Kişilik & Karakter Kendinizden genç olanları kıskanıyor musunuz? evde_kalmış Takip Et Xper 5 Yaş: 51 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Boşa geçmiş bir ömür.. Güncellemeler1 yıl Zalım hayat Güncellemeler1 yıl Yarinki sorumuzda belli oldu. Güncel Kendinizden genç olanları kıskanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. benden genci bebedir zaten nesini kıskanayım. 2 2 Yorumla evde_kalmış 1 yıl :)) u Barış_LonelyForever 1 yıl :)
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. İnsan lise yıllarını özlememeli..30 yaşında da güzeldim, 32 yaşında da 17 yaşımdan bile güzelim. 0 0 Yorumla
İsimsizBirDelikanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 10 yaşında 20 olmak isterdim 20 yaşında ise 10 yaşında olmak istedim ama sonra bu duygular bitiyor ve ani yaşıyorsun 0 0 Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. erkekler değil ama kadınlar kıskanır kadın kadının düşmanıdır. 0 0 Yorumla
Kartallgiibii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 1 yıl Neden kıskanıyorsun ki her yaşın bi güzelliği vardır 0 0 Yorumla
demirsürgü Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% 1 yıl Yok ya ben üzülüyorum biraz hallerine açıkçası. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayır kıskanmıyorum ama gençliğimi hiç yaşayamadığım için gençlere imrenerek yaşıyorum 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Yok kıskanmam hala mihrap yerinde bende😂 0 3 Yorumla Richardgör 1 yıl Kendinizden yaşlı olanları kıskanıyor musunuz, buna şarkıyla cevap vermek isterim, seni 3 yaşındaki kardeşimden bile kıskanıyorum kıskanıyorum😂😂şappi Yorumla evde_kalmış 1 yıl Sen kimsin be host Yorumla Richardgör 1 yıl Bir dost😂😂 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yooooo 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hayır kıskanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
benden genci bebedir zaten nesini kıskanayım.
:))
:)
İnsan lise yıllarını özlememeli..
30 yaşında da güzeldim, 32 yaşında da 17 yaşımdan bile güzelim.
10 yaşında 20 olmak isterdim 20 yaşında ise 10 yaşında olmak istedim ama sonra bu duygular bitiyor ve ani yaşıyorsun
erkekler değil ama kadınlar kıskanır kadın kadının düşmanıdır.
Neden kıskanıyorsun ki her yaşın bi güzelliği vardır
Yok ya ben üzülüyorum biraz hallerine açıkçası.
Hayır kıskanmıyorum ama gençliğimi hiç yaşayamadığım için gençlere imrenerek yaşıyorum
Yok kıskanmam hala mihrap yerinde bende😂
Kendinizden yaşlı olanları kıskanıyor musunuz, buna şarkıyla cevap vermek isterim, seni 3 yaşındaki kardeşimden bile kıskanıyorum kıskanıyorum😂😂şappi
Sen kimsin be host
Bir dost😂😂
Hayır neden kıskanayım
Bebekleri niye kiskanayim 😂
yok ya gencim zaten
Hayır çünkü bende yaşlı değilim 💅🏻
Bi evde kalmış daha 😂
Neden kıskanalımki saçma
Evet
Hayır
Hayır
Hayır
Hayır 💅🏻
niye kıskanayım abi ben de gençtim? :)))
Hayır
Hayır.
Yooooo
Hayir
Hayır
hee ölüoz hemde
Hayır kıskanmam
Kıskanmam
Hayir neden ki