görüyorum!

Bu içgüdüsel olarak açığa çıkan, sadece değer verdiğin insanların herhangi bir tehlikeye karşı savunmasız kalmalarını engelleme ihtiyacıdır...

• Bu olmadığı zaman ki bunu özellikle belirtmek istiyorum, hiçbir zaman hayatında var olmadın demektir...

En derin duygular bazen de en basit olayların içinde gizlidir doğru bakmayı bilenler daima doğru insanlarla birlikte kalacaklardır...

Hayatınıza giren, sizi düşünen özel insanları kaybettiğiniz zaman aslında ne kaybettinizi daha iyi anlayacaksınız...

O nedenle kaybetmeyin sıkıcı sarılın derim...

Sevgiyle özlemle sağlıcakla kalın foryou'dan herkese 🍫 🍫 🍫 🍫

Aman dikkat 😈