Kişinin imajını ortaya koymasını, özgüvenini karşısındaki bireye ya da topluma hissettirmesini sağlar ve aynı zamanda beden dili kişinin empat duygusunu yükseltebilir.

Kişinin imajını ortaya koymasını, özgüvenini karşısındaki bireye ya da topluma hissettirmesini sağlar ve aynı zamanda beden dili kişinin empat duygusunu yükseltebilir.
Bu tarz beden dili ifadelerini çeşitli kişisel gelişim kurslarında gösterdiler fakat hangi birini uyguluyorum bilemem sonuçta özel olarak tasarlanmış bir konuşma hiç bir zaman yapmıyoruz. Günü ve anı yaşıyoruz. Bu kadar detaylı beden diline hakim olmak için sanırım başkanlığa aday olmak lazım :D :D
Diksiyon eğitimlerinde bu tarz eğitimlere yer verildiğinden
Hmm o zaman hayalin spiker ya da toplum önünde konuşmacı olmak anlaşılan.. İnşallah hayaline ulaşırsın :)
Bir zamanlar spikerdim desem 😊
:D Gerçekten mi :D Hangi mecrada spikerlik yapıyordun? :D Neden bıraktın ki?
Pek o konulara inanmıyorum sözde internette beden dili uzmanı sıfatıyla, analiz videosu paylaşanları takip ettiğimde çok abest yorumlar görüyorum. Keyifli anımda yaptığım hareketleri tehlike korku olarak yorumladıklarını bile gördüm. Genel olarak doğru olduklarını düşünmek hata olur.
Çok dikkat etmiyorum ben ve çoğunlukla insanları kendim gibi düşündüğüm için yalan da söyleseler doğru zannettiğim oluyor o yüzden tanımadığım kişilerle çok etkileşime geçmem ve alışveriş yapmam dolandırılmaya müsait bir yapım var😂😂
Cevap
5Cevap
Evet dikkat etmeye çalışıyorum.
El ve kol hareketleri konuşma sırasında çok önemli
Pek anlamam ama yalan söyleyeni genel de yakalarım.
Tarif edemem tam olarak ama birisi yalan söylese anlarım
Pek etmiyorum.
Pek dikkat etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?